Connect with us

Economie

Nicol Kremers tóch gefilmd met andere man: ‘Peter Gillis is woest!’

Nicol Kremers ligt behoorlijk onder een vergrootglas sinds de vele affaire geruchten. Peter Gillis heeft tot nu toe echter alles voor lief genomen of allen ontkent. De twee zouden volgens verschillende bronnen echter behoorlijke moeilijkheden hebben wat betreft hun relatie. Ook Rob Goossens wist eerder al te melden dat het bijt-incident niet het enige probleem voor de twee was: “Het is gebeurd en het ging eigenlijk de afgelopen tijd al niet supergoed tussen die twee.” Er zijn inmiddels al een stuk of drie geruchten over verschillende uitschieters van Nicol die afgedaan zijn als ‘niet waar’ of ‘voor de grap’. Peter lijkt hier genoegen mee te nemen, tot nu toe dan. Echter is er onlangs opnieuw een video verschenen waarin een vrouw, die verdacht veel op Nicol lijkt, aan het zoenen is met een andere man dan Peter. Nu is natuurlijk de vraag; ‘Is dat Nicol?’

Nicol Kremers toch gefilmd met andere man dan Peter Gillis?

Evert Santegoeds van Privé heeft inmiddels contact opgezocht met Nicol: “Zij laat aan ons weten dat ze dat helemaal niet is. Ze zegt: ‘Ik ben toch niet zo stom om op een parkeerterrein gewoon ga lopen tongworstelen met iemand…’” Wel benadrukt Evert dat deze ontkenning eigenlijk niet zoveel hoeft te betekenen. Ontkennen is iets wat Peter en Nicol doen totdat ze niet anders kunnen dan toegeven, net zoals bij het bijtincident wat achteraf ook waar bleek te zijn. De heren van Roddelpraat hebben de video opnieuw onder de loep genomen en wijzen ook op het feit dat Peter en Nicol wel vaker ontkennen tot ze niet anders kunnen. De heren hebben overigens een theorie waarom dit allemaal ontkent wordt. Overigens is Peter al afzijdig van Nicol gespot wat ook op problemen lijkt te wijzen. Zien vanaf 15:50:

 

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending