Connect with us

Economie

Scherpe volger betrapt André Hazes jr. op foto: ‘Nog steeds verslaafd!’

André Hazes is weer terug de spotlights in gestapt en heeft aangekondigd weer te gaan zingen, volgend jaar bij Holland Zingt Hazes. André kondigde zijn comeback op Instagram aan: “Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023. Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is.” Ook sprak André in deze post over zijn verslavingen die hij heeft overwonnen. André wist te melden: “Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken.” Volgens verschillende media gaat het hierbij om een vermoedelijke drankverslaving maar ook verboden middeltjes. Daarbij zijn er sinds zijn ‘verdwijning’ ook geruchten rondgegaan over een mogelijke gokverslaving. Echter heeft iemand nu iets ontdekt op een foto van André!

André Hazes betrapt!

André heeft onlangs zijn tatoeage op zijn linker bovenbeen laten afmaken. De zanger werd een paar jaar geleden al gespot met het verslavende ‘snus’. Een poedertje dat boven de tanden op het tandvlees gesmeerd wordt. Reality.FBI meldt: “Oplettende zagen bij André snus op z’n telefoon liggen. Snus is een soort tabak in vochtige poedervorm. Gemaakt van gestoomde tabak die vervolgens gemalen wordt en vermengd met zout, natriumcarbonaat en aroma’s.

Snus wordt voornamelijk geproduceerd en geconsumeerd in Noorwegen en Zweden. Het lijkt wel om het legale ’tabaksvrije’ White Fox snus te gaan…” De foto van André staat op de Instagram-pagina vn zijn tattoo artiest. Voor het gezicht van André, die zijn middelvinger opsteekt, is het bakje te zien op zijn telefoon. Reality.FBI plaatst ook een video van André uit zijn Bridget tijd waar hij duidelijk aan het ‘snussen’ is:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ᴊᴏᴇʏ ʙᴏᴏɴ (@joeyboontattooartist)

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder

Trending