Connect with us

Economie

Yvonne Coldewijer deelt heftige update over zanger Danny de Munk

Het was alweer een tijdje stil rondom Danny de Munk. De zanger werd door een vrouw beticht van grensoverschrijdend gedrag en brak op televisie in tranen uit.

Onderzoek
Na een paar dagen ging de storm alweer liggen en iedereen lijkt de zaak intussen te zijn vergeten. Behalve Yvonne Coldeweijer. Die deelt vandaag een ‘update’ via Instagram. Ze zegt: Het onderzoek dat Stage Entertainment zou uitvoeren naar het gedrag van Danny in de periode van Ciske de Rat de musical heeft inmiddels na heel lang aandringen deels plaatsgevonden. ”

Yvonne Coldewijer deelt heftige update over Danny de Munk: ”Schaamteloos”

Coldeweijer vervolgt: ”Stage was met name gefocust op hoe ze in de toekomst dit soort situaties kunnen voorkomen en minder met de situatie van toen. Begrijpelijk vanuit het bedrijf. Maar vraag me af of je dan als slachtoffer gehoord voelt. Betreft de zaak rondom Danny; deze is in behandeling.”

Danny de Munk wil geld zien!
Coldeweijer heeft echter nog meer nieuws. Ze weet te melden dat Danny geld wil zien voor het leed dat hem is aangedaan. ”Hij is echter een strijd aan het voeren om een mega schadevergoeding te eisen van het slachtoffer. Hij wil hierom een getuigenverhoor afdwingen. Er zal daarom een hoorzitting plaatsvinden op 20 oktober. Dan gaat de rechter bepalen of hij/zij het nodig vindt om het getuigenverhoor te laten plaatsvinden.

”Persoonlijk vind ik het ZEER ongepast om tonnen te gaan eisen van iemand waar je zelf met je tengels aan hebt gezeten. Persoonlijk kan ik niet wachten tot het verhaal van het slachtoffer openbaar zal worden. Het siert je niet Danny, om daar een slaatje uit te willen slaan. Schaamteloos.”

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder

Trending