Connect with us

Economie

Video opgedoken: Rapper Lil Kleine krijgt flinke klappen op straat!

Lil Kleine is inmiddels uitgegroeid tot de minst populaire rapper van het land. De rapper, die eigenlijk Jorik heet, heeft altijd al een vrij slechte naam en is niet te omschrijven als de ideale schoonzoon. Dat heeft Jorik dan ook meer dan waar gemaakt toen Yvonne Coldeweijer een video openbaarde waarin hij zijn toenmalige vriendin, Jaimie Vaes, mishandelde. Jorik stond daarvoor vooral bekend om zijn patserige gedrag waarbij hij met dure flessen pronkt op Instagram en zelf geld verscheurd. Met zijn optredens wist de rapper dan ook bakken met geld binnen te harken waar hij niet erg zuinig mee om kon gaan. Tegenwoordig treed de rapper vrij weinig op. Het publiek wil hem gewoonweg niet meer op het podium zien. Toen de rapper eindelijk weer in een club werd aangekondigd in Nederland werd dit al snel weer afgelast. Het publiek zou namelijk alleen komen om bier te gooien.

Lil Kleine komt de verkeerde tegen op straat!

Of de carrière van de rapper voorgoed op zijn gat ligt durven we niet te zeggen. Wellicht dat een lange periode de haat kan doen overwaaien. Critici zeggen dat een muzikant met goede muziek al snel vergeven kan worden. Gezien Jorik een vaak geziene rapper in de Nederlandse hitlijsten is, is de kans er dat er een comeback aan zit te komen. Echter zal de rapper nooit meer zo ‘geliefd’ worden als dat hij is geweest. Op social media gaat er een video rond waarin de rapper flink wat tikken krijgt op straat met iemand waar hij ruzie mee heeft. Omstander proberen de boel te sussen, echter blijft Jorik zijn ’tegenstander’ uitdagen. Het blijkt om een oudere video te gaan. Wel uit de tijd dat de rapper al bekendheid vergaard had. Beelden hieronder:

 

Lees verder

Economie

Diepe rouw na tragisch verlies Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen heeft een verdrietig bericht gedeeld in zijn meest recente column. De schrijver laat weten dat zijn moeder is overleden. De vrouw, Paula van Roosmalen-Breekelmans, is 91 jaar geworden.

”Omringd door foto’s van ouders, kinderen en kleinkinderen is ze dan eindelijk ingeslapen”, zo schrijft Marcel vandaag. ”Haar laatste woorden sprak ze enkele weken geleden tussen twee lepels pap: ‘Het hoeft niet meer’. De dood was voor haar inmiddels een vriend die om de haverklap z’n bezoek aankondigt, maar er kwam altijd wat tussen.”

‘Opgelucht’

Van Roosmalen ‘gunde’ zijn moeder, die aan Alzheimer leed, de dood. ”Ik geloof dat ik opgelucht was toen ik het nieuws vernam.” Desondanks heeft het gemis hem overvallen, zo schrijft hij.

We wensen de familie Van Roosmalen veel sterkte met het verlies.

Lees verder

Economie

21-jarige vrouw komt om het leven bij ongeluk met vrachtwagens

ZWOLLE – Bij een ongeluk tussen twee vrachtwagens en een auto op de A28 bij Zwolle-Zuid is een 21-jarige vrouw uit Epe om het leven gekomen. Een vrouw (59), eveneens uit Epe, is zwaargewond geraakt. Zij was de bestuurder van de auto, het overleden slachtoffer was een bijrijder in het voertuig.

Het zwaargewonde slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Een politiewoordvoerder meldde eerder dat een traumahelikopter op de weg landde.

De weg is even voor 13.00 uur weer opengegaan. Dat is eerder dan verwacht, zegt Rijkswaterstaat.

Foto boven: Hugo Janssen

Lees verder

Economie

Nicolette van Dam is kapot van verdriet: ‘bijna dood’

Laatst liet Bas Smit de man van Nicolette van Dam op zijn Instagram account weten dat hij in Spanje op het nippertje aan de dood is ontsnapt.

Bas en Nicolette waren in Marbella in Spanje op vakantie en Bas besloot even in zijn eentje de omgeving op de fiets te verkennen terwijl Nicolette in het hotel bleef.

Dat had hij beter niet kunnen doen, want onderweg op een heel rustig stuk in the middle of nowhere komt er opeens een hele grote hond woest achter Bas aanrenen.

Bas pakt gelijk zijn telefoon om het te filmen. Terwijl hij zich eigenlijk beter alleen had kunnen focussen op het wegkomen en flink doortrappen, maar Bas dacht als ik dit overleef dan staat het in ieder geval op beeld anders geloofd niemand me.

Gelukkig had Bas het overleefd en kon hij deze grote hond voorblijven op de fiets, maar Nicolette heeft minder geluk.

Op haar Instagram account laat ze namelijk weten dat ze last heeft van de huidaandoening vitiligo. Hierbij verdwijnt het pigment en krijg je witte vlekken op je huid. Normaal wordt ze er niet zo mee geconfronteerd, maar ze was op een glow in de dark feestje en daar zag ze duidelijk alle plekken op haar gezicht en dat deed haar veel verdriet.

Ze plaatste de onderstaande foto met het volgende emotionele bericht.

‘Zo dit was weer ff een nieuwe confrontatie met m’n vriend Viti Ligo. Opzich vallen m’n witte vlekken altijd wel mee, vind ik zelf, maar tijdens het Glow in the Dark feestje van Lola werd ik weer ff met m’n neus op de feiten gedrukt Is wat het is, natuurlijk wel jammer, maar waar gaat t over. En eerlijk, als die meiden dan zeggen ‘We vinden het cool dat witte om je ogen!’, ben ik helemaal gerustgesteld’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Lees verder
Advertisement

Trending