Connect with us

Holland

‘Prinses Beatrix is op 84-jarige leeftijd overleden?’

Het zou niet goed gaan met prinses Beatrix, dat meldt de Duitse pers. Wat is er aan de hand met onze geliefde prinses?

Story haalt Duitse media aan die schrijven dat Beatrix de lol in het leven behoorlijk kwijt is geraakt. Beatrix zou zelfs gekweld worden door een depressie…

Zelfs haar grootste passies, zoals kunst en de hippische sport zouden Beatrix nauwelijks nog beroeren, voegt Story eraan toe. En dan leidt dat al snel tot akelige vergelijkingen…

Het zou niet goed gaan met prinses Beatrix, dat meldt de Duitse pers. Wat is er aan de hand met onze geliefde prinses?

Story haalt Duitse media aan die schrijven dat Beatrix de lol in het leven behoorlijk kwijt is geraakt. Beatrix zou zelfs gekweld worden door een depressie…

Zelfs haar grootste passies, zoals kunst en de hippische sport zouden Beatrix nauwelijks nog beroeren, voegt Story eraan toe. En dan leidt dat al snel tot akelige vergelijkingen…

Ook haar grote liefde Claus had last van depressies en werd meerdere malen opgenomen vanwege zijn mentale toestand. De Duitse pers kent ook de oorzaak van Beatrix’ problemen…

Zo zou prinses Beatrix gebukt gaan onder gevoelens van eenzaamheid. Het leven op kasteel Drakensteyn waar ze ooit zo gelukkig was, zou haar nu zwaar vallen, lezen we in Story.

Lees verder

Holland

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

Holland

Complete nachtmerrie voor Prinses Mabel Wisse Smit

Naakt, desolaat en vol onkruid kwam daar na ruim een ​​half jaar het droomhuis van Mabel Wisse Smit bij. Wordt het bouwen van een droomhuis een nachtmerrie?

Het is meer dan drie jaar geleden dat prinses Mabel Wisse Smit voor bijna 1,7 miljoen een herenhuis in Breukeleveen kocht, om kort daarna de vernielde hamer te verliezen. De bedoeling was toen om een ​​droompaleis nieuw leven in te blazen.

In maart van dit jaar vonden beroemde buren een dorre vlakte. Het enige dat overblijft is opruimen en het bouwen kan beginnen. Maar tot nu toe, 5 maanden later, is er nog steeds geen teken van bouwactiviteit.

Het land was woest en onkruid vulde de grond. Behalve een hut was er zelfs geen bouwmateriaal te bekennen. We weten niet precies wat er aan de hand is. Blijkbaar bleek het bouwen van zijn droomhuis een nachtmerrie.

Tot de nieuwe villa klaar was, woonde Mabel met haar twee dochters in de naastgelegen villa die ze voor 2,7 miljoen euro kocht.

Lees verder

Holland

Koningin Máxima vreest een familie drama en wel om deze reden

Net toen keizerin Máxima meer rust dan ooit nodig had, ontstonden er ernstige zorgen. Met angst en beven moet de koningin wachten op een juridische procedure die een ramp voor haar zou kunnen zijn!

Verschillende media reageerden verrast op de informatie die vorige week werd onthuld in de Julio Poch-zaak. Niet door degenen die de verhalen aandachtig lezen. We hebben tenslotte meer dan vier maanden geleden over deze zaak gerapporteerd. Het incident betrof de foutieve deelname van piloot Julio Poch aan de zogenaamde dodenvlucht boven Argentinië onder het regime van voormalig dictator Jorge Videla. Tijdens deze vluchten werden tegenstanders van het regime gedrogeerd en uit vliegtuigen over de oceaan gegooid. Julio Poch is zeker een van die “horrorpiloten”.

Hier is echter geen bewijs voor. Ook bleek onlangs dat de Nederlandse staat er in zijn eentje voor heeft gezorgd dat Julio met een illegale list is uitgeleverd aan Argentinië. Julio werd daar acht jaar onterecht vastgehouden. Verschillende getuigen, sommigen onder ede, zeiden dat de Nederlandse staat de voormalige Transavia-piloot opzettelijk tot slachtoffer heeft gemaakt vanwege “een te groot voordeel”. En die laatste zin zou wel eens een nachtmerrie kunnen zijn voor koningin Máxima!

Volgens verschillende getuigen waren de eerder genoemde ‘beste belangen’ in het belang van zijn vader Jorge Zorreguieta, die onder dictator Videla minister van Buitenlandse Zaken en minister van Landbouw was. Het is een doorn in het oog van onze regering om Jorge’s naam te verbinden aan een moorddadig regime. Om deze reden verdween hij bij het huwelijk van zijn dochter en Willem-Alexander. In de jaren die volgden werd Jorge welkom geheten in Nederland en kwam er snel een einde aan de discussie over zijn verleden. Maar met de nieuwe ontwikkelingen rondom Julio Poch dreigt Máxima’s reis rond zijn vader weer open te gaan!

Nieuwe zoekopdracht

Jorges naam werd voor het eerst aan de zaak gekoppeld via een artikel van Vrij Nederland, waarin werd gesuggereerd dat Nederland de zaak Poch zou laten vallen vanwege Máxima’s vader. Het tijdschrift schrijft dat de autoriteiten bezorgd zijn dat als Julio verantwoordelijk wordt gehouden voor zijn activiteiten onder het bewind van Videla, dit ook vragen zal oproepen over waarom Jorge hier welkom is. Het artikel leidde tot een nieuw onderzoek naar Julio Poch.

Dat blijkt uit de getuigenissen van enkele politieagenten in een geheim dossier dat in handen viel van het onderzoeksprogramma van Argos. “De dingen veranderden nadat Vrij Nederland dit artikel in oktober 2007 publiceerde”, vertelde een politiefunctionaris aan het programma. Er is gesuggereerd dat Nederland de zaak heeft laten vallen vanwege de vader van Máxima. Toen kregen we te horen: je moet er serieus over nadenken. Dit kwam destijds rechtstreeks van de procureur-generaal zelf (Ernst Hirsch Ballin – red.). Nog verontrustender is de verklaring van de eigenaar van Poch, voormalig Transavia-topman Michiel Meijer.

Lees verder
Advertisement

Trending