Connect with us

Nieuwste

Zien: Dit heeft prinses Amalia aan op haar eerste Prinsjesdag: “Wat een klasse”

Het was is vandaag weer de derde dinsdag van september, en dat betekent Prinsjesdag! En het was er weer een voor in de boeken. Dit jaar was prinses Amalia voor het eerst aanwezig als haar vader de troonrede voorleest.

Wat draagt Amalia?
Daarom waren alle ogen op haar gericht. Maar de grote vraag is natuurlijk: Wat heeft ze aan op haar eerste Prinsjesdag?? En wat draagt haar moeder?

Amalia heeft gekozen voor een lange, groene jurk en een crèmekleurig hoofddeksel. Royalty verslaggeefster Josine Droogendijk zegt: “De hoed heeft ze geleend van haar moeder. Máxima droeg deze in 2011 naar het huwelijk van William en Kate”

Volgens Josine heeft Amalia dankbaar gebruik gemaakt van de garderobe van de oranjes. De broche komt van haar moeders privécollectie. Maar dat is niet het enige. Ook het smaragden collier was al eens eerder aangedaan. Wilhelmina droeg dit namelijk in 1897 ook al.

“Haar bruidmeisjesjurk was een koopje en is voor slechts 107,99 euro te koop bij ASOS. De mooie stof en V-hals staan haar prachtig. Dit is een jurk die je aankan als je 18, 28 of 38 jaar bent. Als kroonprinses moet Amalia waardigheid, klasse en grandeur uitstralen en dat deed ze zeker”, aldus Josine.

Maar Máxima was vooral opgevallen door Droogendijk. Dit komt omdat ze dit keer niet iets van Maison Natan droeg. “Ze koos voor een ingetogen kleur, duurzaamheid en een Nederlandse ontwerper die haar steun goed kan gebruiken. De oorspronkelijke versie van ontwerper Mohamed Benchellal was oranje, maar Máxima heeft hem in het grijs laten uitvoeren. Ze straalt zonder de aandacht van Amalia weg te kapen. En de hoed? Die droeg ze denk ik vooral omdat ze een hoed moest dragen. Een mooi en simpel exemplaar van Fabienne Delvigne. De jurk was natuurlijk de eyecatcher.”

Lees verder

Holland

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder
Advertisement

Trending