Connect with us

Economie

Net binnen: ‘Bridget Maasland ontslagen bij RTL Boulevard’

Bridget Maasland moet van RTL Avenue worden verwijderd. Dat zegt Angela de Jong in haar publiciteitscolumn.

De columnist volgt ook de rellen rond het uiteenvallen van Brigitte en André – en zijn romantische hereniging met Monique. Bridget verscheen vervolgens in verschillende media…maar niet in haar eigen showbizznieuwsprogramma dat ze host: RTL Boulevard. Volgens Angela. Angela schrijft: ‘Ik kan er vanuit gaan dat winkels maandag kortingen krijgen na het ronduit gênante interview van Bridget Maasland. Het is de afgelopen weken een wervelwind geweest, als het hart van een journalist een slag overslaat, wanneer haar eigen presentator weigert op de show te zijn om iets te zeggen over de showbizzdeal van het jaar, waarin ze een werknemer is, maar ze is openbaar. op Radio 538 aan de telefoon. ”

Sta in je hennep

“En toen stond ik leeg bij De Telegraaf”, vervolgde ze. “En ook wel bekend als het regionale radiostation Radio NH. Ik herhaal nogmaals: NH Radio. Dus je ziet er lelijk uit als nationaal lid van de showbizz, wat kan ik zeggen: je wordt publiekelijk vernederd. Arme Aran Bade werd gedwongen ruzie te maken met Bridget en ze werd “revived”.

Angela vond het gek dat Bridget daarna weigerde te rijden. Ze weigerde een paar simpele vragen te beantwoorden. Je kunt de Dooddoeners wel raden: “Het gaat goed”, “Ik kijk naar de toekomst”, en “Ik heb veel steun van mijn familie en anderen”. Goed voor haar. Maar dat is niet het probleem. »

Straf ? Ze wil dat RTL Boulevard in actie komt. ‘Misschien is het een journalist die je afwijst als journalist, niet als journalist. Maar als ik zijn collega was, zou ik me niet verdrievoudigd maar verviervoudigd voelen en zou ik ontslag nemen. De eerste is omdat ze haar eigen collega’s in verlegenheid bracht. En twee, omdat het voor haar geweldig is om als presentatrice achter haar bureau te staan ​​en haar mening te geven over iets of iemand. En het is niet alleen zij, de hele show lijdt. Volbracht.”

Storm

Vorige week sprak Bridget in Telegraaf VROUW openhartig over haar breuk met André Hazes. Sinds november vorig jaar beleven presentatoren een geweldige achtbaanrit vol emoties. Toen ze hoorde dat Bridget een relatie had met de zangeres, brak er een enorme mediastorm uit. En dat legt meteen veel druk op hun nieuw begonnen romance, wat leidt tot een breuk tussen de twee. “Vanwege alle negativiteit maakte onze liefde geen schijn van kans. We hebben het niet gehaald. Het spijt me, want we zijn zo gelukkig samen. Haar liefde voor André was zo groot dat ze dacht hem gevonden te hebben: “Voor het eerst in mijn leven dacht ik: hij is het!”

Lees verder

Economie

Samantha Steenwijk eerlijk over akelige ziekte

Samantha Steenwijk doet in Party een opvallende onthulling over haar ervaring met kanker…

“Mijn schoonmoeder is overleden (aan kanker, red.) toen ze veertig was”, onthult Samantha Steenwijk in Party.

Samantha Steenwijk heeft daardoor haar schoonmoeder nooit gekend. Samantha doet een eerlijke bekentenis over de ziekte…

“Natuurlijk heb ik ook mensen in mijn eigen omgeving die kanker hebben of hebben gehad, of eraan zijn overleden. Dit onderwerp gaat iedereen aan”, aldus Samantha Steenwijk in Party. Samantha kan slechts één conclusie trekken…

“Het blijft een akelige ziekte met vaak desastreuze gevolgen”, aldus Samantha Steenwijk die via de paardenkalender ‘Friesian Horse Kalender’ opnieuw meehelpt om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Lees verder

Economie

Samantha Steenwijk is kapot van verdriet: Familielid overleden

De carrière van Samantha Steenwijk heeft na de rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer over het gebruik van dieetpillen een enorme klap gehad. Zagen we Samantha eerst nog in het ene en andere programma zitten als jurylid daar lijkt definitief een einde aan gekomen te zijn.

