Connect with us

Economie

Schokkend: Nieuw bewijsmateriaal tegen Lil Kleine opgedoken

De vermeende vechtpartij van Lil Kleine en Jaimie Vaes blijft vooralsnog onopgelost en een tikkeltje mysterieus. De rapper en zijn vriendin kwamen onlangs vaak in het nieuws omdat Jaimie bebloed in een hotellobby aankwam na een ruzie met haar vriend. De politie heeft hem vervolgens opgepakt terwijl hij zich verstopte.

Zijn vriendin trok de aanklacht weer in en nu lijken ze weer gelukkig te zijn. Huh. Ja, dat dachten wij ook. Ze hebben inmiddels zelfs een video geplaatst met hierin de vraag of iedereen kan stoppen met hierover te praten. Maar wat er nu precies gebeurd is, dat laten de twee niet weten waardoor men dus nog steeds denkt dat de rapper zijn vriendin met een fles geslagen heeft.

De klap van Lil Kleine op beeld!
Maar goed, we moeten maar hopen dat er bewijsmateriaal naar bovenkomt waardoor er wel aan het licht komt wat hier aan de hand is. Jaimie gaat haar vriendje er zelf namelijk niet bijlappen als we de opgedoken video onderaan dit artikel zien. Maar gelukkig is er nieuw bewijs gevonden waaruit blijkt hoe de kleine rapper zijn handelingen verricht heeft tijdens de desbetreffende nacht. We zagen eerder al een ontsnappingspoging van de rapper, te zien via de link hieronder.

 

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiĂ«le schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

RenĂ© Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van RenĂ©’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van RenĂ© en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor RenĂ© Froger…

RenĂ© Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor RenĂ© en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder

Economie

Voormalig manager neemt keiharde wraak: ‘Familie Meiland liegt’

Valérie Lempereur, de voormalige manager van Meilandjes, wordt genoemd in de biografie van Martien, maar niet op een positieve manier. Hoewel Valerie een tv-contract voor de familie kreeg waardoor ze miljonair werd, liet Meilandjes haar hard in de steek. Nu neemt ze wraak.
Met ValĂ©rie’s zakelijk inzicht was het ValĂ©rie die ervoor zorgde dat Meilandjes een televisiecontract binnenhaalde waardoor ze miljonair werd. Ze stelde zich ook voor hoe Martien haar sjaal droeg om nog meer op te vallen.

“Ik heb ze geholpen”

Zonder zijn bijdrage zou ChĂąteau Meiland niet hebben bestaan. “Ze zijn er al jaren mee bezig, maar het is niet gelukt”, zegt ValĂ©rie in Weekly Stories. “Daarna hielp ik ze op weg. Zonder mij hadden ze nooit directe toegang tot John de Mol gehad. Ik heb destijds zelfs hun contractonderhandelingen gevoerd. Ik haal er bijna niets uit.

Ze hielp Martien ook om bekender te worden. “Destijds adviseerde ik Martien eigenlijk om zijn kenmerkende sjaals te dragen als vorm van herkenning, zoals hij ook in zijn boek zegt”, zegt ValĂ©rie. “Het zou stijlvoller zijn als hij wat zuiniger met me om zou gaan, als je ziet wat hij en zijn familie me daarna verschuldigd zijn.”

“Ze gooiden me opzij”

Daarna liet Meilandjes haar zwaar in de steek. ,,Ze hebben me eruit geschopt met hulp van Vincent ter Voert, van Vincent TV Productions. Hij voelt zich bedreigd omdat ik hem goed ken. Ik kende deze tv-wereld, Meilandjes destijds niet. Vincent TV wilde dat Meilandjes voor een appel en een ei zou verschijnen in de realityshow. Ik begrijp. ”

Wraak

Daarna gebeurde er volgens Valérie het een en ander. ,,Ik verwacht dat Meilandjes eerlijk genoeg zijn om dit in hun boek te schrijven. Dat deden ze niet. »

In het tweede deel van haar autobiografie, dat over een jaar verschijnt, zal ze wraak nemen en haar verhaal vertellen. “Ik denk dat Meilandje niet altijd eerlijk was.”

Lees verder
Advertisement

Trending