Connect with us

Economie

‘Tahmina Afeki is een Rachel Hazes 2.0 geworden!’

Tahmina Afeki ligt behoorlijk onder de loep de laatste tijd en de kritiek op haar boek lijkt steeds groter te worden. Rachel Hazes is de vrouw waar Tahmina inmiddels mee vergeleken wordt, een vrouw die na de dood van haar man publiciteit opzoekt en er geld aan verdient. Tahmina heeft 6 jaar lang een relatie met Peter gehad en heeft dat angstvallig stil willen houden.

De journaliste heeft in al die tijd absoluut niet naar buiten willen treden als ‘vriendin van’. Men ergert zich eraan dat de journaliste nu plotseling overal opduikt als de ‘vriendin van’, met een boek en een documentaire welteverstaan. Henk Strootman, misdaadverslaggever, noemt haar zelfs de nieuwe Rachel in Panorama. Strootman: “Nederland heeft een nieuwe Rachel . Haar naam: Tahmina. Naar eigen zeggen de laatste grote liefde van Peter R. de Vries, dat zullen we weten ook. Want we kunnen niet zeggen dat Tahmina in stilte rouwt.”

Stoot Tahmina Afeki Rachel Hazes van de troon!?
Er zijn meerdere redenen voor Strootman om Tahmina aka ‘Rachel 2.0’ geen plekje in zijn hart te gunnen. Strootman vertelt over haar speech bij de herdenkingsdienst voor Peter R. de Vries in Carré: “Dat zorgde al voor het nodige ongemak onder de gasten. Niet gehinderd door de aanwezigheid van Peters ex-vrouw Jacqueline en zijn kinderen Royce en Kelly stak ze haar verhaal af. Over hoe Peter haar zijn ‘grootste liefde’ had genoemd. Ik voelde plaatsvervangende schaamte. En niet alleen ik, zo hoorde ik na afloop van de dienst.” Ook Yvonne Coldeweijer hekelt Tahmina: “Tahmina is een heel businessmodel aan het ontwikkelen rondom de dood van haar vriend. Hebben we hier te maken met Rachel Hazes de tweede? Ik hoop het toch zeer zeker niet. Ik vind het niet classy wat deze dame doet. Zij is het nu op een heel opzichtige manier aan het uitmelken.” Het boek:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tahmina Akefi (@tahmina_akefi)

Lees verder

Economie

John van den Heuvel vindt harde steun na overleden dochter

John van den Heuvel zei op Instagram dat het vandaag een moeilijke dag was voor hem en zijn vrouw. Hun eerste kind werd levenloos geboren op 11 april 1991 na negen maanden zwangerschap. “Een bijzondere dag vandaag, met een droevige kant voor ons”, aldus de misdaadverslaggever.

“De korte tijd die Kirsten in ons leven heeft doorgebracht, zullen we altijd koesteren en nooit vergeten”

In zijn autobiografie uit 2015, The Mirror of Justice, vertelt John hoe hun dochter stierf in de baarmoeder van zijn vrouw Mariëtte. We kunnen lezen: “De geboorte is – in tegenstelling tot wat het lijkt – een ontroerend en mooi moment”. Na het opwekken van kunstmatige weeën die meer dan 24 uur aanhielden, werd haar dochter Kirsten geboren op 11 april 1991. Ze is vandaag 30 jaar oud. “ Na Kirsten hebben we drie zonen, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar we koesteren en zullen de korte tijd die Kirsten in ons leven doorbracht nog steeds koesteren”, zei de voormalige politieagent in de aangeklaagde post.

Daaropvolgende bloedonderzoeken wezen uit dat Kirsten trisomie 18 had, “een belangrijke chromosomale afwijking die onverenigbaar is met het leven op chromosoom achttien”. Onder de (bekende) post betuigde Nederland hun medeleven met John, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie Plessen, Kelly Weeks, Monique Westenberg, Gerard Joling, William Rutten, Eddy Zoëy en Nicolette Kluijver. “In gedachten bij jullie”, schreef Maik de Boer ook.

Het was een bijzonder emotionele dag voor John en zijn familie, die meestal niet in het middelpunt van de belangstelling staan ​​en vaak op RTL zitten om over strafzaken te praten, zoals Taghi.

Lees verder

Economie

Familie Meiland kapot van verdriet door overlijden

Slecht nieuws voor Meilandjes: Bulldog Bommel bleek zo ziek dat hij niet meer gezond was. De familie moet de hond naar bed hebben gebracht, zoals te zien is in de aflevering van Chateau Meiland van vanavond.

Een deskundige heeft de hond grondig onderzocht. “Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, het feit dat alles helemaal kapot was”, zei Martien bedroefd. Bommel voelde zich slecht, dus hij werd steeds agressiever en viel steeds meer mensen aan. Hij had pijn en was erg in de war, dus Erica, Maxime en Martien voelden zich genoodzaakt het dier te laten inslapen.

De vraag is dus: wat kan de familie doen ter nagedachtenis aan Bommel? Ze vinden een urn te treurig en begraven op de boerderij is geen optie: misschien moeten ze binnenkort verhuizen. Maar toen kreeg Maxime een idee. “ Kunnen we niet gewoon Bombel vormen? ”, ze stelde voor. “ Dat is een goed idee,’ antwoordde Martien. “ Dan kunnen we hem hier in de gang zetten en kan ik hem nog steeds aaien zonder bang te zijn dat hij me bijt. ”

Maxime Meiland

Martien deelde vanavond een foto van het dier op Instagram. “ Na jaren van plezier en angst hebben we voor jou besloten. We zijn verdrietig en blij. Je blijft voor altijd in onze Bommeltje harten! “, voegde hij eraan toe. De reality-tv-ster werd overspoeld met steunbetuigingen van de bekende Nederlanders. Onder meer Jan Versteegh, Viktor Brand en Wendy van Dijk wensen hem veel sterkte.

Lees verder

Economie

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige bloeding

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend weer naar huis na een geslaagde darmresectie, maar is maandagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn superieuren meldden het aan het ANP. Een week geleden maakte NPO Radio 2-dj bekend dat hij last heeft van darmkanker.

Volgens Shownieuws had zijn vriendin, Olcay Gulsen, meerdere complicaties en is De Wild uit voorzorg met een ambulance afgevoerd na hevig bloedverlies, meldt Shownieuws. rehabiliteren
Maandagochtend maakte Gulsen bekend dat haar vriend naar huis was teruggekeerd.

Radio-dj’s zullen er baat bij hebben na drie maanden revalidatie. Vorige week is De Wild voor het eerst geopereerd. Hij zei dat hij op tijd was.

Lees verder

Trending