Connect with us

Holland

Prinses Amalia onder vuur na foto: “Lekker aan het tongen?!”

Amalia beleefde een bewogen eerste Prinsjesdag. Al probeerde onze kroonprinses nog zo haar best te doen…

Amalia koos voor een sobere, donkergroene jurk. Geen dure designer dress, wel confectie van zo’n 100 euro die je bij ASOS kan kopen, volgens royaltykenner Rick Evers. Maar vond iedereen dat wel zo’n goede keuze?

Je zou denken dat zo’n gebaar geapprecieerd wordt in tijden van crisis, maar daar is niet iedereen het mee eens…

“Een goedkoop jurkje aandoen om de indruk te wekken dat men meeleeft met zijn onderdanen in deze tijden van crisis. Veel belachelijker moet het niet meer worden”, schrijft iemand op Twitter die duidelijk geen fan is van het koningshuis. Al doen er ook vreemde beelden van Amalia de ronde…

Zo circuleert er op sociale media een video van Amalia waarin ze een vreemde beweging met haar tong maakt richting het publiek. Even wat droge lippen of was er meer aan de hand?

Uiteraard zijn die beelden al een eigen leven gaan leiden op sociale media. Binnenkort krijgt ‘de tong van Amalia’ nog een eigen Instagram-profiel. Al zijn er ook heel wat mensen die Amalia verdedigen…

“Ik heb me plaatsvervangend geschaamd. Dit is niet mijn Nederland. Niet wat daar gebeurde in Den Haag, en ook niet wat er gezegd werd over deze mooie dame”, schrijft iemand op sociale media die duidelijk beseft dat Amalia ook nog steeds maar ‘gewoon’ een meisje van 18 jaar is. Eén goed advies volgt nog voor de kroonprinses…

“Je bent een leukerd. Heb vertrouwen in je zelf. Laat je niet gek maken. Je mag van mij alles worden, behalve ongelukkig”, pent iemand een mooie gedachte neer voor Amalia op Twitter.

Lees verder

Holland

‘Koningin Máxima met grote spoed opgenomen in ziekenhuis na val’

Koningin Máxima brak afgelopen zomer haar arm. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) donderdag bevestigd nadat de koningin tijdens een werkbezoek aan Amsterdam een ​​beugel op haar arm had gezien.

Máxima blesseerde zich afgelopen zomer aan zijn hand, aldus RVD. De koningin bleef toen klagen en ging daarom zelf naar de dokter. Hij ontdekte dat er een kleine snee was in de koninklijke hand. Omdat ze nu haar arm moet laten rusten, draagt ​​ze een spalk. Hoe de koningin de breuk precies heeft overleefd, moet nog worden onthuld.

De fanhand van Máxima werd donderdag voor het eerst gesignaleerd bij de feestelijke opening van de nationale supercomputer Snellius in Amsterdam. De koningin bezocht woensdag Hoogezand in Groningen, maar had niets te bieden. Het is daarom zeer waarschijnlijk dat Máxima op de laatste dag bij de dokter is geweest.

Lees verder

Holland

Pikante foto’s in strakke lingerie: Rebelse prinses Alexia wéér in opspraak

Prinses Alexia (16) ging ook naar UWC Atlantic University in Wales om wat anoniemer te leven. Tot nu toe is er nog maar weinig gebeurd! In ieder geval voor de prinses zelf. Ten eerste de zeer provocerende foto’s van Alexia in een “knuffelkatje”, die ze droeg naar een themafeest op school, deze week is het weer zover.

Alexia sloot zich aan bij andere studenten in een processie om aandacht te vragen voor klimaatkwesties. Harde taal mag niet worden vermeden! Op de uitgelekte video is te zien hoe Alexia een kartonnen protestbord in haar hand houdt. Interessant detail: alle leerlingen dragen gele veiligheidshesjes om goed te kunnen zien in het verkeer. Behalve Alexia, is ze oranje.

Doelwit

Een onschuldig toeval. Men vraagt ​​zich echter af of het koningshuis even enthousiast zal zijn over de verhuizing. Haar ouders Willem-Alexander en Máxima waarderen het zeker dat Alexia iets doet wat haar nauw aan het hart ligt. Maar ze realiseerden zich ook dat ze zichzelf met deze daad op het oog had.

Lees verder

Holland

Koninklijke familie woedend om gelekte foto van een dronken prinses Amalia

Na een jaar sabbatical zette Amalia haar opleiding voort. Daar hoort ook het studentenleven bij, waar gefeest en gedronken wordt. Maar hoeveel intimiteit heeft Amalia eigenlijk?
De sapketens besteden hier weinig aandacht aan.

Studententijd

Na een jaar sabbatical begon onze prinses te studeren. Ze gaat Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Goed verhaal

Maar hoeveel privacy heeft Amalia in Amsterdam? Gossip Talk’s Dennis Schouten zei: “Misschien heeft Amalia haar roem niet gekozen, maar ik vind het absurd dat ze anders moet worden behandeld dan welke beroemdheid dan ook. “Als ze uit een bar zou komen en we hadden een foto, zou ik geen seconde aarzelen en het delen. Daarna had ze een geweldige avond en we hadden een praatje. Geweldige dingen, niets om je zorgen over te maken.”

Grens

Natuurlijk zijn er grenzen. “Voor zover wij weten, is de grens als ze bijvoorbeeld op een nare manier wordt benaderd door iemand op straat, of als er een andere gebeurtenis is die ze als traumatisch zou kunnen ervaren. Dat doen we natuurlijk niet posten, net zoals we met niemand anders zouden posten.”

Mediacode

Media die deze regel respecteren worden uitgenodigd op mediamomenten rondom het Koninklijk Huis in het besloten gedeelte. Deze komen bijvoorbeeld regelmatig voor tijdens de vakanties.
Van de media wordt dan verwacht dat ze de privacy van leden van het Koninklijk Huis respecteren. Met andere woorden, ze kunnen erop vertrouwen dat ze niet worden bekeken door camera’s of anderszins wanneer ze niet handelen vanuit hun officiële taak. Dit geldt in het bijzonder voor minderjarige leden van het Koninklijk Huis, tot en met scholing en eventuele andere opleidingen. De foto van Amalia die dronken wordt, had nooit gemaakt en vrijgegeven mogen worden.

Lees verder

Trending