Connect with us

Nieuwste

Verschrikkelijk nieuws dochter Willeke Alberti: ‘Afgelopen’

Willeke Alberti (77) maakt zich enorme zorgen om haar dochter Daniëlle (54), bij wie twee tumoren zijn geconstateerd. Daniëlle weet niet hoe het voor haar zal aflopen, maar ze blijft hoopvol.

Daniëlle van ’t Schip, de dochter van Willeke Alberti, is ernstig ziek. Eerder dit jaar constateerden artsen dat ze is getroffen door kanker. ‘Op 13 april werd ik gediagnostiseerd met twee tumoren en een prognose die niet heel hoopgevend was,’ schrijft Daniëlle in haar nieuwe boek In het licht van de liefde. Een week na de diagnose bezocht Daniëlle, die heel spiritueel is aangelegd, tal van alternatieve genezers en reguliere artsen. Ze houdt de moed erin en koestert hoop, omdat ze uit ‘die andere wereld’ een boodschap heeft gekregen: ‘Wij geloven in jouw genezing.

Je lichaam is zich aan het herstellen van een niet verwerkt trauma uit een oeroud verleden. (…) Het is tijd om thuis te komen in jezelf.’ De eerste keer dat Daniëlle voelde dat er iets niet goed zat, was in november 2021. Ze woonde toen nog met echtgenoot John van ’t Schip in Griekenland. Tijdens een wandeling bij de religieuze Akropolis in Athene voelde ze naar eigen zeggen iets knappen in haar linker lies. Nadien werd het lopen erg pijnlijk. Ze bezocht een alternatieve arts, die haar vertelde dat ze een breuk en twee tumoren heeft in de belangrijke basischakra, die ter hoogte zit van het stuitje.

‘Ik weet niet hoe mijn verhaal gaat eindigen, maar een nieuw hoofdstuk is begonnen.’ Aan Story laat Daniëlle weten dat ze er verder niets aan toe wil voegen, maar dat haar woorden uit haar boek mogen worden overgenomen. Veel steun krijgt ze van haar man John, zoon Davey en diens verloofde Casey en dochter Estelle en haar partner Beau. En uiteraard ook van moeder Willeke en vader Joop Oonk. Beiden wonen bij Daniëlle in de buurt.

Lees verder

Economie

Broertje van Nikkie Plessen overleden: “Hij kon niet meer zelf ademen”

Nikkie Plessen (36 jaar) was onlangs te gast in de podcastserie “Podnataal” waar ze vertelt over haar zwangerschappen. Zo vertelde de modeontwerpster dat ze tijdens haar eerste zwangerschap beter in de gaten werd gehouden omdat haar broer was overleden.

Nikkie zegt echter niet iemand te zijn die zich “veel zorgen maakt over de gevaren en wat er kan gebeuren”.

“Ik laat alles op me afkomen”

De modeontwerper heeft bijvoorbeeld geen lessen over zwangerschap gevolgd en heeft er ook niet echt over gelezen. “Natuurlijk, de eerste keer dat je websites bekijkt die vooral gaan over de ontwikkeling van je kind, hoe ze eruit zien en hoe je je nu zou moeten voelen, heb ik dat allemaal gedaan”, zegt ze over haar eerste zwangerschap. “Ik ben nog steeds de persoon die ik mezelf zie. Ik laat dingen met me gebeuren. De hele wereld kan het, dus ik moet op de een of andere manier echt succesvol zijn.

Broer is ernstig gehandicapt

Nikkie moet echter iets vaker gecontroleerd worden dan normale zwangere vrouwen. Het ging allemaal om zijn overleden broer. “Hij was erg ziek, dus ik maakte een schetsmatig medisch dossier zodat alles onder controle was. (…) Hij had een omgekeerd chromosoom. Hij kon niet zelfstandig ademen en kon niets doen. Toen zei Nikkie’s vriend: ” ga naar een fabriek omdat het een familieding is.” Dan zien ze hoe gezond een kind is. U bevindt zich momenteel in de gezondheidsmodus. Ik ben dus niet een van die mensen die zich grote zorgen maakt over de gevaren en wat er zou kunnen gebeuren. “

Lees verder

Economie

“André Hazes jr. vecht tegen vervelende ziekte”

André Hazes zit nog in de mand. De zanger is emotioneel uitgeput.

Haze Jr. is een Nederlandstalige zangeres. Hij is de zoon van wijlen André Hazes. Zijn bekendste nummer is “Live”. Niet iedereen is er echter zo zeker van. Het gerucht gaat dat Andre Hazes nog niet uitgeput is.

Sommige bronnen zeiden dat de mannelijke zanger een “verslaving” moet hebben, aldus Gia Dinh TV. “Ja, hij moet deze gewoonte doorbreken.

Vandaag zegt het management van André dat dat niet waar is. André is in de kliniek omdat hij uitgeput is. De directie zegt hierover het volgende.

Hazes heeft de afgelopen maanden een tumultueuze tijd doorgemaakt. Zijn slechte vorm, de precaire toestand van de coronapandemie en de ontwikkeling van zijn persoonlijke leven hebben hem enorm geraakt.

André is een druk leven gewend. Maar door de coronacrisis en veranderingen in haar leven veranderde alles ineens. Hij ging echter door met het uitvoeren van de plannen. Nu is het tijd voor hem om te vertragen en weer volledig fit te worden.

“André wil haar gezondheid herstellen nadat ze zichzelf veel schade heeft toegebracht. Hij begrijpt het en wil weer de beste versie van zichzelf zijn.

Lees verder

Nieuwste

Dochter Constantijn en Laurentien in grootste geheim uit Nederland vertrokken

De jongste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, gravin Leonore, is in het grootste geheim naar het buitenland vertrokken. Ze verblijft momenteel in Wales waar ze middelbaar onderwijs volgt aan het UWC Atlantic College. Dat is dezelfde school als haar nichtje prinses Alexia.

Volgens de traditie is de gravin door de tweedejaars ontvangen met gejoel, geklater op pannen en muziek. Ook prinses Alexia was aanwezig.

Het was te verwachten dat het nieuws toch zou uitlekken. Constantijn en Laurentien willen niets kwijt over de keuze van hun dochter om in het buitenland te gaan studeren. “Hierover doet de Rijksvoorlichtingsdienst geen mededelingen”, laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten.

Wellicht houden ze de lippen stijf omdat de studie voor twee jaar maar liefst 95.000 euro kost. Dat is natuurlijk alleen maar weggelegd voor de superrijken. Ook broer Claus-Casimir maakte zijn studie af in het buitenland. Gravin Eloise is de enige die in Nederland studeerde.

 

Lees verder

Trending