Connect with us

Economie

‘Gevaarlijke situatie in huis Peter Gillis’

Peter Gillis gaf onlangs aan “goudeerlijk” en “hardwerkend” te zijn, een undercover onderzoek van Omroep Brabant bewijst juist het tegenovergestelde. Volgens de omroep heeft de parkondernemer, net als veel van zijn parken, twee gezichten.

Illegale activiteiten
Wanneer Peter op tv verschijnt, doet hij zich voor als een vriendelijke, gemakkelijke man, maar de omroep beschreef hem als iemand die zich ongetwijfeld bezighoud met verschillende illegale activiteiten. Peter heeft al een boete van € 500.000 gekregen voor het huisvesten van illegale arbeidsmigranten in zijn vervallen huisje. De onderzoekers van Omroep Brabant troffen dit keer geen grote groepen arbeidsmigranten aan, maar sluiten niet uit dat er mogelijk kleinere groepen in het enorme park schuilen.

Een zeer gevaarlijke situatie
Onderzoeksredacteur Wim verbleef drie nachten in een vervallen huisje in het Prinsenmeerpark en sprak met verschillende parkbezoekers. De parkbezoekers gaven hem echter aan permanent in het park te wonen. Iets wat verboden is, maar blijkbaar nog steeds in het park gebeurt. Bovendien was de onderzoeksredacteur niet erg blij met het hem toegewezen huis. Terwijl hij ’s nachts sliep, vond Wim oud eten van vorige bewoners en trok de gordijnen van het plafond. Wim vond ook een oude geiser: “Zo’n wit ding, ik heb er al lang niet meer een gezien in het echt. Zo’n wit ding met een gat erin en daarachter zat een waakvlammetje.” Rondom het gat zat er veel roet, wat duidt op onvolledige verbranding. In combinatie met ontbrekende rookmelders en koolmonoxidemelders is het volgens een deskundige een zeer gevaarlijke situatie.

 

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending