Connect with us

Economie

Zien: Krant onthult heftig schandaal over Yvonne Coldeweijer!

Yvonne Coldeweijer is vrijwel dagelijks in het nieuws, omdat ze het ene na het andere schandaal aan het licht brengt. Maar hoge bomen vangen veel wind en had ze op haar vingers kunnen natellen dat er (ooit) een onderzoek naar Yvonne zelf zou komen.

Nepvolgers

En dat is gebeurd. Metro heeft namelijk onderzoek gedaan naar de volgers van Yvonne. Dat zijn er momenteel 628.000 op Instagram. Blijkt gewoon dat meer dan de helft van deze ‘volgers’ helemaal niet bestaan. Metro beweert dat Coldeweijer massaal wordt gevolgd door spookaccounts, in totaal zou 56% van de volgers nep zijn.

Krant brengt heftig schandaal over Yvonne Coldeweijer!

En daarmee heeft mevrouw Coldeweijer een primeur te pakken. In de lijst van bekende Nederlanders met de meeste nepvolgers, staat de juicekoningin op de eerste plaats. Hiermee stoot ze Anna Nooshin van de troon, de influencer werd vorig jaar gevolgd door de meeste nepaccounts.

Een kleine toevoeging: gevolgd worden door nepaccounts betekent niet dat de roddeltante de volgers ‘gekocht’ heeft. Het kan ook een vorm van sabotage zijn. Bij grotere accounts, boven de 100.000, is het aantal nepvolgers vaak sowieso tussen de 20 en 30 procent. De 56 procent die Coldeweijer weet aan te tikken is echter wel érg hoog.

Yvonne woedend

Via Instagram heeft Coldeweijer inmiddels gereageerd op de aantijgingen. Ze schrijft: ”Het ANP gaat nu brengen dat er een onderzoek is geweest dat meer dan de helft van mijn volgers nep zijn. Meer dan de helft. HAHA geloofwaardig. Doe maar lekker. Jij volgt mij, jouw moeder volgt mij en iedereen om jou heen volgt mij. Wel knap dat ik drie keer per week viral ga met zoveel nepvolgers.”

Coldeweijer laat het daar niet bij en reageert nogmaals: ”Je kan mij leuk vinden of helemaal k*t. Maar ik heb het meest viral account van 2022. Waar is mijn award b*tch!”

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending