Connect with us

Economie

‘Mark Rutte’s grote liefdespartner heet Robert’

In de Haagse politiek doen al jaren geruchten de ronde dat Mark Rutte een man wil. Maar het is vermeldenswaard dat onze premier nog nooit met een man is gezien. Volgens journalist Jan Roos leidt Mark echter al jaren een dubbelleven en heeft hij in het verleden vriendjes gehad…

Het liefdesleven van premier Mark Rutte, 52, is jarenlang in nevelen gehuld. Vanaf zijn intrede in de landelijke politiek tot op de dag van vandaag hebben we nog nooit één partner aan zijn zijde gezien. Toen Marc in een interview naar haar persoonlijke leven werd gevraagd, draaide de VVD haar voor de grap slim om. Het enige bestaan ​​van onze premier is nooit een bewuste beslissing. “Ik moet veel plannen en plannen in mijn werk, dus ik denk dat ik slaag als het gaat om liefde en kinderen. Je weet tenslotte nooit wie je tegenkomt”, zei Qmusic eerder. Mark LINDA zei in een duet-interview met RTL-presentatrice en DJ Marieke Elsinga. Ik blijf openstaan ​​voor spontane ontwikkeling.

“Tijdens het gesprek maakte Marieke duidelijk vorderingen richting Mark, die subtiel reageerde. Marieke vertelt bijvoorbeeld hoe een vriendin de juiste man voor Mark vond. “Nou, we verschillen maar 19 jaar van elkaar, dus het zou niet moeten uitmaken”, grapte Marc, die eerder zei dat zijn ideale vrouw een mix zou zijn van Sophie Hillbrand en Sascha de Boer. “Het werd al snel groot nieuws”, aldus de primeur. zei minister. Ik heb ervan geleerd, vooral tijdens de campagne. Vervolgens wil ik je vertellen over mijn project in Nederland.

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending