Connect with us

Economie

Johan Derksen scheldt Angela de Jong helemaal verrot uit

Angela de Jong was gisteren te gast bij de talkshow Vandaag Inside en dat ging helemaal mis. Vanaf het begin pakte Johan Derksen haar namelijk keihard aan om haar columns over John de Mol. Johan vindt dat Angela een obsessie voor John heeft en noemde haar zelfs een eng wijf in de uitzending.

Johan zei er het volgende over:

“Jouw obsessie om De Mol een pootje te lichten is zó groot dat je doorslaat”, begon hij. Er volgde een hele discussie over de Marble Mania-rel – John lag in conflict met de autistische bedenker van de show – en daar kwam Johan niet heel sterk uit. “Zo is het niet gegaan. Zo is het helemaal niet gegaan”

“Die campingbaas is ook zo’n hobby van je. Ik moet dat steeds uitleggen en verdedigen.”

Angela:

“Die directie is zelfs daarheen gegaan, hebben een gesprek met die man en die vrouw gehad en zij hebben gezegd: ‘Het is een echtelijke twist, maar er is echt niets gebeurd.’ Als het OM geen onderzoek instelt, is er dus niets gebeurd.”

Angela:

“Het OM is een rechtszaak begonnen! Hallo, onderzoek?! Er loopt een rechtszaak, hè?”

Johan:

“Jij pakt het allemaal aan om De Mol in een kwaad daglicht te stellen. Ik heb schijt aan John de Mol, want…”

Wilfred Genee:

“Dat merk je niet echt op dit moment.”

Johan:

“Wij durven hier alles over John de Mol te zeggen, maar ik vind het stuitend wat jij doet en ik vind ook dat jouw hoofdredacteur je erop aan moet spreken, want je bent ongeloofwaardig.”

“De Mol wordt neergezet als een krullenjongen die niks gepresteerd heeft. (…) Jij hebt persoonlijk wat tegen De Mol en als ik hoofdredacteur van het AD was zou ik zeggen: ‘Angela, nou maar even niet over De Mol.’”

Angela:

“Maar waarom lig jij wakker van de mening van ‘een huisvrouwtje uit Rotterdam’, vraag ik me af?”

Johan:

“Oh, daar lig ik helemaal niet wakker van.”

Angela:

“Nou, als ik een column schrijf over De Mol, dan wordt het hier ’s avonds altijd behandeld alsof het zo verschrikkelijk is dat ik de grote John de Mol van kritiek voorzie.”

Angela laat Johan weten dat ze ook vaak kritiek heeft op de baas van RTL en de NPO:

“Dan hoor ik jou hier niet. Het is alleen maar als ik het over John de Mol heb.”

Johan:

“Nee, maar het staat in geen verhouding met de hele familie De Mol die altijd aan de schandpaal genageld wordt.”

Angela:

“Ik denk dat jij een kleine obsessie met mij hebt als ik over John de Mol schrijf.”

Wilfred:

“Ik ben ook wel verbaasd. Je zit er wel heel fel in. Zo ken ik je eigenlijk helemaal niet. Wat is dat?”

Johan:

“Ik vind dat zij als columnist in de fout gaat.”

Angela:

“John heeft het grootste schandaal in zeventig jaar televisie aan zijn broek hangen, hij heeft mensen in dienst die beticht worden van huiselijk geweld, hij heeft een zoon die niet helemaal kosjer is. (…) Me dunkt dat ik die toch kritisch mag volgen? Maar als ik iets schrijf over John de Mol, dat is zó zielig voor John!”

Johan:

“Ik heb geen medelijden met John de Mol.”

Angela:

“Waarom boeit het jou dan?”

Johan:

“Nou, die k*tstukjes van jou beginnen me tegen te staan.”

Angela:

“Nou, dan lees je ze niet!”

Johan:

“Jij bent echt een vrouw. Dit gezeur… Deze discussies komen me echt…”

Angela:

“Ach, schei toch uit. Er hebben 1.100 mensen gewerkt aan The Voice alles bij elkaar in al die jaren en er hebben drie zich misdragen.”

Angela corrigeert hem:

“Vier.”

Johan:

“Nou ja, hij zei tegen mij drie.”

Angela:

“Je wordt gebruikt. Dat valt me wel vaker op, ja.”

Johan:

“Ik vind jou stuitend in je stukjes. Je bent altijd zo creatief dat als het níet over John de Mol gaat, je toch nog even drie katjes uitdeelt. Dat tekent jouw karakter. Je bent een beetje een engerd, af en toe.”

Angela:

“Johan, even serieus nu. Ik heb vrienden, die ken jij, laten we Rob Jansen noemen, ik ken er nog wel een paar… Die heb jij zó, zó afgezaagd in jouw columns, maar zó afgezaagd in jouw columns dat die mensen echt… Die hadden echt pijn ervan.”

