Connect with us

Economie

Zien: Tino Martin geeft Hélène Hendriks merkwaardige verklaring voor ‘stomdronken optredens’!

Tino Martin was gisteren aanwezig aan tafel bij Hélène Hendriks in het programma HLF8. De zanger werd door Hélène gevraagd naar zijn optredens waar hij “Knettervals” zingt. Hélène: “Een topsporter is ook niet altijd goed in zijn wedstrijd. Kijk maar naar de voetballers, soms is het even helemaal niks. Heb jij ook weleens, 95 procent van de tijd is het loepzuiver, maar 5 procent knettervals. We hebben de beelden, maar die laten we niet zien. Hoe ga je daar mee om, want dan krijg je best wel veel kritiek, wat doet dat met jou?” De verklaring van Tino: “Weetje, ik doe bijna 250 shows per jaar en dan… We hebben allemaal weleens een wat mindere dag toch? En tegenwoordig is er altijd wel een filmpje van en dan ben je één of twee dagen de lul en krijg je een hele kar stront over je heen.”

Tino Martin geeft opvallende uitleg!

Tino vertelt wat de kritiek met hem doet: “En dan denk je echt: de hele wereld stort in… Maar dan na 2 dagen gaat de zon weer schijnen en pak je de draad weer op. Het is niet leuk, maar ja… Alles gaat door, weetjewel. De zalen zitten vol en de muziek wordt goed beluisterd en dat is belangrijk. Jack van Gelder, ook aan tafel, vraagt door naar de discipline van Tino: “Maar heb je genoeg discipline voor jezelf?

En heb je mensen die je erop wijzen van: even niet gewoon… Want dat lijkt me je achilleshiel.” Tino legt uit: “Dat is altijd een gevecht natuurlijk. Dat is ook zwaar. Maar we doen natuurlijk zoveel in een jaar…” Aan tafel bij HLF8 is geen woord gesproken over het vermeende drankgebruik van de zanger. Op Twitter is het echter minder stil omtrent dat onderwerp. Ook zijn optreden werd niet erg positief ontvangen:

 

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder

Economie

Voormalig manager neemt keiharde wraak: ‘Familie Meiland liegt’

Valérie Lempereur, de voormalige manager van Meilandjes, wordt genoemd in de biografie van Martien, maar niet op een positieve manier. Hoewel Valerie een tv-contract voor de familie kreeg waardoor ze miljonair werd, liet Meilandjes haar hard in de steek. Nu neemt ze wraak.
Met Valérie’s zakelijk inzicht was het Valérie die ervoor zorgde dat Meilandjes een televisiecontract binnenhaalde waardoor ze miljonair werd. Ze stelde zich ook voor hoe Martien haar sjaal droeg om nog meer op te vallen.

“Ik heb ze geholpen”

Zonder zijn bijdrage zou Château Meiland niet hebben bestaan. “Ze zijn er al jaren mee bezig, maar het is niet gelukt”, zegt Valérie in Weekly Stories. “Daarna hielp ik ze op weg. Zonder mij hadden ze nooit directe toegang tot John de Mol gehad. Ik heb destijds zelfs hun contractonderhandelingen gevoerd. Ik haal er bijna niets uit.

Ze hielp Martien ook om bekender te worden. “Destijds adviseerde ik Martien eigenlijk om zijn kenmerkende sjaals te dragen als vorm van herkenning, zoals hij ook in zijn boek zegt”, zegt Valérie. “Het zou stijlvoller zijn als hij wat zuiniger met me om zou gaan, als je ziet wat hij en zijn familie me daarna verschuldigd zijn.”

“Ze gooiden me opzij”

Daarna liet Meilandjes haar zwaar in de steek. ,,Ze hebben me eruit geschopt met hulp van Vincent ter Voert, van Vincent TV Productions. Hij voelt zich bedreigd omdat ik hem goed ken. Ik kende deze tv-wereld, Meilandjes destijds niet. Vincent TV wilde dat Meilandjes voor een appel en een ei zou verschijnen in de realityshow. Ik begrijp. ”

Wraak

Daarna gebeurde er volgens Valérie het een en ander. ,,Ik verwacht dat Meilandjes eerlijk genoeg zijn om dit in hun boek te schrijven. Dat deden ze niet. »

In het tweede deel van haar autobiografie, dat over een jaar verschijnt, zal ze wraak nemen en haar verhaal vertellen. “Ik denk dat Meilandje niet altijd eerlijk was.”

Lees verder
Advertisement

Trending