Connect with us

Nieuwste

Zien: Lang Leve de Liefde-dame flipt compleet om vraag: “Wat wil je lunchen?”

Wanneer je aan Lang leve de Liefde meedoet dan ben je hoogstwaarschijnlijk opzoek naar de liefde of naar bekendheid in Nederland. Veel deelnemers van het programma zijn mensen die ook met enige regelmaat in andere programma’s te zien zijn en lijken niet erg open te staan voor een relatie maar meer opzoek naar ‘15 minutes of fame‘. Andere deelnemers zijn wél opzoek naar de liefde van hun leven en hopen de ware via dit programma te vinden. De volgende dame lijkt geen van beide te zijn wanneer we de kritiek op social media lezen. De deelnemers moeten boodschappenlijstjes maken voor ontbijt, lunch en diner zodat de crew boodschappen kan gaan doen. Daarvoor is het natuurlijk belangrijk dat je even met je date afspreekt wat de eetwensen zijn voor die dag. In de ochtend is er tijdens deze date al een irritatie-momentje geweest wat de stemming niet veel goeds heeft gedaan.

‘Gezelligheid’ in Lang Leve de Liefde!
De dame van het stel was begonnen met het ontbijt zonder haar date, dat bleek echter nog niet uitgesproken. Wanneer meneer vraagt “Wat wil je met de lunch? We kunnen een soort van mini picknick doen?” begint de gezelligheid al. Mevrouw blijkt vrij weinig in te willen brengen in de date en dat probeert meneer aan te kaarten.

De reactie van mevrouw: “Oh men… Echt serieus… Ga je weer? Oh my god…” De reacties op social media zijn dan ook niet mals: “Kudos voor zijn communicatie vaardigheden. De manier waarop hij z’n vragen stelt om erachter te komen wat er bij haar speelt is iets waar veel mensen van kunnen leren. Natuurlijk had ze ook gelijk d’r mond kunnen opentrekken als iets haar niet bevalt.” En: “Ik snap heel goed waarom zij altijd vrijgezel is… rennen jongen!” valt er te lezen:

Lees verder

Economie

John van den Heuvel vindt harde steun na overleden dochter

John van den Heuvel zei op Instagram dat het vandaag een moeilijke dag was voor hem en zijn vrouw. Hun eerste kind werd levenloos geboren op 11 april 1991 na negen maanden zwangerschap. “Een bijzondere dag vandaag, met een droevige kant voor ons”, aldus de misdaadverslaggever.

“De korte tijd die Kirsten in ons leven heeft doorgebracht, zullen we altijd koesteren en nooit vergeten”

In zijn autobiografie uit 2015, The Mirror of Justice, vertelt John hoe hun dochter stierf in de baarmoeder van zijn vrouw Mariëtte. We kunnen lezen: “De geboorte is – in tegenstelling tot wat het lijkt – een ontroerend en mooi moment”. Na het opwekken van kunstmatige weeën die meer dan 24 uur aanhielden, werd haar dochter Kirsten geboren op 11 april 1991. Ze is vandaag 30 jaar oud. “ Na Kirsten hebben we drie zonen, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar we koesteren en zullen de korte tijd die Kirsten in ons leven doorbracht nog steeds koesteren”, zei de voormalige politieagent in de aangeklaagde post.

Daaropvolgende bloedonderzoeken wezen uit dat Kirsten trisomie 18 had, “een belangrijke chromosomale afwijking die onverenigbaar is met het leven op chromosoom achttien”. Onder de (bekende) post betuigde Nederland hun medeleven met John, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie Plessen, Kelly Weeks, Monique Westenberg, Gerard Joling, William Rutten, Eddy Zoëy en Nicolette Kluijver. “In gedachten bij jullie”, schreef Maik de Boer ook.

Het was een bijzonder emotionele dag voor John en zijn familie, die meestal niet in het middelpunt van de belangstelling staan ​​en vaak op RTL zitten om over strafzaken te praten, zoals Taghi.

Lees verder

Economie

Familie Meiland kapot van verdriet door overlijden

Slecht nieuws voor Meilandjes: Bulldog Bommel bleek zo ziek dat hij niet meer gezond was. De familie moet de hond naar bed hebben gebracht, zoals te zien is in de aflevering van Chateau Meiland van vanavond.

Een deskundige heeft de hond grondig onderzocht. “Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, het feit dat alles helemaal kapot was”, zei Martien bedroefd. Bommel voelde zich slecht, dus hij werd steeds agressiever en viel steeds meer mensen aan. Hij had pijn en was erg in de war, dus Erica, Maxime en Martien voelden zich genoodzaakt het dier te laten inslapen.

De vraag is dus: wat kan de familie doen ter nagedachtenis aan Bommel? Ze vinden een urn te treurig en begraven op de boerderij is geen optie: misschien moeten ze binnenkort verhuizen. Maar toen kreeg Maxime een idee. “ Kunnen we niet gewoon Bombel vormen? ”, ze stelde voor. “ Dat is een goed idee,’ antwoordde Martien. “ Dan kunnen we hem hier in de gang zetten en kan ik hem nog steeds aaien zonder bang te zijn dat hij me bijt. ”

Maxime Meiland

Martien deelde vanavond een foto van het dier op Instagram. “ Na jaren van plezier en angst hebben we voor jou besloten. We zijn verdrietig en blij. Je blijft voor altijd in onze Bommeltje harten! “, voegde hij eraan toe. De reality-tv-ster werd overspoeld met steunbetuigingen van de bekende Nederlanders. Onder meer Jan Versteegh, Viktor Brand en Wendy van Dijk wensen hem veel sterkte.

Lees verder

Economie

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige bloeding

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend weer naar huis na een geslaagde darmresectie, maar is maandagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn superieuren meldden het aan het ANP. Een week geleden maakte NPO Radio 2-dj bekend dat hij last heeft van darmkanker.

Volgens Shownieuws had zijn vriendin, Olcay Gulsen, meerdere complicaties en is De Wild uit voorzorg met een ambulance afgevoerd na hevig bloedverlies, meldt Shownieuws. rehabiliteren
Maandagochtend maakte Gulsen bekend dat haar vriend naar huis was teruggekeerd.

Radio-dj’s zullen er baat bij hebben na drie maanden revalidatie. Vorige week is De Wild voor het eerst geopereerd. Hij zei dat hij op tijd was.

Lees verder

Trending