Connect with us

Economie

Nóg een incident tussen Peter Gillis en Nicol Kremers: “Jeugdzorg bij betrokken!”

Peter Gillis en Nicol, liefde schijnt niet echt als je Massa is Kassa kijkt. De twee verschijnen in de serie om over van alles en nog wat te kunnen discussiëren. Maar we zijn ons er natuurlijk ook van bewust dat de “types” opzettelijk zijn gemaakt om het aantrekkelijker te maken om naar te kijken. Misschien is Nicolleke echt zo bot als op tv. Peter was echter niet de echte eerste liefde van Nicol. Nicol had vier kinderen uit een eerdere relatie. Vier kinderen waar Peter absoluut niets mee te maken leek te willen hebben. Rob Goossens sprak met de broer van zijn ex-vriend over de schandalige beet: “Het is gebeurd en het gaat de laatste tijd niet goed tussen jullie twee.” De oom van de kinderen zei dat het “ding” al was gebeurd.

Alles wat er tussen Peter Gillis en Nicol is gebeurd!

Goossens vervolgt: “En wat hij in eerste instantie vreemd vond, was dat Peter niets met de kinderen van Nicol te maken wilde hebben. Peter lijkt zijn kinderen helemaal niet leuk te vinden. Als ze voor de kinderen zorgt, logeert ze in een chalet op haar vakantiepark Prinsenmeer. Het is natuurlijk een beetje gek, vooral als je weet dat blijkbaar, zei de broer van de vader, de kinderen onder de hoede van jeugdhulp staan.

Dit komt omdat het niet goed gaat in het onderwijs. Waarom worden de kinderen van Nicol begeleid door Jeugdzorg. Het is ook onduidelijk wat de vorige incidenten precies waren, die de broer van haar ex-vriend noemde. En hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door [email protected] (@originalemarcdeboer)

Lees verder

Economie

Diepe rouw na tragisch verlies Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen heeft een verdrietig bericht gedeeld in zijn meest recente column. De schrijver laat weten dat zijn moeder is overleden. De vrouw, Paula van Roosmalen-Breekelmans, is 91 jaar geworden.

”Omringd door foto’s van ouders, kinderen en kleinkinderen is ze dan eindelijk ingeslapen”, zo schrijft Marcel vandaag. ”Haar laatste woorden sprak ze enkele weken geleden tussen twee lepels pap: ‘Het hoeft niet meer’. De dood was voor haar inmiddels een vriend die om de haverklap z’n bezoek aankondigt, maar er kwam altijd wat tussen.”

‘Opgelucht’

Van Roosmalen ‘gunde’ zijn moeder, die aan Alzheimer leed, de dood. ”Ik geloof dat ik opgelucht was toen ik het nieuws vernam.” Desondanks heeft het gemis hem overvallen, zo schrijft hij.

We wensen de familie Van Roosmalen veel sterkte met het verlies.

Lees verder

Economie

21-jarige vrouw komt om het leven bij ongeluk met vrachtwagens

ZWOLLE – Bij een ongeluk tussen twee vrachtwagens en een auto op de A28 bij Zwolle-Zuid is een 21-jarige vrouw uit Epe om het leven gekomen. Een vrouw (59), eveneens uit Epe, is zwaargewond geraakt. Zij was de bestuurder van de auto, het overleden slachtoffer was een bijrijder in het voertuig.

Het zwaargewonde slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Een politiewoordvoerder meldde eerder dat een traumahelikopter op de weg landde.

De weg is even voor 13.00 uur weer opengegaan. Dat is eerder dan verwacht, zegt Rijkswaterstaat.

Foto boven: Hugo Janssen

Lees verder

Economie

Nicolette van Dam is kapot van verdriet: ‘bijna dood’

Laatst liet Bas Smit de man van Nicolette van Dam op zijn Instagram account weten dat hij in Spanje op het nippertje aan de dood is ontsnapt.

Bas en Nicolette waren in Marbella in Spanje op vakantie en Bas besloot even in zijn eentje de omgeving op de fiets te verkennen terwijl Nicolette in het hotel bleef.

Dat had hij beter niet kunnen doen, want onderweg op een heel rustig stuk in the middle of nowhere komt er opeens een hele grote hond woest achter Bas aanrenen.

Bas pakt gelijk zijn telefoon om het te filmen. Terwijl hij zich eigenlijk beter alleen had kunnen focussen op het wegkomen en flink doortrappen, maar Bas dacht als ik dit overleef dan staat het in ieder geval op beeld anders geloofd niemand me.

Gelukkig had Bas het overleefd en kon hij deze grote hond voorblijven op de fiets, maar Nicolette heeft minder geluk.

Op haar Instagram account laat ze namelijk weten dat ze last heeft van de huidaandoening vitiligo. Hierbij verdwijnt het pigment en krijg je witte vlekken op je huid. Normaal wordt ze er niet zo mee geconfronteerd, maar ze was op een glow in de dark feestje en daar zag ze duidelijk alle plekken op haar gezicht en dat deed haar veel verdriet.

Ze plaatste de onderstaande foto met het volgende emotionele bericht.

‘Zo dit was weer ff een nieuwe confrontatie met m’n vriend Viti Ligo. Opzich vallen m’n witte vlekken altijd wel mee, vind ik zelf, maar tijdens het Glow in the Dark feestje van Lola werd ik weer ff met m’n neus op de feiten gedrukt Is wat het is, natuurlijk wel jammer, maar waar gaat t over. En eerlijk, als die meiden dan zeggen ‘We vinden het cool dat witte om je ogen!’, ben ik helemaal gerustgesteld’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Lees verder
Advertisement

Trending