Connect with us

Nieuwste

Jongetje (2 jaar) overleed nadat hij alleen in auto was gelaten – nu wil moeder Lisa anderen waarschuwen

Deze moeder wil anderen waarschuwen voor dit enorme gevaar wat kan gebeuren als je het het minst verwacht.

Van het ene op het andere moment kan het leven een vreselijke wending nemen. Dit overkwam het gezin Vanderleek, toen vader Drew zijn twee kinderen eventjes alleen achterliet in de auto. Het leidde tot de ergste nachtmerrie die een ouder zich kan voorstellen.

Hun tweejarige zoontje Logan overleed na een ongeval. Moeder Lisa deelde het hartverscheurende verhaal in de hoop mensen bewust te maken van het gevaar, zodat geen enkel kind dit meer overkomt, schreef PEOPLE.

Het ongeluk vond een tijdje terug in augustus plaats. Vader Drew maakte samen met zijn vader een auto schoon. In de auto naast hen, bevonden zich Logan en zijn oudere zusje. Op de Facebookpagina ‘Love for Logan’ schreef Lisa wat er gebeurde.

“Mijn man en zijn vader maakten een auto schoon, naast de auto waar de kinderen zich in bevonden, zodat ze de kinderen konden zien. Het was erg warm buiten en ze lieten de kinderen in de auto met de airco aan en de ramen omhoog.”

Ze vervolgde: “Onze zoon moeten besloten hebben het raam omlaag te doen om papa te zien of iets te zeggen en moet het daarna op de een of andere manier weer omhoog hebben gedaan.”

“Misschien raakte hij met zijn knie of voet de knop op de deur en raakte hij in paniek en kon het niet bereiken of wist hij niet hoe hij het raampje naar beneden moest doen.”

Kort daarna kwam Drew naar de kinderen kijken toen hij zag hoe de kleine Logan vast zat met zijn hoofd en dat het raampje bijna helemaal omhoog zat. “Zelfs met hun daar,” schreef Lisa. “Ongelukken gebeuren snel.”

Onmiddellijk belde hij de alarmdiensten, waarna er een ambulancehelikopter kwam om Logan naar de spoedeisende hulp te brengen.

De vooruitzichten bleken niet goed. Artsen stelden vast dat Logan niet hersendood was, maar nergens meer op reageerde. Het enige waar de familie op kon hopen was een wonder.

Helaas mocht het niet zo zijn. Zeven dagen na het ongeluk werd de tweejarige Logan nooit meer wakker.

Het gezin wil nu andere ouders waarschuwen voor dit gevaar, door nog beter op te letten. Zelf dachten ze dat alles onder controle was, wat uiteindelijk niet zo bleek te zijn.

Het verhaal van Logan benadrukt hoe belangrijk het is om altijd ontzettend goed op te letten. Deel dit artikel als je ook bewustzijn wilt verspreiden en het risico wilt verkleinen dat iemand om je heen hetzelfde meemaakt!

Bekijk Logans hartverwarmende eerbetoon in de speler hieronder:

Lees verder

Economie

John van den Heuvel vindt harde steun na overleden dochter

John van den Heuvel zei op Instagram dat het vandaag een moeilijke dag was voor hem en zijn vrouw. Hun eerste kind werd levenloos geboren op 11 april 1991 na negen maanden zwangerschap. “Een bijzondere dag vandaag, met een droevige kant voor ons”, aldus de misdaadverslaggever.

“De korte tijd die Kirsten in ons leven heeft doorgebracht, zullen we altijd koesteren en nooit vergeten”

In zijn autobiografie uit 2015, The Mirror of Justice, vertelt John hoe hun dochter stierf in de baarmoeder van zijn vrouw Mariëtte. We kunnen lezen: “De geboorte is – in tegenstelling tot wat het lijkt – een ontroerend en mooi moment”. Na het opwekken van kunstmatige weeën die meer dan 24 uur aanhielden, werd haar dochter Kirsten geboren op 11 april 1991. Ze is vandaag 30 jaar oud. “ Na Kirsten hebben we drie zonen, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar we koesteren en zullen de korte tijd die Kirsten in ons leven doorbracht nog steeds koesteren”, zei de voormalige politieagent in de aangeklaagde post.

Daaropvolgende bloedonderzoeken wezen uit dat Kirsten trisomie 18 had, “een belangrijke chromosomale afwijking die onverenigbaar is met het leven op chromosoom achttien”. Onder de (bekende) post betuigde Nederland hun medeleven met John, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie Plessen, Kelly Weeks, Monique Westenberg, Gerard Joling, William Rutten, Eddy Zoëy en Nicolette Kluijver. “In gedachten bij jullie”, schreef Maik de Boer ook.

Het was een bijzonder emotionele dag voor John en zijn familie, die meestal niet in het middelpunt van de belangstelling staan ​​en vaak op RTL zitten om over strafzaken te praten, zoals Taghi.

Lees verder

Economie

Familie Meiland kapot van verdriet door overlijden

Slecht nieuws voor Meilandjes: Bulldog Bommel bleek zo ziek dat hij niet meer gezond was. De familie moet de hond naar bed hebben gebracht, zoals te zien is in de aflevering van Chateau Meiland van vanavond.

Een deskundige heeft de hond grondig onderzocht. “Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, het feit dat alles helemaal kapot was”, zei Martien bedroefd. Bommel voelde zich slecht, dus hij werd steeds agressiever en viel steeds meer mensen aan. Hij had pijn en was erg in de war, dus Erica, Maxime en Martien voelden zich genoodzaakt het dier te laten inslapen.

De vraag is dus: wat kan de familie doen ter nagedachtenis aan Bommel? Ze vinden een urn te treurig en begraven op de boerderij is geen optie: misschien moeten ze binnenkort verhuizen. Maar toen kreeg Maxime een idee. “ Kunnen we niet gewoon Bombel vormen? ”, ze stelde voor. “ Dat is een goed idee,’ antwoordde Martien. “ Dan kunnen we hem hier in de gang zetten en kan ik hem nog steeds aaien zonder bang te zijn dat hij me bijt. ”

Maxime Meiland

Martien deelde vanavond een foto van het dier op Instagram. “ Na jaren van plezier en angst hebben we voor jou besloten. We zijn verdrietig en blij. Je blijft voor altijd in onze Bommeltje harten! “, voegde hij eraan toe. De reality-tv-ster werd overspoeld met steunbetuigingen van de bekende Nederlanders. Onder meer Jan Versteegh, Viktor Brand en Wendy van Dijk wensen hem veel sterkte.

Lees verder

Economie

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige bloeding

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend weer naar huis na een geslaagde darmresectie, maar is maandagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn superieuren meldden het aan het ANP. Een week geleden maakte NPO Radio 2-dj bekend dat hij last heeft van darmkanker.

Volgens Shownieuws had zijn vriendin, Olcay Gulsen, meerdere complicaties en is De Wild uit voorzorg met een ambulance afgevoerd na hevig bloedverlies, meldt Shownieuws. rehabiliteren
Maandagochtend maakte Gulsen bekend dat haar vriend naar huis was teruggekeerd.

Radio-dj’s zullen er baat bij hebben na drie maanden revalidatie. Vorige week is De Wild voor het eerst geopereerd. Hij zei dat hij op tijd was.

Lees verder

Trending