Connect with us

Economie

‘Liefdesdrama voor prinses Amalia: relatie met Isebrand is over!’

In ons land ging het verhaal al een tijdje rond, nu komt ook uit Duitsland een droevig bericht: het zou nu toch écht over en uit zijn tussen prinses Amalia en haar knappe Duitse vriendje Isebrand…

Al heel lang is het ijzig stil wat betreft prinses Amalia (18) en haar vermeende vriendje Isebrand Kaldewei (19), telg van een bekende Duitse societyfamilie die naar schatting zo’n 400 miljoen euro privévermogen vergaarde met luxe sanitairproducten. De laatste – en enige – keer dat we hen samen zagen, was eind november vorig jaar. Toen kon Story immers de later veelbesproken beelden van de twee tonen, gemaakt tijdens een romantisch verblijf in de stad New York. Oplettende Nederlandse toeristen zagen Amalia en Isebrand daar op de bekende Brooklyn Bridge en vertelden dat de verliefdheid er afspatte bij de twee tieners! Toen kon echter nog niemand weten hoe uniek die beelden uiteindelijk zouden blijken te zijn: daarna zagen we Isebrand en de prinses namelijk nooit meer samen. En volgens media uit Isebrands geboorteland Duitsland gaat dat ook niet meer gebeuren.

Niet serieus
Het doorgaans goed ingelichte magazine Freizeit König meldt namelijk dat het over is tussen hem en Amalia! En dat sluit inderdaad naadloos aan bij geruchten die ook in Nederland al langer gaan; al vanaf april. Deze zomer leek de breuk bovendien te worden bevestigd door koning Willem-Alexander en Amalia zélf. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie, ditmaal op Paleis Noordeinde. Royaltyreporter Jeroen Snel vroeg Amalia op de vrouw af hoe het nu eigenlijk zat met haar liefdesleven. Story, ook aanwezig, zag hoe Amalia een gevat antwoord in petto had. ‘(…) Het is iets dat ik liever voor mezelf houd,’ vertelde ze. ‘Maar ik beloof dat als er iemand serieus is, u de eerste bent die dat hoort.’ Niet het antwoord van een dolverliefde achttienjarige natuurlijk. En was de prinses op dat moment nog wel samen geweest met Isebrand, dan werd die relatie dus meteen gekwalificeerd als niet-serieus.

Pijnlijke suggestie
En nu duikt exact het-zelfde verhaal dus op in Duitsland. Freizeit König schrijft nu dus over een breuk en het blad spreekt zelfs van ‘een groot drama rond Amalia’s eerste liefde’. De Duitsers houden weliswaar een slag om de arm, maar komen ook met een pijnlijke suggestie. Hen is ter ore gekomen dat de knappe Isebrand de relatie met Amalia nooit helemaal serieus heeft genomen en dat dit de reden van de breuk zou zijn geweest. Of dat laatste exact zo is geweest, valt nauwelijks te bewijzen. Wel zijn de aanwijzingen dat Amalia weer alleen is, inmiddels te talrijk om nog te negeren. Isebrand lijkt zijn leven in Tilburg te hebben waar hij druk is met zijn studie Entrepreneurship & Business Innovation, Amalia wacht nu een spannend studentenleven in Amsterdam. Daar wordt ze geregeld gespot, maar nooit met Isebrand.

Lees verder

Economie

John van den Heuvel vindt harde steun na overleden dochter

John van den Heuvel zei op Instagram dat het vandaag een moeilijke dag was voor hem en zijn vrouw. Hun eerste kind werd levenloos geboren op 11 april 1991 na negen maanden zwangerschap. “Een bijzondere dag vandaag, met een droevige kant voor ons”, aldus de misdaadverslaggever.

“De korte tijd die Kirsten in ons leven heeft doorgebracht, zullen we altijd koesteren en nooit vergeten”

In zijn autobiografie uit 2015, The Mirror of Justice, vertelt John hoe hun dochter stierf in de baarmoeder van zijn vrouw Mariëtte. We kunnen lezen: “De geboorte is – in tegenstelling tot wat het lijkt – een ontroerend en mooi moment”. Na het opwekken van kunstmatige weeën die meer dan 24 uur aanhielden, werd haar dochter Kirsten geboren op 11 april 1991. Ze is vandaag 30 jaar oud. “ Na Kirsten hebben we drie zonen, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar we koesteren en zullen de korte tijd die Kirsten in ons leven doorbracht nog steeds koesteren”, zei de voormalige politieagent in de aangeklaagde post.

Daaropvolgende bloedonderzoeken wezen uit dat Kirsten trisomie 18 had, “een belangrijke chromosomale afwijking die onverenigbaar is met het leven op chromosoom achttien”. Onder de (bekende) post betuigde Nederland hun medeleven met John, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie Plessen, Kelly Weeks, Monique Westenberg, Gerard Joling, William Rutten, Eddy Zoëy en Nicolette Kluijver. “In gedachten bij jullie”, schreef Maik de Boer ook.

Het was een bijzonder emotionele dag voor John en zijn familie, die meestal niet in het middelpunt van de belangstelling staan ​​en vaak op RTL zitten om over strafzaken te praten, zoals Taghi.

Lees verder

Economie

Familie Meiland kapot van verdriet door overlijden

Slecht nieuws voor Meilandjes: Bulldog Bommel bleek zo ziek dat hij niet meer gezond was. De familie moet de hond naar bed hebben gebracht, zoals te zien is in de aflevering van Chateau Meiland van vanavond.

Een deskundige heeft de hond grondig onderzocht. “Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, het feit dat alles helemaal kapot was”, zei Martien bedroefd. Bommel voelde zich slecht, dus hij werd steeds agressiever en viel steeds meer mensen aan. Hij had pijn en was erg in de war, dus Erica, Maxime en Martien voelden zich genoodzaakt het dier te laten inslapen.

De vraag is dus: wat kan de familie doen ter nagedachtenis aan Bommel? Ze vinden een urn te treurig en begraven op de boerderij is geen optie: misschien moeten ze binnenkort verhuizen. Maar toen kreeg Maxime een idee. “ Kunnen we niet gewoon Bombel vormen? ”, ze stelde voor. “ Dat is een goed idee,’ antwoordde Martien. “ Dan kunnen we hem hier in de gang zetten en kan ik hem nog steeds aaien zonder bang te zijn dat hij me bijt. ”

Maxime Meiland

Martien deelde vanavond een foto van het dier op Instagram. “ Na jaren van plezier en angst hebben we voor jou besloten. We zijn verdrietig en blij. Je blijft voor altijd in onze Bommeltje harten! “, voegde hij eraan toe. De reality-tv-ster werd overspoeld met steunbetuigingen van de bekende Nederlanders. Onder meer Jan Versteegh, Viktor Brand en Wendy van Dijk wensen hem veel sterkte.

Lees verder

Economie

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige bloeding

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend weer naar huis na een geslaagde darmresectie, maar is maandagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn superieuren meldden het aan het ANP. Een week geleden maakte NPO Radio 2-dj bekend dat hij last heeft van darmkanker.

Volgens Shownieuws had zijn vriendin, Olcay Gulsen, meerdere complicaties en is De Wild uit voorzorg met een ambulance afgevoerd na hevig bloedverlies, meldt Shownieuws. rehabiliteren
Maandagochtend maakte Gulsen bekend dat haar vriend naar huis was teruggekeerd.

Radio-dj’s zullen er baat bij hebben na drie maanden revalidatie. Vorige week is De Wild voor het eerst geopereerd. Hij zei dat hij op tijd was.

Lees verder

Trending