Connect with us

Holland

‘Dronken Amalia, Willem Alexander én Maxima’ in afgehuurd hotel gespot!

Het is de grote angst van de Koninklijke familie, dronken video’s van Amalia in haar studentenperiode. De kroonprinses is aan haar studie in Amsterdam begonnen en is daar ‘op kamers’. Die kamer is een volledig verbouwd pand met zware beveiliging. Dat kan natuurlijk ook niet anders, het is de kroonprinses. Echter is de prinses momenteel uit het pand vanwege mogelijke dreiging uit de georganiseerde misdaad. Waar ‘Amaal’ wél verblijft? Dat weet Reality.FBI door een volger: “Vriendinnen van mij werken bij De Echoput in Apeldoorn. Dat is een chique hotel met restaurant aan de Veluwe. Laatst was daar het hele restaurant plus het hotel gereserveerd voor vijf dagen op de naam van ‘Het Loo’. Uiteindelijk sliepen daar Beatrix, Amaal, Willem Alexander en Maxima en een deel van de familie. En natuurlijk heeeel veel beveiliging, lakeien etc etc.” Natuurlijk willen we meer weten van de activiteiten daarbinnen.

Amalia, Willem Alexander en Maxima huren hotelletje af!

Gezien de vele juicekanalen van tegenwoordig is de kans natuurlijk groot dat een personeelslid even een kiekje schiet om in te sturen. Echter gebeurd dit opvallend weinig, en nu begrijpen we waarom. Reality.FBI vervolgt: “Iedereen van het personeel moest z’n telefoon inleveren omdat er geen beeldmateriaal mocht komen.” Dat er geen foto’s gemaakt mochten worden begrijpen we ook maar al te goed: “Uiteindelijk was Amaal lam van de wijn, zat Maxima alleen maar te dansen en was Willem Alexander telkens aan het vragen om ‘de láátste gin tonic’.

Alexia en Ariane waren er niet bij. Niemand praat erover.” Hoewel er behoorlijk wat personeel aanwezig geweest zal zijn zal het lastig geweest zijn om beelden te maken. Toch heeft Reality.FBI een oproepje geplaatst: “Zijn hier toch beelden van? Let me know!” Het is natuurlijk niet de eerste keer dat er privéfoto’s van de Koninklijke familie lekken:

Lees verder

Holland

Veel woede om vernederende grappen over postuur van prinses Amalia

Op Twitter is ophef ontstaan vanwege de vele grappen die worden gemaakt over Amalia. De prinses is momenteel op Bonaire, waarbij ze danste met de bevolking.

Sommige mensen grijpen het moment aan om Amalia flink belachelijk te maken. Het gaat met name over haar ‘postuur’. Anonieme Twitteraars halen er ontzettend veel lol uit om Amalia te ‘fatshamen’.

Dat leidt dan weer tot felle reacties van mensen die (terecht) vinden dat men zo onderhand een keer moet stoppen om Amalia belachelijk te maken. Onderstaand een aantal reacties van mensen, die het voor haar opnemen.

 

Lees verder

Holland

Máxima getroffen door ernstige ziekte

Stevent koningin Máxima af op een burn-out? Daar wordt wel voor gewaarschuwd nu de koningin er erg vermoeid uitziet na een slopend jaar…

Als bankier in New York was Máxima als een harde werkster en als royal heeft ze die gedrevenheid en ijver nooit opgegeven… Maar botst onze koningin nu op haar limieten?

“Haar werkdagen beginnen meestal al vóór 8u ’s morgens. En ze gaat dan vaak tot ’s avonds door, van gesprek tot gesprek”, onthult royaltyjournalist Rick Evers in het Vlaamse ‘TV Familie’. Maar daar blijft het niet bij…

“Als je die gesprekken moet voeren, moet je ook veel briefings lezen. En dat doet ze ook. Máxima wordt geprezen om haar grote dossierkennis”, aldus Rick Evers. Maar nu klinkt er een opvallende waarschuwing…

Loopt Máxima niet het risico op een burn-out af te stevenen als haar agenda zo bomvol blijft als het afgelopen jaar?

“Eén van haar speerpunten is mentale gezondheid. Net zoals Harry en Meghan, en koningin Mathilde. Dus ik mag hopen dat Máxima dat voor zichzelf ook goed in de gaten houdt”, klinkt het bij Rick Evers in de Belgische pers.

Lees verder

Holland

Net binnen: Het gaat heel erg slecht met prinses Beatrix

Het gaat niet goed met onze geliefde prinses Beatrix. Een tijdje geleden onthulde Story dat onze voormalige koningin erg eenzaam is en momenteel op een nieuw dieptepunt zit.

Drakenstein

Zoals iedereen weet, woont Beatrix op Drakensteyn Castle. Beatrix is ​​al meer dan 20 jaar vrijgezel. Nu haar kleinkinderen volwassen zijn, komen ze minder vaak dan voorheen. Daarnaast mist Beatrix wijlen prins Claus heel erg.

Koninginnedag

In Nederland vieren we natuurlijk al jaren Koninginnedag op 30 april. Tien jaar geleden werd Beatrix 75 en dat werd groots gevierd. Maar over vier dagen wordt Beatrix 85 jaar. Het lijkt erop dat ze deze grote dag alleen moet vieren. Alleen
Of in ieder geval niet met de mensen die ze om zich heen wil hebben. Willem-Alexander, Máxima en Amalia zijn de komende dagen op Aruba en kunnen daarom niet bij de verjaardag van Beatrix aanwezig zijn. Maar ook zijn andere kleinkinderen, Alexia en Ariane, komen niet op zijn verjaardag.

Alexia en Ariane zijn allebei druk met hun studie en Alexia studeert in Wales. Ook Eloise, het nichtje van Beatrix, kwam niet. Deze persoon is momenteel in Zuid-Afrika om te filmen voor het tv-programma Perfect Picture waarin ze speelde.

Het wordt dus een heel eenzame verjaardag voor prinses Beatrix de komende dagen.

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending