Connect with us

Economie

Ex bevestigt: “Zangeres Maan betrapt met Marco Borsato in bed”

Al maandenlang gaan er geruchten rond dat Marco Borsato een affaire met zangeres Maan de Steenwinkel had. Het zou zelfs een van de redenen zijn geweest voor de breuk tussen Marco en Leontien. En net nu alles tussen weer koek en ei is tussen de twee laaien er nieuwe geruchten op.

Marco Borsato affaire

De geruchten komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Marco Borsato bleek eerder al een affaire met Iris Hond te hebben gehad, waar Marco al snel gelinkt werd aan nog meer jonge dames, waaronder dus Maan de Steenwinkel. Die affaire werd door Marco in een interview met Linda de Mol glashard ontkent.

Dat hij Leontien bedroog met meerdere vrouwen werd door Marco echter niet ontkent. “Het waren nooit langdurige relaties”, zei hij in datzelfde interview. Maar hoe vaak hij een affaire met Maan ook blijft ontkennen, haar naam komt steeds weer naar boven. Marco heeft zelf nooit de namen genoemd van de andere vrouwen waarmee hij Leontien bedroog.

Ex-vriend Maan verklapt

Maar nu wordt dus wel concreet de naam van Maan de Steenwinkel genoemd. Een voormalige liefde van Maan klapt nu uit de school. “Uit eerste hand vernomen dat Maan tegen een scharrel heeft gezegd dat ze tijdens de voice een affaire had met Marco”, schrijft het showbizzkanaal Realityfbi.

“Marco heeft dit altijd tegengesproken, maar was waarschijnlijk zelf de reden waarom Maan een toontje hoger zong”. En er komt nu nóg meer boven water. Zo meldt Yvonne Coldeweijer dat Marco Borsato nog steeds niet eerlijk is. Marco zou volgens haar op dit moment Leontien weer bedriegen met een andere vrouw. “Ik ben bezig met bewijs verzamelen”, zei Yvonne.

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder

Trending