Connect with us

Nieuwste

Lang Leve de Liefde-draak heeft date nú al onder de duim: “Ga is lopen nu!”

Lang leve liefde is natuurlijk gemaakt voor alleenstaande mannen en alleenstaande vrouwen. Daarnaast moet het natuurlijk ook zoveel mogelijk geld opleveren door het aantal views zo hoog mogelijk te houden. Een combinatie werkt niet altijd even goed. Om hoge kijkcijfers te krijgen, heb je mensen nodig die opvallen en ieders aandacht trekken op de bank.

Zeer excentrieke en openhartige karakters komen vaak mensen tegen die niet altijd kunnen opschieten met een heel rustig persoon. De volgende dag zal ook eindigen volgens de kijkers van de show. De vrouw in kwestie is behoorlijk dominant en probeert de date zover te krijgen dat hij doet wat ze hem opdraagt. Gelukkig viel de man in kwestie niet in haar mond en kreeg ze veel weerstand. Het komt er echter op neer dat hij doet wat zij hem zegt te doen.

Lang leve liefde of lang leve overheersing?

Tijdens het ontbijt begon het vrij rustig. Dit waren de vragen die ze hem stelde, maar met gezaghebbende stem: “Mag ik deze vrucht hebben…” en “Kun je hem meenemen… Denk je dat dit zal werken?” De man in kwestie ziet dit niet als een probleem, maar erg prettig blijkt het niet te zijn. Als hij het blad laat vallen, gaat ze naar huis en zegt ze: “Je ziet de boeien niet, hè?” zei haar dag. Zijn antwoord: “Nee, helemaal niet. Net wanneer ik wil…’ Dat bracht nog een kleine glimlach op zijn gezicht, maar die glimlach verdween snel. Het ging Madame niet snel genoeg: “Loop met dit dienblad!” De jongen keek haar nogal verbaasd aan: “Kun je haar een beetje mooier maken?” Eindscore: Het zal “bij dit wiel passen”! Video hieronder:

Lees verder

Nieuwste

Patiënte haalt kamergenote van beademing vanwege irritant geluid beademingstoestel

Een patiënte (72) in een ziekenhuis in de Duitse stad Mannheim schakelde de beademing van haar kamergenote twee keer uit. Dat deed ze omdat het geluid van het toestel haar stoorde. De vrouw is aangehouden op verdenking van poging doodslag.

Het voorval gebeurde vorige maand, maar werd deze week naar buiten gebracht. De verdachte schakelde op een avond het beademingstoestel van haar kamergenote, een 79-jarige dame, tot twee keer toe uit. Het ziekenhuispersoneel had haar na de eerste keer al gewaarschuwd dat de vrouw afhankelijk was van beademing.

Na de tweede keer moest de vrouw worden gereanimeerd. Ondertussen verkeert ze niet meer in levensgevaar. Ze heeft wel nog intensieve zorgen nodig.

Lees verder

Nieuwste

Baas laat medewerkers hele maand december gratis boodschappen doen

Het personeel van drie internetbedrijven in Breda kregen een speciaal kerstcadeau van hun baas Joris Toonders. Alle werknemers mogen de hele maand december gratis boodschappen doen. En er is geen limiet.

In een bericht op LinkedIn legt Toonders uit: “Iedereen heeft een folder, een boodschappentas en een ‘gouden envelop’ ontvangen. In de gouden envelop kunnen alle collega’s gedurende de hele maand alle bonnetjes van hun boodschappen stoppen, zodat deze vervolgens gedeclareerd kunnen worden. Alles wordt dan betaald.”

De medewerkers mogen niet alleen gratis boodschappen doen in de supermarkt, maar bijvoorbeeld ook bij de slager en de bakker. En er is geen limiet bepaald. Hij schrijft: “Het maximumbedrag? Dat is er niet. Ik vertrouw al mijn collega’s en hoop dat iedereen er enorm van gaat genieten. Ik kijk er naar uit!”

Lees verder

Nieuwste

Uren na overlijden hondje ziet baasje haar gezicht in de wolken

Onze huisdieren zijn echte familieleden. Hun heengaan komt dan ook altijd verschrikkelijk hard aan.

Heel wat baasjes vinden troost in de gedachte dat onze overleden hondjes zich aan de andere kant van de regenboogbrug bevinden.

Dat overkwam ook de jonge vrouw Luce Ledgeway uit York in Engeland. Ze was helemaal kapot toen haar 14-jarige Jack Russel Terriër overleed. Hondje Sunny kreeg een fatale beroerte.

Lucy maakte een autoritje om zich wat af te leiden. Toen reed ze voorbij de plaats waar ze haar altijd mee uit wandelen nam. De jongedame wilde haar aanwezigheid voelen.

Toen gebeurde er iets wondermoois. Lucy vertelt: “Het was zo vreemd. Ik dacht bij mezelf dat ik Sunny in de lucht wilde zien, als teken dat ze oké was.” En toen ze naar de wolken keek, zag ze daadwerkelijk haar gezichtje. “Ik moest de ogen uit mijn kop janken en keek omhoog en zag Sunny.”

Haar bericht werd massaal gedeeld door hondenliefhebbers, die getuigen over gelijkaardige ervaringen.

Lees verder
Advertisement

Trending