Connect with us

Economie

Peter Gillis is zwáár de klos: ‘Massa is Kassa stopt, Nicol vertrekt!’

Peter Gillis lijkt diep in de problemen te zitten. Deze problemen brengen Massa is Kassa én zijn relatie met Nicol Kremers behoorlijk in gevaar. De geruchten gaan zelfs dat Nicol al bij hem weg wil, of is, en dat zijn goed bekeken programma gedwongen en vroegtijdig zal stoppen. De ondernemer wordt de laatste tijd steeds smeer in verband gebracht met criminele activiteiten. Peter is natuurlijk bekend geworden door zijn programma die hem volgt omdat hij verschillende vakantieparken in Nederland bezit. Wat er echter op deze parken gebeurd is minder vakantie-achtig. We hebben het dan nog niet eens over de vergane glorie van de vele vervallen huisjes op de parken.

Er zouden vele illegale arbeidsmigranten zijn ontdekt op de gigantische parken van Nederland. Daarnaast verdenken verschillende gemeenten waar de ondernemer actief is hem ook van illegale activiteiten. Dinsdag staat Peter tegenover gemeente Asten in een hoger beroep.

Peter Gillis verlaten door Nicol en Massa is Kassa!

Peter is in hoger beroep gegaan tegen een mogelijke boeten van 500.000 euro. Echter zijn er momenteel zoveel zaken tegen Peter dat het moeilijk bij te houden is welke zaak precies om wat gaat, zelfs Nu.nl en rechtbank Oost-Brabant zelf hebben er moeite mee. Nu.nl: “Er speelt zo veel tegelijkertijd rond Gillis, dat bij navraag van NU.nl bij de rechtbank in Oost-Brabant ook eerst uitgezocht moest worden waar de zaak van dinsdag nou precies om draait.” In de gemeente Peel en Maas wordt zelfs 1 miljoen euro van Gillis geëist. Daarnaast heeft ‘Bekendeburen‘ uitgezocht dat er een ándere schuldeiser is die ook 1 miljoen euro eist van Gillis. Daarnaast overwegen vijf andere gemeentes vergunningen in te trekken voor de parken en ondernemingen van Peter. Talpa kan het programma van Gillis onmogelijk blijven uitzenden wanneer Peter schuldig bevonden wordt. Ook Nicol lijkt klaar te zijn met alle onrust van tegenwoordig:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder

Trending