Connect with us

Nieuwste

Politieagent drogeert zichzelf: ”Ik dacht dat het snoep was”

Een Amerikaanse politieman is vorige week in het ziekenhuis beland nadat hij op zijn werk gedrogeerd was. De Texaan had zin in een snoepje, maar de ‘snoepjes’ bleken achteraf harddrugs te zijn. Dat heeft de man geweten.

De pilletjes leken op het eerste gezicht erg onschuldig. De zakjes met felle rood-groene snoepjes lagen onverhoopt op een bureau van Harris County in Texas. De agent stopte er ‘een paar’ in zijn mond, maar had kunnen vermoeden dat de erg chemische smaak iets niet helemaal in de haak was. Een kwartiertje later voelde de man zich steeds beroerder worden.

Wat de agent in kwestie had ingeslikt was afkomstig van een plaats delict. Bij een geweldsincident waren dozen met grote hoeveelheden wiet, spacecake en paddo’s in aangetroffen en meegenomen voor onderzoek. Één van de dozen was echter per ongeluk niet van het bureau naar het lab vervoerd.

Een woordvoerder van Harris County Police meldt dat ”Een agent ziek is geworden op het bureau, waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht. Een dag later is hij weer ontslagen. Wat hij precies had ingenomen wordt nog onderzocht.” Inmiddels voelt de man zich weer beter.

Lees verder

Holland

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder
Advertisement

Trending