Connect with us

Economie

Zien: ‘Danny de Munk eist tonnen schadevergoeding van vermeend slachtoffer!’

Danny de Munk is weer ter sprake gekomen in het roddelrondje van Yvonne Coldeweijer. Volgers kunnen om een update over een bepaalde bekende Nederlander vragen waarna Coldeweijer haar ‘kennis deelt’. Het gaat hierbij natuurlijk om de aangifte tegen Danny van een vrouw die zegt ongewild seksuele handelingen te hebben verricht bij Danny. Coldeweijer: “Nu we toch bezig zijn over serieuze shit… Gelijk ook even een update over Danny. Het onderzoek dat Stage Entertainment zou uitvoeren naar het gedrag van Danny in de periode van Ciske de Rat de musical heeft inmiddels na heel lang aandringen deels plaatsgevonden. Stage was met name gefocust op hoe ze in de toekomst dit soort situaties kunnen voorkomen en minder met de situatie van toen. Begrijpelijk vanuit het bedrijf. Maar vraag me af of je dan als slachtoffer gehoord voelt. Betreft de zaak rondom Danny; deze is in behandeling.”

Danny de Munk voert strijd om mega schadevergoeding!

Echter heeft Coldeweijer ook een scoop, meldt de roddelvlogster op haar Instagram. Coldeweijer: “Hij is echter een strijd aan het voeren om een mega schadevergoeding te eisen van het slachtoffer. Hij wil hierom een getuigenverhoor afdwingen. Er zal daarom een hoorzitting plaatsvinden op 20 oktober. Dan gaat de rechter bepalen of hij/zij het nodig vindt om het getuigenverhoor te laten plaatsvinden.

Persoonlijk vind ik het ZEER ongepast om tonnen te gaan eisen van iemand waar je zelf met je tengels aan hebt gezeten. Persoonlijk kan ik niet wachten tot het verhaal van het slachtoffer openbaar zal worden. Het siert je niet Danny, om daar een slaatje uit te willen slaan. Schaamteloos.” Dit zal ongetwijfeld een vervolg gaan krijgen:

Lees verder

Economie

Chantal Janzen verrast fans en volgers met gewaagde foto in strak pakje

Tegenwoordig kun je geen tv programma meer aanzetten of je ziet Chantal Janzen. Ze is in het weekend voornamelijk te zien in het avondprogramma. En dat vinden wij als man natuurlijk helemaal niet erg. Chantal kun je best omschrijven als een mooie, grappige vrouw met een prachtig figuur.

Je zou dan ook niet zeggen dat ze alweer 43 jaar is en langzaam aan het 50e jaar alweer in zicht is. Wij tekenen ervoor dat we er nog zo goed uit zien op haar leeftijd! Gelukkig is dat nog helemaal niet te zien aan haar. Zo droeg ze onlangs een acrobatisch pakje waarin ze goed laat zien wat ze in huis heeft!

Verhouding

Eerder deze maand kwam vooral de man van Chantal Janzen in opspraak, omdat hij een verhouding zou hebben (volgens de juicekanalen). Wij kunnen er met ons pet niet bij hoe iemand niet genoeg zou kunnen hebben aan ons Chantalleke, maar goed.

Sportieve reactie

De actrice/ presentatrice liet na deze geruchten niets anders zien dan dat ze klasse heeft. Zo nu dus ook weer met de foto van haar in een stak pakje. Iets wat de tongen nogal losmaakte bij zowel fans als volgers. Kijk zelf maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

Lees verder

Economie

Oeh la la! Vriendin van Max Verstappen gaat volledig uit de kleren

Kelly Piquet is de knappe vriendin van Max Verstappen. Het koppel ontmoette elkaar eind 2020 en zijn sindsdien onafscheidelijk. Leuk om te weten: de inmiddels 33-jarige Piquet is de dochter van Nelson Piquet, drievoudig wereldkampioen Formule 1.

Denk nu niet dat je Kelly Piquet weg kan zetten als voetbalvrouwtje, want door de jaren heen heeft het model aardig aan haar eigen weggetje getimmerd. Zo heeft ze in New York internationale betrekkingen, politieke wetenschappen en economie gestudeerd. Ze heeft onder andere voor de Latijns-Amerikaanse Vogue, Bergdorf Goodman en Marie Claire gewerkt. Kortom: deze beauty heeft een hele hoop brains. Niet gek dus dat onze Max als een blok voor haar gevallen is. Zeker als je de volgende foto’s bekijkt.

Cartier

De foto’s zijn gemaakt voor een shoot voor Cartier en hebben het internet op zijn kop gezet. Haar volgers zijn dan ook lyrisch in de reacties. ‘Prachtige, mooi en geweldig,’ is slechts maar een kleine greep op wat er over Piquet wordt gezegd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Ouder dan Max

Hoewel Piquet zeker 9 jaar ouder is dan Max Verstappen, vinden wij het een prachtig koppel. Volgens insiders zou het stel ook verloofd zijn, maar dit gerucht is nooit bevestigd. Dit geldt overigens niet voor de zwangerschapsaankondiging van eerder dit jaar. Kelly Piquet bleek op dat moment gehackt door iemand die dit nieuws op haar pagina plaatste. Triest!

Bron: Instagram

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Trending