Connect with us

Nieuwste

Pamela Smit uit Breda vindt slapende asielzoeker in haar auto: ”Had zakmes bij zich”

Pamela Smit uit het Brabantse Breda sloeg de schrik om haar hart toen ze haar zoontje naar school wilde brengen. Op de achterbank van haar auto bleek namelijk een asielzoeker te liggen. Tegen Frank Dane in het radioprogramma De 538 Middag met Frank Dane doet de geschrokken moeder haar bizarre verhaal.

“Ik zet mijn zoontje op de passagiersstoel en wil de deur dicht doen. Ik kijk door het autoraam van de achterbank en ik zie daar gewoon iemand op mijn achterbank liggen slapen!”

Pamela is vanzelfsprekend in paniek vanwege het ongewenste bezoek. Ze pakt haar zoontje en zegt: ‘Kom, want er ligt een man op de achterbank’. Ik was zo bang en paniekerig, ik wist niet wat ik moest doen. Ik kon wel op de autoramen slaan, maar je weet nooit wat er op de achterbank ligt.”

Politie vindt het prima

Als Pamela de politie belt, krijgt ze een nogal vreemd antwoord van de dienstdoende agent. “Die zeiden dat ze er niets aan konden doen en dat ze daar niet voor kwamen.”

Kofferbak opengebroken

Terwijl Pamela de politie belt, ontwaakt de asielzoeker. ”Hij zat op zijn gemak zijn schoentjes te strikken. Die had hij wel uitgedaan voordat hij in mijn auto ging liggen.”

De man blijkt de kofferbak te hebben opengebroken om binnen te komen. ”Mijn flesje water heeft hij nog opgedronken. Toen is hij vertrokken.”

Vieze lijflucht

Het slachtoffer schat de indringer tussen de 20 en 30 jaar oud. ”Ik ben kokhalzend mijn auto ingestapt, want de auto was begeven van een vieze lijflucht. Ik heb toch maar mijn zoontje naar school gebracht, maar ik stond vastgenageld van de schrik. Hij bleek ook een zakmes bij zich te hebben.”

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Holland

Groot verlies onze koning Willem-Alexander: ‘Jong overleden’

De 19-jarige zoon van Frans de Beaufort, een van de beste vrienden van koning Willem-Alexander, is op maandag 9 mei jongstleden overleden. De koninklijke familie heeft in het NRC een rouwadvertentie laten plaatsen voor Jan de Beaufort.

In de advertentie staat de volgende tekst: ”We gaan je zo ongelooflijk missen. Ons hart gaat uit naar jouw lieve, warme, en vrolijke familie. Weet dat wij er altijd voor hen zullen zijn.” De ondertekenaars van het rouwbericht zijn Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane.

Ook de namen van onder anderen Marc ter Haar en Tijo baron Collot d’Escury staan onder de advertentie. Zij waren samen met Frans de Beaufort getuigen op het huwelijk van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Jarenlange vriendschap

Koning Willem-Alexander en Frans de Beaufort zijn al jaren bevriend, zo weet De Telegraaf. Zo was Cornélie Sickinghe, de moeder van Frans, gouvernante van prinses Beatrix op Paleis Soestdijk. In 1997 was Willem-Alexander ceremoniemeester op het huwelijk van Frans en zijn vrouw Suzanne. Ook is Beaufort peetvader van prinses Alexia.

Het is niet bekendgemaakt waaraan of op welke de slechts 19-jarige Jan om het leven is gekomen.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Trending