Connect with us

Nieuwste

Mocro-maffia heeft Amalia en premier Rutte in het zicht

Er zijn ernstige zorgen over de veiligheid van prinses Amalia en premier Mark Rutte, naar aanleiding van nieuwe berichten dat mocro-maffialeiders mogelijk een van hen hebben geviseerd. De veiligheidsmaatregelen rond de twee zijn flink aangescherpt en Amalia woont momenteel niet in haar studentenhuis in Amsterdam.

Het nieuws komt minder dan twee weken nadat de 18-jarige prinses Amalia politicologie, psychologie, rechten en economie ging studeren aan de Universiteit van Amsterdam en naar een pension ging. Volgens De Telegraaf maken politie en officieren van justitie zich grote zorgen. Er zou rekening worden gehouden met een gerichte ontvoering of zelfs een aanslag.

Zorgen over banden tussen Ridouan Taghi en Mohammed B.

Justitie maakt zich ook zorgen over nauwe banden tussen Ridouan Taghi en Mohammed B., die een levenslange gevangenisstraf uitzit voor de moord op Theo van Gogh in 2004
Samen in het Extra Privacy Institute (EBI ) in Vught, waar ze elkaar kunnen ontmoeten tijdens het eten of sporten.

Inmiddels is B. overgeplaatst naar de afdeling terrorismebestrijding van de gevangenis De Schie in Rotterdam omdat het contact volgens justitie te nauw was, maar sindsdien sturen de twee elkaar brieven met daarin de koran. Volgens justitie is het mogelijk dat in deze brieven versleutelde berichten zijn verwerkt.

Omdat de contacten bij justitie zo hecht waren, was B. ontroerd. Sindsdien sturen de twee mannen elkaar brieven met verzen uit de Koran die volgens justitie versleutelde berichten kunnen bevatten.

Kamerleden pleiten voor ministeriële interventie

Kamerleden Ulysse Ellian (VVD) maakt zich ook zorgen over Amalia’s veiligheid en Rutte pleit voor onmiddellijke ministeriële interventie. Op Twitter schreef hij: “Mohammed B. en Ridouan Taghi, die elkaar vanuit de gevangenis brieven schreven. Brieven waarvan de inhoud en bedoeling vrijwel onverklaarbaar zijn. Laat het doordringen. Het was zo gevaarlijk dat het onmiddellijk moest worden gestopt.

Lees verder

Economie

John van den Heuvel vindt harde steun na overleden dochter

John van den Heuvel zei op Instagram dat het vandaag een moeilijke dag was voor hem en zijn vrouw. Hun eerste kind werd levenloos geboren op 11 april 1991 na negen maanden zwangerschap. “Een bijzondere dag vandaag, met een droevige kant voor ons”, aldus de misdaadverslaggever.

“De korte tijd die Kirsten in ons leven heeft doorgebracht, zullen we altijd koesteren en nooit vergeten”

In zijn autobiografie uit 2015, The Mirror of Justice, vertelt John hoe hun dochter stierf in de baarmoeder van zijn vrouw Mariëtte. We kunnen lezen: “De geboorte is – in tegenstelling tot wat het lijkt – een ontroerend en mooi moment”. Na het opwekken van kunstmatige weeën die meer dan 24 uur aanhielden, werd haar dochter Kirsten geboren op 11 april 1991. Ze is vandaag 30 jaar oud. “ Na Kirsten hebben we drie zonen, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar we koesteren en zullen de korte tijd die Kirsten in ons leven doorbracht nog steeds koesteren”, zei de voormalige politieagent in de aangeklaagde post.

Daaropvolgende bloedonderzoeken wezen uit dat Kirsten trisomie 18 had, “een belangrijke chromosomale afwijking die onverenigbaar is met het leven op chromosoom achttien”. Onder de (bekende) post betuigde Nederland hun medeleven met John, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie Plessen, Kelly Weeks, Monique Westenberg, Gerard Joling, William Rutten, Eddy Zoëy en Nicolette Kluijver. “In gedachten bij jullie”, schreef Maik de Boer ook.

Het was een bijzonder emotionele dag voor John en zijn familie, die meestal niet in het middelpunt van de belangstelling staan ​​en vaak op RTL zitten om over strafzaken te praten, zoals Taghi.

Lees verder

Economie

Familie Meiland kapot van verdriet door overlijden

Slecht nieuws voor Meilandjes: Bulldog Bommel bleek zo ziek dat hij niet meer gezond was. De familie moet de hond naar bed hebben gebracht, zoals te zien is in de aflevering van Chateau Meiland van vanavond.

Een deskundige heeft de hond grondig onderzocht. “Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, het feit dat alles helemaal kapot was”, zei Martien bedroefd. Bommel voelde zich slecht, dus hij werd steeds agressiever en viel steeds meer mensen aan. Hij had pijn en was erg in de war, dus Erica, Maxime en Martien voelden zich genoodzaakt het dier te laten inslapen.

De vraag is dus: wat kan de familie doen ter nagedachtenis aan Bommel? Ze vinden een urn te treurig en begraven op de boerderij is geen optie: misschien moeten ze binnenkort verhuizen. Maar toen kreeg Maxime een idee. “ Kunnen we niet gewoon Bombel vormen? ”, ze stelde voor. “ Dat is een goed idee,’ antwoordde Martien. “ Dan kunnen we hem hier in de gang zetten en kan ik hem nog steeds aaien zonder bang te zijn dat hij me bijt. ”

Maxime Meiland

Martien deelde vanavond een foto van het dier op Instagram. “ Na jaren van plezier en angst hebben we voor jou besloten. We zijn verdrietig en blij. Je blijft voor altijd in onze Bommeltje harten! “, voegde hij eraan toe. De reality-tv-ster werd overspoeld met steunbetuigingen van de bekende Nederlanders. Onder meer Jan Versteegh, Viktor Brand en Wendy van Dijk wensen hem veel sterkte.

Lees verder

Economie

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige bloeding

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend weer naar huis na een geslaagde darmresectie, maar is maandagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn superieuren meldden het aan het ANP. Een week geleden maakte NPO Radio 2-dj bekend dat hij last heeft van darmkanker.

Volgens Shownieuws had zijn vriendin, Olcay Gulsen, meerdere complicaties en is De Wild uit voorzorg met een ambulance afgevoerd na hevig bloedverlies, meldt Shownieuws. rehabiliteren
Maandagochtend maakte Gulsen bekend dat haar vriend naar huis was teruggekeerd.

Radio-dj’s zullen er baat bij hebben na drie maanden revalidatie. Vorige week is De Wild voor het eerst geopereerd. Hij zei dat hij op tijd was.

Lees verder

Trending