Connect with us

Economie

Zanger Marco Borsato ruilt Leontine Ruiters in voor blonde schoonheid: Zie foto’s!

Marco Borsato leidt al enige tijd een teruggetrokken bestaan. Waar de zanger in 2019 ‘nog maar’ werd beschuldigd van het hebben van meerdere affaires, barstte de bom pas echt los toen zijn naam viel in het The Voice schandaal. Hij werd namelijk beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Het politieonderzoek hiernaar loopt nog, laat Yvonne Coldeweijer via haar Instagrampagina weten. Yvonne: “Betreft zijn zaak; ik weet dat er wat verhoren hebben plaatsgevonden. Heb hier nog niks over gelezen in de media, maar dit kan ik hierbij bevestigen. Dit soort onderzoeken duren altijd ontzettend lang, dus de politie is hier nog steeds uitvoerig mee bezig. Het is ook niet zomaar een aangifte, maar betreft een minderjarige en aanranding door een publiek figuur, dus dat moet grondig onderzocht worden. Dat je niks hoort betekent dus niet dat er niks speelt. Ik verwacht wel dat er nieuws over zal komen binnen nu en een aantal maanden.”

Marco Borsato niet meer samen met Leontine Ruiters maar met…

Coldeweijer vervolgt: “De laatste update is dat hij vorige week gespot is bij restaurant Izakaya samen met Leo en de kids. De twee zijn echt uit elkaar en een spion van mij heeft Stalko laatst arm in arm zien lopen met een andere (blonde) vrouw. Helaas geen foto gemaakt. Geen idee dus of dit zijn nieuwe liefde zou kunnen zijn.”

Het gaat dus om een blonde vrouw die wellicht de plek van Leontine inneemt. We kennen een blonde vrouw die al vaker teruggekeerd is in het leven van Marco, dat is Denise Boekhoff. Denise zou volgens geruchten zelfs één van de affaires geweest zijn van Marco, in de tijd dat de affaire met Iris Hond aan het licht kwam. Iris gaf destijds aan dat er wel contact was maar niet van fysieke aard. Is dat wellicht veranderd:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Denise Boekhoff (@deniseboekhoff)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Denise Boekhoff (@deniseboekhoff)

Lees verder

Economie

Samantha Steenwijk eerlijk over akelige ziekte

Samantha Steenwijk doet in Party een opvallende onthulling over haar ervaring met kanker…

“Mijn schoonmoeder is overleden (aan kanker, red.) toen ze veertig was”, onthult Samantha Steenwijk in Party.

Samantha Steenwijk heeft daardoor haar schoonmoeder nooit gekend. Samantha doet een eerlijke bekentenis over de ziekte…

“Natuurlijk heb ik ook mensen in mijn eigen omgeving die kanker hebben of hebben gehad, of eraan zijn overleden. Dit onderwerp gaat iedereen aan”, aldus Samantha Steenwijk in Party. Samantha kan slechts één conclusie trekken…

“Het blijft een akelige ziekte met vaak desastreuze gevolgen”, aldus Samantha Steenwijk die via de paardenkalender ‘Friesian Horse Kalender’ opnieuw meehelpt om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Lees verder

Economie

Samantha Steenwijk is kapot van verdriet: Familielid overleden

De carrière van Samantha Steenwijk heeft na de rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer over het gebruik van dieetpillen een enorme klap gehad. Zagen we Samantha eerst nog in het ene en andere programma zitten als jurylid daar lijkt definitief een einde aan gekomen te zijn.

Ook de zangcarrière van Samantha zit in het slop. Het heeft er alle schijn van dat Samantha haar eigen carrière zo erg heeft beschadigd door zo heftig te reageren op dingen dat niemand meer met haar wil samenwerken of haar vraagt om te verschijnen in een tv-programma. Het lijkt echt definitief klaar met de carrière van Samantha Steenwijk.

Het zit Samantha dan ook echt niet mee de laatste tijd. Vandaag laat ze ook nog weten dat haar geliefde opa is overleden en dat ze echt kapot van verdriet is.

Samantha plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account met de volgende emotionele tekst.

”Dat was het dan mijn lieve opa’tje…
Het is nog zo onwerkelijk na de gezellige dag die we gisteren met elkaar hebben beleefd. Alle mooie herinneringen toverde continu een lach op ons gezicht. We weten dat het zo beter is en dat u nu van alle ouderlijke ‘ongemakken’ bent verlost, maar het doet zo verdomd veel pijn. De formule 1 hield u nog op de been, maar toen die laatste race dit jaar was verreden vond u dat uw eigen vlag ook mocht vallen.”

”Ik heb u beloofd altijd te vechten, door te zetten en goed voor de familie te zorgen, net zoals u dat heeft gedaan. Die belofte zal ik altijd waar maken 🙏🏻
Ik hou van u opa en hopelijk kijken we ooit weer een race samen ❤️”

”En Mam, je bent niet alleen de beste moeder, maar ook de allerbeste dochter geweest. Ik heb zoveel respect voor je, je bent een engel op aarde ❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha Steenwijk (@samanthasteenwijk)

Lees verder

Economie

Foto’s: Sonja Bakker maakt hele pikante carrièreswitch!

Sonja Bakker heeft dit jaar, net zoals vele andere bekende Nederlanders, afscheid moeten nemen van haar goede naam. Sonja is jarenlang een begrip geweest in Nederland wanneer het gaat om gezond eten en afvallen. Dit jaar is echter naar voren gekomen dat de onderneemster de laatste jaren behoorlijk wat recepten één op één gejat zou hebben van concurrenten. Nadat de onderneemster hiervoor flink door het stof is gegaan gebeurde het nogmaals. De blondine is inmiddels uit Nederland ‘gevlucht’ omdat ze in Nederland een vrij slechte naam gekregen heeft. Samen met haar partner zou er een gezamenlijk vermogen van zo’n 20 miljoen zijn, over geld hoeft Sonja dus niet meer wakker te liggen. De social media van de onderneemster is verwijderd, dus er zit niets anders op dan opnieuw te beginnen. Echter lijkt de voormalig chef-kok een andere weg in te slaan tegenwoordig.

Sonja Bakker trekt de stoute schoentjes aan!

Sonja is namelijk fotograaf geworden die behoorlijk opvallende foto’s maakt. Sinds een aantal dagen bezit Sonja namelijk het Instagram-account ‘Sonjabakker.photography’ waarin ze stelt een professioneel fotograaf te zijn. 5 dagen geleden verscheen de eerste post van Sonja: “I’ll take you on an unexpected journey, where you discover even more how beautiful you actually are. And that is captured beautifully, all with complete privacy.”

Inmiddels hebben we gezien dat het behoorlijk pikante kiekjes zijn die Sonja schiet. Het loopt nog niet erg storm, Sonja heeft nu zo’n 300 volgers op haar account. Mocht dit de standaard blijven dan gokken we dat er nog wel wat meer volgers in het verschiet zullen zitten:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonjabakker.photography (@sonjabakker_photography)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonjabakker.photography (@sonjabakker_photography)

Lees verder
Advertisement

Trending