Connect with us

Economie

Zien: Ilse de Lange klapt uit de school over s*kstape met Jeroen Rietbergen!

Ilse DeLange en Jeroen Rietbergen zouden een affaire hebben gehad terwijl Jeroen een relatie had met Linda de Mol. Dat is wat verschillende juicekanalen melden, al een behoorlijk lange tijd. Yvonne Coldeweijer wist begint augustus het volgende verhaal op te hangen: “Van een zeer betrouwbare spion heb ik gehoord dat ‘Vieze Jeroentje’ en Ilse tijdens de The Voice Kids het met elkaar hebben gedaan. en niet één keer, maar een s*xcapade. Hoewel Vieze Jeroentje tegelijkertijd met Linda een relatie had, heeft Ilse inmiddels ook al 20 jaar een vriend…” Inmiddels is ook door verschillende kanalen bekend gemaakt dat Jeroen snel na deze roddels het huis uit gezet is door Linda. Niet veel later kwam Coldeweijer met een meet gedetaileerde omschrijving: “Volgens de spion hebben ze het ook een keer gedaan in de Porsche van Linda.” Echter is dat nog steeds niet het einde van de roddel betreft Ilse en Jeroen.

Ilse DeLange over s*xcapade met Jeroen Rietbergen!
Jeroen zou volgens Coldeweijer namelijk beelden gemaakt hebben tijdens een van hun samenkomsten: “Ik heb gehoord dat het naast de Porsche ook is gebeurd in de kleedkamer. Hij heeft hier dus schijnbaar, volgens een andere zeer betrouwbare bron, een filmpje gemaakt. Hij laat dit dus echt trots zien aan productiemedewerkers.” We vermoeden dat Ilse, mocht dit waar zijn, niet geheel blij is met de trots van Jeroen en zijn video van de situatie.

Ilse is in een interview met RTL Boulevard naar de roddel gevraagd: “Ja, ik neem dat niet serieus als ik heel eerlijk ben. Ik ben ook blij dat reguliere media zoals jullie dat ook niet serieus nemen, want een verdienmodel van zo’n juicekanaal is reuring en hopen dat je reageert.” Er is echter in het antwoord geknipt wat het verdacht maakt volgens veel mensen. Wat zei Ilse hier?

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder

Economie

Voormalig manager neemt keiharde wraak: ‘Familie Meiland liegt’

Valérie Lempereur, de voormalige manager van Meilandjes, wordt genoemd in de biografie van Martien, maar niet op een positieve manier. Hoewel Valerie een tv-contract voor de familie kreeg waardoor ze miljonair werd, liet Meilandjes haar hard in de steek. Nu neemt ze wraak.
Met Valérie’s zakelijk inzicht was het Valérie die ervoor zorgde dat Meilandjes een televisiecontract binnenhaalde waardoor ze miljonair werd. Ze stelde zich ook voor hoe Martien haar sjaal droeg om nog meer op te vallen.

“Ik heb ze geholpen”

Zonder zijn bijdrage zou Château Meiland niet hebben bestaan. “Ze zijn er al jaren mee bezig, maar het is niet gelukt”, zegt Valérie in Weekly Stories. “Daarna hielp ik ze op weg. Zonder mij hadden ze nooit directe toegang tot John de Mol gehad. Ik heb destijds zelfs hun contractonderhandelingen gevoerd. Ik haal er bijna niets uit.

Ze hielp Martien ook om bekender te worden. “Destijds adviseerde ik Martien eigenlijk om zijn kenmerkende sjaals te dragen als vorm van herkenning, zoals hij ook in zijn boek zegt”, zegt Valérie. “Het zou stijlvoller zijn als hij wat zuiniger met me om zou gaan, als je ziet wat hij en zijn familie me daarna verschuldigd zijn.”

“Ze gooiden me opzij”

Daarna liet Meilandjes haar zwaar in de steek. ,,Ze hebben me eruit geschopt met hulp van Vincent ter Voert, van Vincent TV Productions. Hij voelt zich bedreigd omdat ik hem goed ken. Ik kende deze tv-wereld, Meilandjes destijds niet. Vincent TV wilde dat Meilandjes voor een appel en een ei zou verschijnen in de realityshow. Ik begrijp. ”

Wraak

Daarna gebeurde er volgens Valérie het een en ander. ,,Ik verwacht dat Meilandjes eerlijk genoeg zijn om dit in hun boek te schrijven. Dat deden ze niet. »

In het tweede deel van haar autobiografie, dat over een jaar verschijnt, zal ze wraak nemen en haar verhaal vertellen. “Ik denk dat Meilandje niet altijd eerlijk was.”

Lees verder
Advertisement

Trending