Connect with us

Economie

Foto van ‘straatarme’ Leontine Borsato gaat door merg en been!

Leontine Borsato, eigenlijk moeten we tegenwoordig Leontine Ruiters zeggen, is al een behoorlijke tijd weg bij Marco Borsato. Vorig jaar kwam het stel na een half jaar weer bij elkaar. De twee waren uit elkaar omdat Marco verschillende affaires gehad zou hebben welke wereldkundig gemaakt werden door, onder andere, Yvonne Coldeweijer. Echter heeft de verzoening niet heel lang geduurd, Marco was plotsklapt namelijk een van de hoofdpersonen in de beruchte The Voice-rel. De zanger zou grensoverschrijdend gedrag vertoond hebben bij minderjarige meisjes. Het werd al snel bekend dat Marco niet meer bij Leontine woont. Marco heeft intrek genomen in zijn penthouse in Alkmaar. Story wist te melden: “Hij wilde dat zij haar eigen leven zou kunnen leiden zonder dat ze overal en altijd word geconfronteerd met de beschuldiging die tegen hem is geuit. Het is feitelijk de ultieme vorm van liefde.” De twee leven nu geheel gescheiden van elkaar.

Leontine Borsato moet weer op de kleintjes letten!

Coldeweijer houdt beide partijen echter goed in de gaten. Een spion van Coldeweijer heeft Leontine samen met Caroline Tensen en Leco van Zadelhoff (haar visagist) gespot in Bodrum in Turkije op vakantie. Echter plaatst Coldeweijer er een foto bij waaruit blijkt dat Leontine er krapjes bij zit. Coldeweijer: “Zie hier Caroline Tensen en leco in Bodrum. Aan het wachten op Leontine. Volgens een spion was zij namelijk binnen aan het afrekenen en kwam er vervolgens met allemaal designer neptassen naar buiten.”

Yvonne laat weten dit grappig te vinden met een huilend lachpoppetje. Coldeweijer vervolgt: “Ze moet zonder Marco natuurlijk weer een beetje op de kleintjes letten!” Een volger stelt dat Leco zijn vriendin nooit zo’n winkel in zou laten gaan. Coldeweijer stelt dat hij dat wel doet vanwege hypocrisie bij bekende Nederlanders. Wat een gruwelwereld, hoe moet Leontine verder leven zónder échte designertassen? Foto hier:

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder

Economie

Voormalig manager neemt keiharde wraak: ‘Familie Meiland liegt’

Valérie Lempereur, de voormalige manager van Meilandjes, wordt genoemd in de biografie van Martien, maar niet op een positieve manier. Hoewel Valerie een tv-contract voor de familie kreeg waardoor ze miljonair werd, liet Meilandjes haar hard in de steek. Nu neemt ze wraak.
Met Valérie’s zakelijk inzicht was het Valérie die ervoor zorgde dat Meilandjes een televisiecontract binnenhaalde waardoor ze miljonair werd. Ze stelde zich ook voor hoe Martien haar sjaal droeg om nog meer op te vallen.

“Ik heb ze geholpen”

Zonder zijn bijdrage zou Château Meiland niet hebben bestaan. “Ze zijn er al jaren mee bezig, maar het is niet gelukt”, zegt Valérie in Weekly Stories. “Daarna hielp ik ze op weg. Zonder mij hadden ze nooit directe toegang tot John de Mol gehad. Ik heb destijds zelfs hun contractonderhandelingen gevoerd. Ik haal er bijna niets uit.

Ze hielp Martien ook om bekender te worden. “Destijds adviseerde ik Martien eigenlijk om zijn kenmerkende sjaals te dragen als vorm van herkenning, zoals hij ook in zijn boek zegt”, zegt Valérie. “Het zou stijlvoller zijn als hij wat zuiniger met me om zou gaan, als je ziet wat hij en zijn familie me daarna verschuldigd zijn.”

“Ze gooiden me opzij”

Daarna liet Meilandjes haar zwaar in de steek. ,,Ze hebben me eruit geschopt met hulp van Vincent ter Voert, van Vincent TV Productions. Hij voelt zich bedreigd omdat ik hem goed ken. Ik kende deze tv-wereld, Meilandjes destijds niet. Vincent TV wilde dat Meilandjes voor een appel en een ei zou verschijnen in de realityshow. Ik begrijp. ”

Wraak

Daarna gebeurde er volgens Valérie het een en ander. ,,Ik verwacht dat Meilandjes eerlijk genoeg zijn om dit in hun boek te schrijven. Dat deden ze niet. »

In het tweede deel van haar autobiografie, dat over een jaar verschijnt, zal ze wraak nemen en haar verhaal vertellen. “Ik denk dat Meilandje niet altijd eerlijk was.”

Lees verder
Advertisement

Trending