Connect with us

Economie

Naast Waylon nóg een BN’er die zijn zwangere vrouw bedriegt!

Waylon is de afgelopen maanden flink te grazen genomen door diverse juicekanalen vanwege een affaire tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman. Het juicekanaal ‘Juicechannel‘ wist dit verhaal aan het licht te brengen. De zanger, die eigenlijk Willem heet, is destijds compleet door het stof gegaan. Willem heeft destijds de ‘demonen in zijn hoofd’ de schuld gegeven voor zijn misdragingen.

Echter is Willem natuurlijk maar één van de vele bekende Nederlanders die door het stof is gegaan door affaires, grensoverschrijdend gedrag of geweldsincidenten. Er lijken dan ook dat er dagelijks nieuwe bekende Nederlanders door de mangel gehaald worden. Dit keer heeft Juicechannel een soortgelijk verhaal: “Vandaag hebben wij een Willem 2.0 verhaal ontvangen. Er is naast Willem namelijk nog iemand vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van zijn vriendin. Deze persoon liet meiden onder hun naam een hotel reserveren zodat het niet zou uitlekken dat hij daar was.”

Waylon is niet de enige volgens Juicechannel!

Om wie het gaat? Juicechannel vervolgt: “Zijn vriendin is op dit moment nog steeds zwanger en staat op het punt om te bevallen en daarom geven wij hem de kans om het zelf te vertellen aan zijn vriendin. Aangezien hij zelf weet wat hij fout heeft gedaan.” Het stel achter Juicechannel stelt zelfs eisen en uit een klein dreigement: “Ook willen we vragen of hij contact met ons opneemt (M) en graag horen we wanneer je dit gaat vertellen aan haar. Krijgen wij de indruk dat je dit niet hebt gedaan, dan maken we het over een tijdje toch bekend en weet heel Nederland wat voor viezerik je bent. Heb je het wel zelf verteld, dan laten wij het voor wat het is. Hoe dan ook, ze gaat het weten.” Om de druk op te voeren meldt Juicechannel nog even: “Wees verstandig en vertel het haar (M)!” Hier meer:

Lees verder

Economie

Broertje van Nikkie Plessen overleden: “Hij kon niet meer zelf ademen”

Nikkie Plessen (36 jaar) was onlangs te gast in de podcastserie “Podnataal” waar ze vertelt over haar zwangerschappen. Zo vertelde de modeontwerpster dat ze tijdens haar eerste zwangerschap beter in de gaten werd gehouden omdat haar broer was overleden.

Nikkie zegt echter niet iemand te zijn die zich “veel zorgen maakt over de gevaren en wat er kan gebeuren”.

“Ik laat alles op me afkomen”

De modeontwerper heeft bijvoorbeeld geen lessen over zwangerschap gevolgd en heeft er ook niet echt over gelezen. “Natuurlijk, de eerste keer dat je websites bekijkt die vooral gaan over de ontwikkeling van je kind, hoe ze eruit zien en hoe je je nu zou moeten voelen, heb ik dat allemaal gedaan”, zegt ze over haar eerste zwangerschap. “Ik ben nog steeds de persoon die ik mezelf zie. Ik laat dingen met me gebeuren. De hele wereld kan het, dus ik moet op de een of andere manier echt succesvol zijn.

Broer is ernstig gehandicapt

Nikkie moet echter iets vaker gecontroleerd worden dan normale zwangere vrouwen. Het ging allemaal om zijn overleden broer. “Hij was erg ziek, dus ik maakte een schetsmatig medisch dossier zodat alles onder controle was. (…) Hij had een omgekeerd chromosoom. Hij kon niet zelfstandig ademen en kon niets doen. Toen zei Nikkie’s vriend: ” ga naar een fabriek omdat het een familieding is.” Dan zien ze hoe gezond een kind is. U bevindt zich momenteel in de gezondheidsmodus. Ik ben dus niet een van die mensen die zich grote zorgen maakt over de gevaren en wat er zou kunnen gebeuren. “

Lees verder

Economie

“André Hazes jr. vecht tegen vervelende ziekte”

André Hazes zit nog in de mand. De zanger is emotioneel uitgeput.

Haze Jr. is een Nederlandstalige zangeres. Hij is de zoon van wijlen André Hazes. Zijn bekendste nummer is “Live”. Niet iedereen is er echter zo zeker van. Het gerucht gaat dat Andre Hazes nog niet uitgeput is.

Sommige bronnen zeiden dat de mannelijke zanger een “verslaving” moet hebben, aldus Gia Dinh TV. “Ja, hij moet deze gewoonte doorbreken.

Vandaag zegt het management van André dat dat niet waar is. André is in de kliniek omdat hij uitgeput is. De directie zegt hierover het volgende.

Hazes heeft de afgelopen maanden een tumultueuze tijd doorgemaakt. Zijn slechte vorm, de precaire toestand van de coronapandemie en de ontwikkeling van zijn persoonlijke leven hebben hem enorm geraakt.

André is een druk leven gewend. Maar door de coronacrisis en veranderingen in haar leven veranderde alles ineens. Hij ging echter door met het uitvoeren van de plannen. Nu is het tijd voor hem om te vertragen en weer volledig fit te worden.

“André wil haar gezondheid herstellen nadat ze zichzelf veel schade heeft toegebracht. Hij begrijpt het en wil weer de beste versie van zichzelf zijn.

Lees verder

Economie

Zo ziet de Turkse vrouw van PVV-leider Geert Wilders eruit

Geert Wilders is al jaren een bekend gezicht in de Nederlandse politiek. Het is niet altijd makkelijk geweest voor zijn vrouw Krisztina, met wie hij 28 jaar getrouwd is. Samen met twee katten Snoetje en Pluisje is zij zijn steunpilaar.

De vrouw van Geert Wilders, Krisztina, is een Hongaarse diplomaat van Turkse afkomst. Ze ontmoetten elkaar in een café in Den Haag. Twee jaar later trouwde het stel in Boedapest, nu 28 jaar geleden: “Ik herinner me dat het 41 graden Celsius was, sommige mensen hadden last van de hitte, maar het kon me niet warm genoeg zijn! “, hij zegt.

GEERT WILDERS OVER KRISZTINA’S HORLOGE

Al bijna dertien jaar worden wilde soorten dag en nacht beschermd. De twee zijn nooit alleen, maar volgens de politica gaat ze er goed mee om: “Ze moet enorm veel van me hebben gehouden. Anders was ze meer dan twaalf jaar geleden overleden.” Hij noemde haar ook een heel zachtaardige vrouw, maar ook heel sterk.

Bron: Libelle | Beeld: YouTube

Lees verder

Trending