Connect with us

Nieuwste

‘Huwelijk Samantha Steenwijk voorbij’

Samantha Steenwijk kreeg eerder deze week al een subtiele waarschuwing van roddeltante Yvonne Coldeweijer. Coldeweijer zou namelijk opnieuw juice hebben over de Nederlandse zangeres. De twee dames gaan niet bepaald samen door één deur sinds Coldeweijer het gerucht over dieetpillen de wereld in bracht. Hierop heeft de zangeres een rechtszaak aangespannen tegen de roddeltante, waarbij Coldeweijer de verliezende partij was.

Sindsdien houdt de roddeltante het hele reilen en zeilen bij van de zangeres, om weer een keer de spotlight op haar te kunnen plaatsen. En die dag is aangebroken. Het is niet de vraag of, maar wanneer er een nieuwe rechtszaak zal worden aangespannen. De zangeres heeft al jarenlang een relatie met Daisy, met wie zij al zo’n negen jaar is getrouwd. Maar volgens Yvonne is er, zonder dat de zangeres hier weet van had, langdurig trouble geweest in paradise. En Yvonne is happy to let you know…

Samantha Steenwijk is keihard bedrogen!
Volgens één van haar spionnen zou Daisy namelijk een langdurige affaire hebben gehad met een vrouw op de kazerne van de marechaussee in Den Haag. De volger van Yvonne: “Daisy heeft meermaals aangegeven niet gelukkig te zijn, maar zij wilde ‘het leventje’ niet kwijt, dus bleef daarom bij Samantha. Daisy werkte toen bij een hotel als portier/beveiliger. Had zelfs een extra telefoon waarop ze contact had met die meid. Ze spraken zeer regelmatig af.” Dit zou zich hebben afgespeeld in 2017 en de afspraakjes zouden zelfs bij de zangeres thuis hebben plaatsgevonden. De volger vervolgt: “Later zagen ze elkaar alleen in de pauzes en even snel na werk. Ik denk niet dat het nog steeds speelt, maar ik weet het niet zeker.” Yvonne: “Natuurlijk heb ik ook om wederhoor gevraagd, maar geen reactie van onze stiekeme meid [Daisy].” Lees volledig gesprek hieronder:

Lees verder

Economie

John van den Heuvel vindt harde steun na overleden dochter

John van den Heuvel zei op Instagram dat het vandaag een moeilijke dag was voor hem en zijn vrouw. Hun eerste kind werd levenloos geboren op 11 april 1991 na negen maanden zwangerschap. “Een bijzondere dag vandaag, met een droevige kant voor ons”, aldus de misdaadverslaggever.

“De korte tijd die Kirsten in ons leven heeft doorgebracht, zullen we altijd koesteren en nooit vergeten”

In zijn autobiografie uit 2015, The Mirror of Justice, vertelt John hoe hun dochter stierf in de baarmoeder van zijn vrouw Mariëtte. We kunnen lezen: “De geboorte is – in tegenstelling tot wat het lijkt – een ontroerend en mooi moment”. Na het opwekken van kunstmatige weeën die meer dan 24 uur aanhielden, werd haar dochter Kirsten geboren op 11 april 1991. Ze is vandaag 30 jaar oud. “ Na Kirsten hebben we drie zonen, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar we koesteren en zullen de korte tijd die Kirsten in ons leven doorbracht nog steeds koesteren”, zei de voormalige politieagent in de aangeklaagde post.

Daaropvolgende bloedonderzoeken wezen uit dat Kirsten trisomie 18 had, “een belangrijke chromosomale afwijking die onverenigbaar is met het leven op chromosoom achttien”. Onder de (bekende) post betuigde Nederland hun medeleven met John, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie Plessen, Kelly Weeks, Monique Westenberg, Gerard Joling, William Rutten, Eddy Zoëy en Nicolette Kluijver. “In gedachten bij jullie”, schreef Maik de Boer ook.

Het was een bijzonder emotionele dag voor John en zijn familie, die meestal niet in het middelpunt van de belangstelling staan ​​en vaak op RTL zitten om over strafzaken te praten, zoals Taghi.

Lees verder

Economie

Familie Meiland kapot van verdriet door overlijden

Slecht nieuws voor Meilandjes: Bulldog Bommel bleek zo ziek dat hij niet meer gezond was. De familie moet de hond naar bed hebben gebracht, zoals te zien is in de aflevering van Chateau Meiland van vanavond.

Een deskundige heeft de hond grondig onderzocht. “Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, het feit dat alles helemaal kapot was”, zei Martien bedroefd. Bommel voelde zich slecht, dus hij werd steeds agressiever en viel steeds meer mensen aan. Hij had pijn en was erg in de war, dus Erica, Maxime en Martien voelden zich genoodzaakt het dier te laten inslapen.

De vraag is dus: wat kan de familie doen ter nagedachtenis aan Bommel? Ze vinden een urn te treurig en begraven op de boerderij is geen optie: misschien moeten ze binnenkort verhuizen. Maar toen kreeg Maxime een idee. “ Kunnen we niet gewoon Bombel vormen? ”, ze stelde voor. “ Dat is een goed idee,’ antwoordde Martien. “ Dan kunnen we hem hier in de gang zetten en kan ik hem nog steeds aaien zonder bang te zijn dat hij me bijt. ”

Maxime Meiland

Martien deelde vanavond een foto van het dier op Instagram. “ Na jaren van plezier en angst hebben we voor jou besloten. We zijn verdrietig en blij. Je blijft voor altijd in onze Bommeltje harten! “, voegde hij eraan toe. De reality-tv-ster werd overspoeld met steunbetuigingen van de bekende Nederlanders. Onder meer Jan Versteegh, Viktor Brand en Wendy van Dijk wensen hem veel sterkte.

Lees verder

Economie

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige bloeding

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend weer naar huis na een geslaagde darmresectie, maar is maandagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn superieuren meldden het aan het ANP. Een week geleden maakte NPO Radio 2-dj bekend dat hij last heeft van darmkanker.

Volgens Shownieuws had zijn vriendin, Olcay Gulsen, meerdere complicaties en is De Wild uit voorzorg met een ambulance afgevoerd na hevig bloedverlies, meldt Shownieuws. rehabiliteren
Maandagochtend maakte Gulsen bekend dat haar vriend naar huis was teruggekeerd.

Radio-dj’s zullen er baat bij hebben na drie maanden revalidatie. Vorige week is De Wild voor het eerst geopereerd. Hij zei dat hij op tijd was.

Lees verder

Trending