Connect with us

Economie

Zien: Bridget Maasland plaatst foto in haar Eva kostuum voor zoons verjaardag!

Bridget Maasland kent iedereen inmiddels wel. De presentatrice startte haar carrière ooit VJ en presentatrice bij TMF. Tegenwoordig roddelt ze voornamelijk over andere bekende Nederlanders achter de desk van Shownieuws. Wie Bridget op sociale media volgt weet dat je een hoop foto’s voorbij kan zien komen van Bridget zelf. Waar andere mensen op vakantie een foto van de omgeving of een groepsfoto plaatsen doet Bridget dat net wat anders. Wanneer Bridget in LEGO-land is dan plaatst Bridget eerst een close-up van haar hoofd waardoor je niet echt kunt zien dat ze in LEGO-land is. Wanneer het Moederdag is dan plaatst Bridget eerst één of twee foto’s van zichzelf voordat je bij de foto van haar moeder aan bent gekomen. Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat noemen Bridget ook wel “de grootste narcist van Nederland” vanwege deze foto’s. Bridget weet regelmatig te verschijnen op ‘@howcanimakethisaboutme’. Dat zegt een hoop.

Bridget Maasland een narcist?
Maar gisteren was het de grote dag van haar zoonlief. De zoon van Bridget, Mees, is gisteren 14 jaar geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden. Echter is een verjaardag tegenwoordig natuurlijk niet compleet voordat dat groots op social media geplaatst is. Bridget heeft haar zoon hierbij even geholpen door een video te maken. De video begint echter niet met een foto van Mees, maar met een foto van… jawel… Bridget natuurlijk. Bridget schrijft erbij: “Gefeliciteerd allerliefste Mees met alweer je 14de verjaardag. To the moon and back!” Voor de leuk hebben we nog een aantal posts van Bridget opgezocht waarbij het meer om Bridget lijkt te gaan dan om degene die ze feliciteert:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Lees verder

Economie

John van den Heuvel vindt harde steun na overleden dochter

John van den Heuvel zei op Instagram dat het vandaag een moeilijke dag was voor hem en zijn vrouw. Hun eerste kind werd levenloos geboren op 11 april 1991 na negen maanden zwangerschap. “Een bijzondere dag vandaag, met een droevige kant voor ons”, aldus de misdaadverslaggever.

“De korte tijd die Kirsten in ons leven heeft doorgebracht, zullen we altijd koesteren en nooit vergeten”

In zijn autobiografie uit 2015, The Mirror of Justice, vertelt John hoe hun dochter stierf in de baarmoeder van zijn vrouw Mariëtte. We kunnen lezen: “De geboorte is – in tegenstelling tot wat het lijkt – een ontroerend en mooi moment”. Na het opwekken van kunstmatige weeën die meer dan 24 uur aanhielden, werd haar dochter Kirsten geboren op 11 april 1991. Ze is vandaag 30 jaar oud. “ Na Kirsten hebben we drie zonen, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar we koesteren en zullen de korte tijd die Kirsten in ons leven doorbracht nog steeds koesteren”, zei de voormalige politieagent in de aangeklaagde post.

Daaropvolgende bloedonderzoeken wezen uit dat Kirsten trisomie 18 had, “een belangrijke chromosomale afwijking die onverenigbaar is met het leven op chromosoom achttien”. Onder de (bekende) post betuigde Nederland hun medeleven met John, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie Plessen, Kelly Weeks, Monique Westenberg, Gerard Joling, William Rutten, Eddy Zoëy en Nicolette Kluijver. “In gedachten bij jullie”, schreef Maik de Boer ook.

Het was een bijzonder emotionele dag voor John en zijn familie, die meestal niet in het middelpunt van de belangstelling staan ​​en vaak op RTL zitten om over strafzaken te praten, zoals Taghi.

Lees verder

Economie

Familie Meiland kapot van verdriet door overlijden

Slecht nieuws voor Meilandjes: Bulldog Bommel bleek zo ziek dat hij niet meer gezond was. De familie moet de hond naar bed hebben gebracht, zoals te zien is in de aflevering van Chateau Meiland van vanavond.

Een deskundige heeft de hond grondig onderzocht. “Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, het feit dat alles helemaal kapot was”, zei Martien bedroefd. Bommel voelde zich slecht, dus hij werd steeds agressiever en viel steeds meer mensen aan. Hij had pijn en was erg in de war, dus Erica, Maxime en Martien voelden zich genoodzaakt het dier te laten inslapen.

De vraag is dus: wat kan de familie doen ter nagedachtenis aan Bommel? Ze vinden een urn te treurig en begraven op de boerderij is geen optie: misschien moeten ze binnenkort verhuizen. Maar toen kreeg Maxime een idee. “ Kunnen we niet gewoon Bombel vormen? ”, ze stelde voor. “ Dat is een goed idee,’ antwoordde Martien. “ Dan kunnen we hem hier in de gang zetten en kan ik hem nog steeds aaien zonder bang te zijn dat hij me bijt. ”

Maxime Meiland

Martien deelde vanavond een foto van het dier op Instagram. “ Na jaren van plezier en angst hebben we voor jou besloten. We zijn verdrietig en blij. Je blijft voor altijd in onze Bommeltje harten! “, voegde hij eraan toe. De reality-tv-ster werd overspoeld met steunbetuigingen van de bekende Nederlanders. Onder meer Jan Versteegh, Viktor Brand en Wendy van Dijk wensen hem veel sterkte.

Lees verder

Economie

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige bloeding

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend weer naar huis na een geslaagde darmresectie, maar is maandagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn superieuren meldden het aan het ANP. Een week geleden maakte NPO Radio 2-dj bekend dat hij last heeft van darmkanker.

Volgens Shownieuws had zijn vriendin, Olcay Gulsen, meerdere complicaties en is De Wild uit voorzorg met een ambulance afgevoerd na hevig bloedverlies, meldt Shownieuws. rehabiliteren
Maandagochtend maakte Gulsen bekend dat haar vriend naar huis was teruggekeerd.

Radio-dj’s zullen er baat bij hebben na drie maanden revalidatie. Vorige week is De Wild voor het eerst geopereerd. Hij zei dat hij op tijd was.

Lees verder

Trending