Connect with us

Economie

Zien: Yvonne Coldeweijer openbaart bedverhaal over Ali B en een enorm konijn!

Yvonne Coldeweijer is een nieuw rubriekje gestart waarin mensen hun bedverhalen met BN’ers kunnen delen. Ali B is natuurlijk één van de eerste slachtoffers wiens verhaal op straat is komen te liggen, en dat is nogal een verhaal. Een volger vertelt Coldeweijer: “Samen met een vriendin liep ik op het Leidseplein en rond een uur op 23 liep Ali daar ook met twee vrienden. Ze spraken ons aan en vroeger of we zin hadden in een huisfeestje.” De twee dames zijn naar het adres aan de Keizersgracht gegaan en Ali zou een uurtje later komen. De dames troffen 8 heren en 4 dames aan én een “enorm konijn“. De dames moesten hun telefoon in een kluis stoppen omdat er geen foto’s gemaakt mochten worden. Al snel werd er in een andere kamer flink van bil gegaan door mensen die al aanwezig waren. Echter gebeurde er toen iets vreemds.

Yvonne Coldeweijer over Ali B en een enorm konijn!
Ali zou elk moment terugkomen maar een andere aanwezige man (een crimineel volgens Coldeweijer) wilde Ali niet meer binnen hebben. De onbekende ‘crimineel’ vertelde de dames dat Ali op deze manier vaker zijn dames het bed in probeerde te krijgen maar dat de onbekende crimineel het te gezellig had met de dames. De volger van Coldeweijer vervolgt: “Hij deed de lichten uit. Na vijf minuten werd er inderdaad geschreeuwd en geklopt door Ali. Dit ging tien minuten door en daarna werd het weer rustig.

Daarna belde Ali ongeveer vijftien keer op de telefoon van (onbekend). De ene na de andere boze voicemail kwam binnen.” Uiteindelijk zijn de dames nog wat gaan drinken en had Ali nog één laatste voicemail ingesproken: “Ali gaf op de voicemails aan dat hij in een hotel zat met drie escorts en dat hij zich prima aan het vermaken was. BIZAR!” Complete verhaal hier:

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder

Economie

Voormalig manager neemt keiharde wraak: ‘Familie Meiland liegt’

Valérie Lempereur, de voormalige manager van Meilandjes, wordt genoemd in de biografie van Martien, maar niet op een positieve manier. Hoewel Valerie een tv-contract voor de familie kreeg waardoor ze miljonair werd, liet Meilandjes haar hard in de steek. Nu neemt ze wraak.
Met Valérie’s zakelijk inzicht was het Valérie die ervoor zorgde dat Meilandjes een televisiecontract binnenhaalde waardoor ze miljonair werd. Ze stelde zich ook voor hoe Martien haar sjaal droeg om nog meer op te vallen.

“Ik heb ze geholpen”

Zonder zijn bijdrage zou Château Meiland niet hebben bestaan. “Ze zijn er al jaren mee bezig, maar het is niet gelukt”, zegt Valérie in Weekly Stories. “Daarna hielp ik ze op weg. Zonder mij hadden ze nooit directe toegang tot John de Mol gehad. Ik heb destijds zelfs hun contractonderhandelingen gevoerd. Ik haal er bijna niets uit.

Ze hielp Martien ook om bekender te worden. “Destijds adviseerde ik Martien eigenlijk om zijn kenmerkende sjaals te dragen als vorm van herkenning, zoals hij ook in zijn boek zegt”, zegt Valérie. “Het zou stijlvoller zijn als hij wat zuiniger met me om zou gaan, als je ziet wat hij en zijn familie me daarna verschuldigd zijn.”

“Ze gooiden me opzij”

Daarna liet Meilandjes haar zwaar in de steek. ,,Ze hebben me eruit geschopt met hulp van Vincent ter Voert, van Vincent TV Productions. Hij voelt zich bedreigd omdat ik hem goed ken. Ik kende deze tv-wereld, Meilandjes destijds niet. Vincent TV wilde dat Meilandjes voor een appel en een ei zou verschijnen in de realityshow. Ik begrijp. ”

Wraak

Daarna gebeurde er volgens Valérie het een en ander. ,,Ik verwacht dat Meilandjes eerlijk genoeg zijn om dit in hun boek te schrijven. Dat deden ze niet. »

In het tweede deel van haar autobiografie, dat over een jaar verschijnt, zal ze wraak nemen en haar verhaal vertellen. “Ik denk dat Meilandje niet altijd eerlijk was.”

Lees verder
Advertisement

Trending