Connect with us

Economie

Zien: Linda de Mol ontfermt zich over dit 25-jarige meisje: “Vanwege Jeroen Rietbergen!”

Linda de Mol is weer terug op televisie en heeft een grote indruk gemaakt bij haar programma ‘Miljoenenjacht’. Deelnemers kunnen hier, via het openenen van koffertje, miljoenen binnen slepen. De eerste aflevering van het programma was de 25-jarige Carmen uit Groningen de gelukkige. Uiteindelijk is de jongedame met een bedrag van 211.000 euro naar huis gegaan. Een bedrag wat vast goed van pas komt in deze dure tijden.

AD-mediajournalist Marcus den Blanken heeft ook zitten kijken en hem viel iets op. Marcus geeft in de AD-Mediapodcast aan niet meer normaal naar Linda te kunnen kijken. Marcus: “Ik was wel een klein beetje cynisch toen ik zat te kijken. Er kwam een 25-jarig meisje in de finale die het kofferspel mocht spelen en Linda ontfermde zich echt over haar, beschermde haar een soort van.” Of dit daadwerkelijk ‘een soort van bescherming’ is geweest of gewoon Linda op haar best is onduidelijk.

Linda de Mol ontfermd zich over 25-jarige Carmen vanwege Jeroen Rietbergen?
Marcus legt uit wat er bij hem gebeurt bij het zien van Linda met zo’n jong meisje: “En dan schiet toch af en toe Jeroen Rietbergen door m’n hoofd met een 25-jarige kandidaat aan een televisieprogramma. Maar dat was een klein beetje cynisme van mijn kant.” Angela de Jong reageert op zijn uitspraak in de podcast: “Had ze die maar beschermd, wilde je zeggen.” Marcus reageert: “Nou nee, het schoot door m’n hoofd. Linda stond er gewoon weer als Linda. Toen die rel net begon reageerde ze bijvoorbeeld ook op jou en ik dacht: hè?! Linda die een sneer gaat uitdelen aan Angela de Jong?! Waarom reageert ze op jou?! Dat is zó niet Linda.” Hieronder de beelden van Linda en Carmen die een gigantisch geldbedrag in de wacht sleept:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Lees verder

Economie

Broertje van Nikkie Plessen overleden: “Hij kon niet meer zelf ademen”

Nikkie Plessen (36 jaar) was onlangs te gast in de podcastserie “Podnataal” waar ze vertelt over haar zwangerschappen. Zo vertelde de modeontwerpster dat ze tijdens haar eerste zwangerschap beter in de gaten werd gehouden omdat haar broer was overleden.

Nikkie zegt echter niet iemand te zijn die zich “veel zorgen maakt over de gevaren en wat er kan gebeuren”.

“Ik laat alles op me afkomen”

De modeontwerper heeft bijvoorbeeld geen lessen over zwangerschap gevolgd en heeft er ook niet echt over gelezen. “Natuurlijk, de eerste keer dat je websites bekijkt die vooral gaan over de ontwikkeling van je kind, hoe ze eruit zien en hoe je je nu zou moeten voelen, heb ik dat allemaal gedaan”, zegt ze over haar eerste zwangerschap. “Ik ben nog steeds de persoon die ik mezelf zie. Ik laat dingen met me gebeuren. De hele wereld kan het, dus ik moet op de een of andere manier echt succesvol zijn.

Broer is ernstig gehandicapt

Nikkie moet echter iets vaker gecontroleerd worden dan normale zwangere vrouwen. Het ging allemaal om zijn overleden broer. “Hij was erg ziek, dus ik maakte een schetsmatig medisch dossier zodat alles onder controle was. (…) Hij had een omgekeerd chromosoom. Hij kon niet zelfstandig ademen en kon niets doen. Toen zei Nikkie’s vriend: ” ga naar een fabriek omdat het een familieding is.” Dan zien ze hoe gezond een kind is. U bevindt zich momenteel in de gezondheidsmodus. Ik ben dus niet een van die mensen die zich grote zorgen maakt over de gevaren en wat er zou kunnen gebeuren. “

Lees verder

Economie

“André Hazes jr. vecht tegen vervelende ziekte”

André Hazes zit nog in de mand. De zanger is emotioneel uitgeput.

Haze Jr. is een Nederlandstalige zangeres. Hij is de zoon van wijlen André Hazes. Zijn bekendste nummer is “Live”. Niet iedereen is er echter zo zeker van. Het gerucht gaat dat Andre Hazes nog niet uitgeput is.

Sommige bronnen zeiden dat de mannelijke zanger een “verslaving” moet hebben, aldus Gia Dinh TV. “Ja, hij moet deze gewoonte doorbreken.

Vandaag zegt het management van André dat dat niet waar is. André is in de kliniek omdat hij uitgeput is. De directie zegt hierover het volgende.

Hazes heeft de afgelopen maanden een tumultueuze tijd doorgemaakt. Zijn slechte vorm, de precaire toestand van de coronapandemie en de ontwikkeling van zijn persoonlijke leven hebben hem enorm geraakt.

André is een druk leven gewend. Maar door de coronacrisis en veranderingen in haar leven veranderde alles ineens. Hij ging echter door met het uitvoeren van de plannen. Nu is het tijd voor hem om te vertragen en weer volledig fit te worden.

“André wil haar gezondheid herstellen nadat ze zichzelf veel schade heeft toegebracht. Hij begrijpt het en wil weer de beste versie van zichzelf zijn.

Lees verder

Economie

Zo ziet de Turkse vrouw van PVV-leider Geert Wilders eruit

Geert Wilders is al jaren een bekend gezicht in de Nederlandse politiek. Het is niet altijd makkelijk geweest voor zijn vrouw Krisztina, met wie hij 28 jaar getrouwd is. Samen met twee katten Snoetje en Pluisje is zij zijn steunpilaar.

De vrouw van Geert Wilders, Krisztina, is een Hongaarse diplomaat van Turkse afkomst. Ze ontmoetten elkaar in een café in Den Haag. Twee jaar later trouwde het stel in Boedapest, nu 28 jaar geleden: “Ik herinner me dat het 41 graden Celsius was, sommige mensen hadden last van de hitte, maar het kon me niet warm genoeg zijn! “, hij zegt.

GEERT WILDERS OVER KRISZTINA’S HORLOGE

Al bijna dertien jaar worden wilde soorten dag en nacht beschermd. De twee zijn nooit alleen, maar volgens de politica gaat ze er goed mee om: “Ze moet enorm veel van me hebben gehouden. Anders was ze meer dan twaalf jaar geleden overleden.” Hij noemde haar ook een heel zachtaardige vrouw, maar ook heel sterk.

Bron: Libelle | Beeld: YouTube

Lees verder

Trending