Connect with us

Economie

Zien: Gelekte video van Barbie, Samantha de Jong als ‘vrouw van lichte zeden’!

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft een ruig verleden gehad. Het heden en de toekomst van de reality-tv-ster zijn echter ook behoorlijk hobbelig. De blondine werd in 2010 een realiteitsfenomeen dankzij haar deelname aan de hitserie “Oh Oh Cherso” samen met andere personages zoals Sterretje, Jokertje en Matsoe Matsoe. Bibi Breijman brengt ook bekendheid met deze show, maar haar levensverhaal verloopt iets anders.

Barbie verschijnt vaak in de krantenkoppen met een druppel. Slechte vrienden, een ongewenste zwangerschap en een felle verdediging van haar kinderen markeerden nogal wat het leven van de blondine. Weekly Story ging op onderzoek vanwege een grap over Barbie. Barbie gaat haar lichaam nu verkopen voor geld, 150 euro per uur om precies te zijn. De reality tv-ster is als “companion lady” te boeken via verschillende escortwebsites onder de naam Naomi. Foto’s van zijn persoonlijke pagina werden gelekt als “bewijs”.

Samantha de Jong is niet zo sterk gecamoufleerd!

Iemand van Weekly Stories informeerde naar het bedrijf waar Barbie werkt. Het verhaal wordt gesteld met de vraag of dit echt de Barbie van TV is: “Zeker. Dit is eigenlijk de Barbie die we allemaal kennen van tv. Nu is het bij ons te boeken. Toevallig is dit de site waar Barbie eerder naar linkte in een video. Deze video is geblokkeerd door de heren van Gossip Talk. In deze video is Barbie te zien met een zwarte pruik terwijl ze zegt: “Hallo, ik ben Naomi en ik kan je iets geven… het is het moment van je leven!” Met de beoordeling die Barbie kreeg, kunnen we nu met zekerheid zeggen dat Barbie een nieuwe baan heeft gevonden. Het verhaal zei goede zaken: “Uitverkocht voor de rest van de week!” Video’s hier:

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder

Economie

Pfaff plots overleden: “Rust zacht”

Zeer droevig nieuws ten huize de familie Pfaff. De broer van Jean-Marie, Antoon Pfaff, is zopas overleden. Dat nieuws maakte de ex-profvoetballer zelf bekend via Instagram.

“Met groot verdriet maak ik het verlies bekend van mijn broer Antoon ‘Toon’ Pfaff”, schrijft Jean-Marie op Instagram bij een foto van hem en zijn broer. “Hij speelt nu op het voetbalveld in de hemel. Rust zacht Toon”, vervolgt hij nog.

Antoon Pfaff is de oudere broer van Jean-Marie Pfaff en voetbalde vroeger onder andere bij SK Beveren. Hij overleed op 70-jarige leeftijd.

Ook de rest van de familie Pfaff heeft inmiddels gereageerd op het grote verlies. Zo deelde Kelly dezelfde foto op haar Instagram Stories. Onder meer Shania Gooris en Debby Pfaff lieten ook al enkele hartjes achter onder het bericht.

Lees verder

Trending