“Dan moet je weer koffie gaan drinken met Marco (directeurtje), dan worden de ‘feiten’ je even verteld en dan draai je hier aan tafel 180 graden.”

Johan:

“Oh, waar ben ik in gedraaid?”

Lees verder

Economie

Broertje van Nikkie Plessen overleden: “Hij kon niet meer zelf ademen”

Nikkie Plessen (36 jaar) was onlangs te gast in de podcastserie “Podnataal” waar ze vertelt over haar zwangerschappen. Zo vertelde de modeontwerpster dat ze tijdens haar eerste zwangerschap beter in de gaten werd gehouden omdat haar broer was overleden.

Nikkie zegt echter niet iemand te zijn die zich “veel zorgen maakt over de gevaren en wat er kan gebeuren”.

“Ik laat alles op me afkomen”

De modeontwerper heeft bijvoorbeeld geen lessen over zwangerschap gevolgd en heeft er ook niet echt over gelezen. “Natuurlijk, de eerste keer dat je websites bekijkt die vooral gaan over de ontwikkeling van je kind, hoe ze eruit zien en hoe je je nu zou moeten voelen, heb ik dat allemaal gedaan”, zegt ze over haar eerste zwangerschap. “Ik ben nog steeds de persoon die ik mezelf zie. Ik laat dingen met me gebeuren. De hele wereld kan het, dus ik moet op de een of andere manier echt succesvol zijn.

Broer is ernstig gehandicapt

Nikkie moet echter iets vaker gecontroleerd worden dan normale zwangere vrouwen. Het ging allemaal om zijn overleden broer. “Hij was erg ziek, dus ik maakte een schetsmatig medisch dossier zodat alles onder controle was. (…) Hij had een omgekeerd chromosoom. Hij kon niet zelfstandig ademen en kon niets doen. Toen zei Nikkie’s vriend: ” ga naar een fabriek omdat het een familieding is.” Dan zien ze hoe gezond een kind is. U bevindt zich momenteel in de gezondheidsmodus. Ik ben dus niet een van die mensen die zich grote zorgen maakt over de gevaren en wat er zou kunnen gebeuren. “

Lees verder

Economie

“André Hazes jr. vecht tegen vervelende ziekte”

André Hazes zit nog in de mand. De zanger is emotioneel uitgeput.

Haze Jr. is een Nederlandstalige zangeres. Hij is de zoon van wijlen André Hazes. Zijn bekendste nummer is “Live”. Niet iedereen is er echter zo zeker van. Het gerucht gaat dat Andre Hazes nog niet uitgeput is.

Sommige bronnen zeiden dat de mannelijke zanger een “verslaving” moet hebben, aldus Gia Dinh TV. “Ja, hij moet deze gewoonte doorbreken.

Vandaag zegt het management van André dat dat niet waar is. André is in de kliniek omdat hij uitgeput is. De directie zegt hierover het volgende.

Hazes heeft de afgelopen maanden een tumultueuze tijd doorgemaakt. Zijn slechte vorm, de precaire toestand van de coronapandemie en de ontwikkeling van zijn persoonlijke leven hebben hem enorm geraakt.

André is een druk leven gewend. Maar door de coronacrisis en veranderingen in haar leven veranderde alles ineens. Hij ging echter door met het uitvoeren van de plannen. Nu is het tijd voor hem om te vertragen en weer volledig fit te worden.

“André wil haar gezondheid herstellen nadat ze zichzelf veel schade heeft toegebracht. Hij begrijpt het en wil weer de beste versie van zichzelf zijn.

Lees verder

Economie

Zo ziet de Turkse vrouw van PVV-leider Geert Wilders eruit

Geert Wilders is al jaren een bekend gezicht in de Nederlandse politiek. Het is niet altijd makkelijk geweest voor zijn vrouw Krisztina, met wie hij 28 jaar getrouwd is. Samen met twee katten Snoetje en Pluisje is zij zijn steunpilaar.

De vrouw van Geert Wilders, Krisztina, is een Hongaarse diplomaat van Turkse afkomst. Ze ontmoetten elkaar in een café in Den Haag. Twee jaar later trouwde het stel in Boedapest, nu 28 jaar geleden: “Ik herinner me dat het 41 graden Celsius was, sommige mensen hadden last van de hitte, maar het kon me niet warm genoeg zijn! “, hij zegt.

GEERT WILDERS OVER KRISZTINA’S HORLOGE

Al bijna dertien jaar worden wilde soorten dag en nacht beschermd. De twee zijn nooit alleen, maar volgens de politica gaat ze er goed mee om: “Ze moet enorm veel van me hebben gehouden. Anders was ze meer dan twaalf jaar geleden overleden.” Hij noemde haar ook een heel zachtaardige vrouw, maar ook heel sterk.

Bron: Libelle | Beeld: YouTube

Lees verder

Trending