Connect with us

Economie

Zien: Yvonne Coldeweijer maakt zeer heftig nieuws bekend over vriendin Peter R. de Vries

Yvonne Coldeweijer heeft gisteren via haar kanaal op PetjeAf dé video gedeeld over Tahmina Akefi. Ze heeft dit gedaan onder de naam: ‘Laatste vriendin van Peter R. de Vries.

Schokkend nieuws
Enkele dagen geleden liet Coldeweijer al weten de beschikking te hebben over zeer schokkend nieuws aangaande Tahmina Akefi. Naar eigen zeggen was ze hier dusdanig van in shock, dat ze zichzelf heeft afgevraagd of ze het wel moest brengen. Dat heeft Yvonne nu dus gedaan.

Bedreigingen en sabotage
Laten we vooropstellen dat Coldeweijer haar spion, die met het nieuws kwam, als ‘zeer betrouwbaar’ omschrijft. Ze heeft daardoor kunnen natrekken dat wat deze spion beweert, berust op de waarheid. ”Het is een herinnering van deze persoon, iets wat hij heeft gehoord. Wél uit de eerste hand. Hij heeft dit gehoord van de persoon over wie dit verhaal gaat.”

Coldeweijer onthult: ”De spion zegt dat Tahmina verliefd was op de vriend van een vrouwelijke collega (bij NOS, red.) en ze heeft deze collega tot in den treure getreiterd en gestalkt. Er werden twee specifieke voorbeelden genoemd, maar ik heb begrepen dat het ging om een serie van events.” Tahmina zou volgens de spion onder andere briefjes op het damestoilet hebben gehangen met gemene, bedreigende teksten. Maar er is meer…

‘Tahmina Afeki saboteert montage!’
Yvonne Coldeweijer gaat vrolijk verder: ”Het ging volgens de spion zóver dat de collega op een gegeven moment het idee kreeg dat één van haar montages was gesaboteerd. Dit heeft aangegeven bij haar meerdere. Vervolgens een IT team is gaan speuren en dus hebben gevonden dat Tahmina stiekem deze montage heeft gesaboteerd. Dat is echt zó heftig geweest dat er dus een hele rel is ontstaan en Tahmina is ontslagen.”

Volgens de spion zou het niet de eerste keer zijn geweest dat Tahmina dit gedrag liet zien. Hij heeft namelijk nog iemand gesproken met een soortgelijk verhaal over Tahmina. Coldeweijer stelt dat Tahmina klinkt als een ‘obsessief, pathologisch typje‘. Tahmina heeft na verschillende pogingen geen reactie gegeven.

De NOS heeft laten weten dat zij nooit informatie verstrekken over oud-collega’s. Coldeweijer vindt dat er onderzocht moet worden hoe betrouwbaar Thamina is.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder

Economie

Voormalig manager neemt keiharde wraak: ‘Familie Meiland liegt’

Valérie Lempereur, de voormalige manager van Meilandjes, wordt genoemd in de biografie van Martien, maar niet op een positieve manier. Hoewel Valerie een tv-contract voor de familie kreeg waardoor ze miljonair werd, liet Meilandjes haar hard in de steek. Nu neemt ze wraak.
Met Valérie’s zakelijk inzicht was het Valérie die ervoor zorgde dat Meilandjes een televisiecontract binnenhaalde waardoor ze miljonair werd. Ze stelde zich ook voor hoe Martien haar sjaal droeg om nog meer op te vallen.

“Ik heb ze geholpen”

Zonder zijn bijdrage zou Château Meiland niet hebben bestaan. “Ze zijn er al jaren mee bezig, maar het is niet gelukt”, zegt Valérie in Weekly Stories. “Daarna hielp ik ze op weg. Zonder mij hadden ze nooit directe toegang tot John de Mol gehad. Ik heb destijds zelfs hun contractonderhandelingen gevoerd. Ik haal er bijna niets uit.

Ze hielp Martien ook om bekender te worden. “Destijds adviseerde ik Martien eigenlijk om zijn kenmerkende sjaals te dragen als vorm van herkenning, zoals hij ook in zijn boek zegt”, zegt Valérie. “Het zou stijlvoller zijn als hij wat zuiniger met me om zou gaan, als je ziet wat hij en zijn familie me daarna verschuldigd zijn.”

“Ze gooiden me opzij”

Daarna liet Meilandjes haar zwaar in de steek. ,,Ze hebben me eruit geschopt met hulp van Vincent ter Voert, van Vincent TV Productions. Hij voelt zich bedreigd omdat ik hem goed ken. Ik kende deze tv-wereld, Meilandjes destijds niet. Vincent TV wilde dat Meilandjes voor een appel en een ei zou verschijnen in de realityshow. Ik begrijp. ”

Wraak

Daarna gebeurde er volgens Valérie het een en ander. ,,Ik verwacht dat Meilandjes eerlijk genoeg zijn om dit in hun boek te schrijven. Dat deden ze niet. »

In het tweede deel van haar autobiografie, dat over een jaar verschijnt, zal ze wraak nemen en haar verhaal vertellen. “Ik denk dat Meilandje niet altijd eerlijk was.”

Lees verder
Advertisement

Trending