Connect with us

Economie

Foto: Wesley Sneijder gespot met nieuwe gigantisch lange vriendin!

Wesley Sneijder is in de Turkse roddelpers belandt vanwege een akkefietje met verslaggevers. De oud-voetballer is in Turkije natuurlijk een grote naam vanwege zijn geschiedenis bij Galatasaray SK. Terwijl Wesley uit was met een nieuwe vriendin is er ruzie ontstaan tussen Wesley en een verslaggever. De oud-voetballer heeft daardoor zijn bodyguard op de verslaggever af gestuurd waardoor er een kleine worsteling lijkt te zijn ontstaan. Het Turkse roddelblad Temiz Magazin heeft foto’s van Wesley en zijn vriendin geplaatst en hebben ook een foto waarop de ruzie tussen de bodyguard en de desbetreffende verslaggever te zien is. Temiz Magazin schrijft: “Galatasaray’s voormalige ster Sneijder was tot laat uit met een jonge vrouw. Toen Sneijder zich ongemakkelijk voelde met camera’s in zijn buurt reageerden zijn bodyguards hard op de aanwezige verslaggevers.” Echter is dit de vermoedelijke vertaling, gegeven door Google. Het originele bericht is uiteraard in het Turks.

Wesley Sneijder gespot met een hele lange scharrel!

Het juicekanaal Reality.FBI heeft de Turkse roddelpers schijnbaar in de gaten gehouden of is getipt door een volgers. Het Turkse roddelblad met 2.700.000 volgers op Instagram is geen kleine speler in het land. De ruzie tussen de bodyguards en de verslaggevers is dan ook nieuws wat door veel mensen in Turkije gelezen wordt. Wat echter nog veel interessanter is, is de nieuwe vriendin van Wesley waar niemand hier vanaf weet.

De oud-voetballer staan bekend om zijn beperkte lengte waar meer dan soms grapjes over gemaakt worden. Wesley zou volgens Google net niet aan de 1.70 meter komen, zijn ex-vriendin Yolanthe Cabau zou 1.68 meter zijn. Dat ging dus nog net. Echter heeft Wesley het bij zijn nieuwe vriendin duidelijk minder getroffen wat betreft lengte. De oud-voetballer is minstens een kop kleiner en een kop breder dan zijn nieuwe scharrel:

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending