Connect with us

Economie

Yvonne Coldeweijer doet zéér heftige onthullingen over Tahmina Akefi: “Ernstige bedreiging en sabotage!”

Yvonne Coldeweijer heeft gisteren via haar kanaal op PetjeAf dé video gedeeld over Tahmina Akefi. Voor bij wie deze naam geen belletje doet rinkelen, zij is degene die zich bekend heeft gemaakt onder de naam ‘laatste vriendin van Peter R. de Vries’. De roddelkoningin maakte eerder al bekend zéér heftige juice te hebben ontvangen over Tahmina. Coldeweijer vertelt in de video dat ze redelijk in shock was over wat haar spion heeft verteld over Tahmina. Het verbaasde haar echter niet. Sinds Tahmina de media actief opzoekt en ‘op een heel opzichte manier aan het uitmelken‘ is, zet de roddelkoningin namelijk al vraagtekens bij Tahmina’s oprechtheid en integriteit. En de roddeltante haar onderbuikgevoel is na enig onderzoek bevestigd. Na een inleiding van zo’n tien minuten (bedank ons later dus maar) brengt de roddeltante ein-de-lijk de juice naar buiten in haar video. En ja, het is héftig! Komt ‘íe:

Yvonne Coldeweijer vertelt over bedreigingen en sabotage!
Coldeweijer benoemt dat haar spion zéér betrouwbaar is en bekend is bij haar, waardoor ze hem heeft kunnen natrekken en ze op basis van de feiten die hij heeft gegeven heeft kunnen vaststellen dat wat hij zei klopt. Coldeweijer: “Het is een herinnering van deze persoon, iets wat hij heeft gehoord. Wél uit eerste hand. Hij heeft dit gehoord van de persoon over wie dit verhaal gaat.” In de laatste minuten onthult Coldeweijer: “De spion zegt dat Tahmina verliefd was op de vriend van een vrouwelijke collega [bij NOS, red.] en ze heeft deze collega tot in den treure getreiterd en gestalkt. Er werden twee specifieke voorbeelden genoemd, maar ik heb begrepen dat het ging om een serie van events.” Tahmina zou volgens de spion onder andere briefjes op het damestoilet hebben gehangen met gemene, bedreigende teksten. Maar dat was slechts het begin…

Tahmina Afeki veroorzaakt rel bij NOS!

Yvonne Coldeweijer: “Het ging volgens de spion zóver dat de collega op een gegeven moment het idee kreeg dat één van haar montages was gesaboteerd. Dit heeft aangegeven bij haar meerdere. Vervolgens een IT team is gaan speuren en dus hebben gevonden dat Tahmina stiekem deze montage heeft gesaboteerd. Dat is echt zó heftig geweest dat er dus een hele rel is ontstaan en Tahmina is ontslagen.” Volgens de spion zou het niet de eerste keer zijn geweest dat Tahmina dit gedrag liet zien. Hij heeft namelijk nog iemand gesproken met een soortgelijk verhaal over Tahmina. Coldeweijer stelt dat Tahmina klinkt als een ‘obsessief, pathologisch typje‘. Tahmina heeft na verschillende pogingen geen reactie gegeven. De NOS heeft laten weten dat zij nooit informatie verstrekken over oud-collega’s. Coldeweijer vindt dat er onderzocht moet worden hoe betrouwbaar Thamina is. Wij geloven Thamina in ieder geval niet meer op haar bruine ogen…

Lees verder

Economie

John van den Heuvel vindt harde steun na overleden dochter

John van den Heuvel zei op Instagram dat het vandaag een moeilijke dag was voor hem en zijn vrouw. Hun eerste kind werd levenloos geboren op 11 april 1991 na negen maanden zwangerschap. “Een bijzondere dag vandaag, met een droevige kant voor ons”, aldus de misdaadverslaggever.

“De korte tijd die Kirsten in ons leven heeft doorgebracht, zullen we altijd koesteren en nooit vergeten”

In zijn autobiografie uit 2015, The Mirror of Justice, vertelt John hoe hun dochter stierf in de baarmoeder van zijn vrouw Mariëtte. We kunnen lezen: “De geboorte is – in tegenstelling tot wat het lijkt – een ontroerend en mooi moment”. Na het opwekken van kunstmatige weeën die meer dan 24 uur aanhielden, werd haar dochter Kirsten geboren op 11 april 1991. Ze is vandaag 30 jaar oud. “ Na Kirsten hebben we drie zonen, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar we koesteren en zullen de korte tijd die Kirsten in ons leven doorbracht nog steeds koesteren”, zei de voormalige politieagent in de aangeklaagde post.

Daaropvolgende bloedonderzoeken wezen uit dat Kirsten trisomie 18 had, “een belangrijke chromosomale afwijking die onverenigbaar is met het leven op chromosoom achttien”. Onder de (bekende) post betuigde Nederland hun medeleven met John, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie Plessen, Kelly Weeks, Monique Westenberg, Gerard Joling, William Rutten, Eddy Zoëy en Nicolette Kluijver. “In gedachten bij jullie”, schreef Maik de Boer ook.

Het was een bijzonder emotionele dag voor John en zijn familie, die meestal niet in het middelpunt van de belangstelling staan ​​en vaak op RTL zitten om over strafzaken te praten, zoals Taghi.

Lees verder

Economie

Familie Meiland kapot van verdriet door overlijden

Slecht nieuws voor Meilandjes: Bulldog Bommel bleek zo ziek dat hij niet meer gezond was. De familie moet de hond naar bed hebben gebracht, zoals te zien is in de aflevering van Chateau Meiland van vanavond.

Een deskundige heeft de hond grondig onderzocht. “Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, het feit dat alles helemaal kapot was”, zei Martien bedroefd. Bommel voelde zich slecht, dus hij werd steeds agressiever en viel steeds meer mensen aan. Hij had pijn en was erg in de war, dus Erica, Maxime en Martien voelden zich genoodzaakt het dier te laten inslapen.

De vraag is dus: wat kan de familie doen ter nagedachtenis aan Bommel? Ze vinden een urn te treurig en begraven op de boerderij is geen optie: misschien moeten ze binnenkort verhuizen. Maar toen kreeg Maxime een idee. “ Kunnen we niet gewoon Bombel vormen? ”, ze stelde voor. “ Dat is een goed idee,’ antwoordde Martien. “ Dan kunnen we hem hier in de gang zetten en kan ik hem nog steeds aaien zonder bang te zijn dat hij me bijt. ”

Maxime Meiland

Martien deelde vanavond een foto van het dier op Instagram. “ Na jaren van plezier en angst hebben we voor jou besloten. We zijn verdrietig en blij. Je blijft voor altijd in onze Bommeltje harten! “, voegde hij eraan toe. De reality-tv-ster werd overspoeld met steunbetuigingen van de bekende Nederlanders. Onder meer Jan Versteegh, Viktor Brand en Wendy van Dijk wensen hem veel sterkte.

Lees verder

Economie

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige bloeding

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend weer naar huis na een geslaagde darmresectie, maar is maandagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn superieuren meldden het aan het ANP. Een week geleden maakte NPO Radio 2-dj bekend dat hij last heeft van darmkanker.

Volgens Shownieuws had zijn vriendin, Olcay Gulsen, meerdere complicaties en is De Wild uit voorzorg met een ambulance afgevoerd na hevig bloedverlies, meldt Shownieuws. rehabiliteren
Maandagochtend maakte Gulsen bekend dat haar vriend naar huis was teruggekeerd.

Radio-dj’s zullen er baat bij hebben na drie maanden revalidatie. Vorige week is De Wild voor het eerst geopereerd. Hij zei dat hij op tijd was.

Lees verder

Trending