Connect with us

Economie

Humberto Tan gespot op nudistenstrand, Eva Jinek plots extreem geïnteresseerd!

Humberto Tan is door Toni Peroni gespot op een nudistenstrand, dat liet Toni gisteren bij Eva Jinek aan tafel weten. De drummer was aanwezig om te praten in het programma van Jinek over naaktrecreatie, samen emt een andere BN’er die hem graag los laat hangen, Koert-Jan de Bruijn. De twee heren gaan naar eigen zeggen met enige regelmaat naar plekken waar je vrij je jongeheer rond kan laten flapperen. Echter blijkt Humberto ook iemand die hier wel van houdt. Toni in de show van Jinek: “Ik was gisteren in Castricum en ik was niet de enige die op het strand lag. Ja, vijftig meter verder zag ik iemand liggen. Dat was Humberto toevallig. Die zwaaide nog even, die lag daar ook.” Jinek als nieuw juicekanaal staat gelijk in de startblokken om dit onderwerp aan te pakken: “Je hebt nieuws! Dit is nieuws! Stop de persen! Wat zeg je nu?”

Humberto Tan en Eva Jinek naar de camping?
Jinek kan bijna niet geloven dat Humberto het nudistenstrand van Castricum kiest om even in de zon te bakken. Ondanks dat Jinek álle aandacht op Humberto op het nudistenstrand legt, legt ze de verantwoordelijkheid bij Toni: “Ik weet niet of hij het fijn vindt dat je dit vertelt. Maar oké.” Vervolgens wordt besproken dat dit de ideale plek voor bekende Nederlanders is. Koert-Jan: “Er worden geen foto’s genomen. In ieder geval geen andere mensen op de foto. Dan heb ik het over campings.” Jinek concludeert: “De ideale plek voor BN’ers? Je wordt niet gefotografeerd.” Toni adviseert Jinek nog even: “Eva, als je ooit je kleren uittrekt, dan ga je ze nooit meer aandoen. Ik geef je zo het adres!” Of we Jinek binnenkort op de camping zien weten we niet. Hopelijk zijn er geen juicekanalen aanwezig. Hieronder een foto van Humberto waarbij je de rest zelf mag visualiseren:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Humberto Tan (@humbertotan)

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder

Economie

Voormalig manager neemt keiharde wraak: ‘Familie Meiland liegt’

Valérie Lempereur, de voormalige manager van Meilandjes, wordt genoemd in de biografie van Martien, maar niet op een positieve manier. Hoewel Valerie een tv-contract voor de familie kreeg waardoor ze miljonair werd, liet Meilandjes haar hard in de steek. Nu neemt ze wraak.
Met Valérie’s zakelijk inzicht was het Valérie die ervoor zorgde dat Meilandjes een televisiecontract binnenhaalde waardoor ze miljonair werd. Ze stelde zich ook voor hoe Martien haar sjaal droeg om nog meer op te vallen.

“Ik heb ze geholpen”

Zonder zijn bijdrage zou Château Meiland niet hebben bestaan. “Ze zijn er al jaren mee bezig, maar het is niet gelukt”, zegt Valérie in Weekly Stories. “Daarna hielp ik ze op weg. Zonder mij hadden ze nooit directe toegang tot John de Mol gehad. Ik heb destijds zelfs hun contractonderhandelingen gevoerd. Ik haal er bijna niets uit.

Ze hielp Martien ook om bekender te worden. “Destijds adviseerde ik Martien eigenlijk om zijn kenmerkende sjaals te dragen als vorm van herkenning, zoals hij ook in zijn boek zegt”, zegt Valérie. “Het zou stijlvoller zijn als hij wat zuiniger met me om zou gaan, als je ziet wat hij en zijn familie me daarna verschuldigd zijn.”

“Ze gooiden me opzij”

Daarna liet Meilandjes haar zwaar in de steek. ,,Ze hebben me eruit geschopt met hulp van Vincent ter Voert, van Vincent TV Productions. Hij voelt zich bedreigd omdat ik hem goed ken. Ik kende deze tv-wereld, Meilandjes destijds niet. Vincent TV wilde dat Meilandjes voor een appel en een ei zou verschijnen in de realityshow. Ik begrijp. ”

Wraak

Daarna gebeurde er volgens Valérie het een en ander. ,,Ik verwacht dat Meilandjes eerlijk genoeg zijn om dit in hun boek te schrijven. Dat deden ze niet. »

In het tweede deel van haar autobiografie, dat over een jaar verschijnt, zal ze wraak nemen en haar verhaal vertellen. “Ik denk dat Meilandje niet altijd eerlijk was.”

Lees verder
Advertisement

Trending