Ook de zangcarrière van Samantha zit in het slop. Het heeft er alle schijn van dat Samantha haar eigen carrière zo erg heeft beschadigd door zo heftig te reageren op dingen dat niemand meer met haar wil samenwerken of haar vraagt om te verschijnen in een tv-programma. Het lijkt echt definitief klaar met de carrière van Samantha Steenwijk.

Het zit Samantha dan ook echt niet mee de laatste tijd. Vandaag laat ze ook nog weten dat haar geliefde opa is overleden en dat ze echt kapot van verdriet is.

Samantha plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account met de volgende emotionele tekst.

”Dat was het dan mijn lieve opa’tje…
Het is nog zo onwerkelijk na de gezellige dag die we gisteren met elkaar hebben beleefd. Alle mooie herinneringen toverde continu een lach op ons gezicht. We weten dat het zo beter is en dat u nu van alle ouderlijke ‘ongemakken’ bent verlost, maar het doet zo verdomd veel pijn. De formule 1 hield u nog op de been, maar toen die laatste race dit jaar was verreden vond u dat uw eigen vlag ook mocht vallen.”

”Ik heb u beloofd altijd te vechten, door te zetten en goed voor de familie te zorgen, net zoals u dat heeft gedaan. Die belofte zal ik altijd waar maken 🙏🏻
Ik hou van u opa en hopelijk kijken we ooit weer een race samen ❤️”

”En Mam, je bent niet alleen de beste moeder, maar ook de allerbeste dochter geweest. Ik heb zoveel respect voor je, je bent een engel op aarde ❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha Steenwijk (@samanthasteenwijk)

Lees verder

Economie

Foto’s: Sonja Bakker maakt hele pikante carrièreswitch!

Sonja Bakker heeft dit jaar, net zoals vele andere bekende Nederlanders, afscheid moeten nemen van haar goede naam. Sonja is jarenlang een begrip geweest in Nederland wanneer het gaat om gezond eten en afvallen. Dit jaar is echter naar voren gekomen dat de onderneemster de laatste jaren behoorlijk wat recepten één op één gejat zou hebben van concurrenten. Nadat de onderneemster hiervoor flink door het stof is gegaan gebeurde het nogmaals. De blondine is inmiddels uit Nederland ‘gevlucht’ omdat ze in Nederland een vrij slechte naam gekregen heeft. Samen met haar partner zou er een gezamenlijk vermogen van zo’n 20 miljoen zijn, over geld hoeft Sonja dus niet meer wakker te liggen. De social media van de onderneemster is verwijderd, dus er zit niets anders op dan opnieuw te beginnen. Echter lijkt de voormalig chef-kok een andere weg in te slaan tegenwoordig.

Sonja Bakker trekt de stoute schoentjes aan!

Sonja is namelijk fotograaf geworden die behoorlijk opvallende foto’s maakt. Sinds een aantal dagen bezit Sonja namelijk het Instagram-account ‘Sonjabakker.photography’ waarin ze stelt een professioneel fotograaf te zijn. 5 dagen geleden verscheen de eerste post van Sonja: “I’ll take you on an unexpected journey, where you discover even more how beautiful you actually are. And that is captured beautifully, all with complete privacy.”

Inmiddels hebben we gezien dat het behoorlijk pikante kiekjes zijn die Sonja schiet. Het loopt nog niet erg storm, Sonja heeft nu zo’n 300 volgers op haar account. Mocht dit de standaard blijven dan gokken we dat er nog wel wat meer volgers in het verschiet zullen zitten:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonjabakker.photography (@sonjabakker_photography)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonjabakker.photography (@sonjabakker_photography)

Lees verder
Advertisement

Trending