Connect with us

Economie

Ellen ten Damme dacht dood te gaan na kankerdiagnose

Ellen ten Damme (54) kreeg niet één maar zelfs drie keer te maken met de vreselijke ziekte kanker. In juni van dit jaar werd er bij de zangeres weer borstkanker geconstateerd. En dat terwijl ze in 2005 én 2017 ook al deze diagnose kreeg. Gelukkig gaat het goed met Ellen en kan ze haar optredens weer hervatten. Toch dacht de zangeres echt dat ze ditmaal dood zou gaan.

Dat vertelt ze openhartig aan tafel bij Jinek. ‘Ik dacht: dan zal ik nu wel doodgaan. Driemaal is scheepsrecht.’

Nieuws vertellen

Ondanks dat zij degene is die de ziekte in haar lichaam heeft zitten, is ze ook bang om het nieuws opnieuw aan haar familie en vrienden te moeten vertellen. ‘Verdorie, verdomme. Hoe vertel ik het mijn moeder’, vertelt Ellen over dat moment.

Klein

Gelukkig ‘valt het mee’ voor Ellen. ‘Het is klein. (…) Het was een operatie en daar bleef het bij. Als je zo’n mededeling krijgt en het is: ‘We kunnen niets meer voor u doen’. Dan is het een heel ander verhaal.’

Weer aan de slag

Ten Damme moest van 5 juni tot en met 7 juli haar optreden genoodzaakt afzeggen. Gelukkig kwam al snel het nieuws dat de zangeres weer het podium mocht opzoeken. ‘Vanaf 22 juli zijn we weer van de partij. We staan te trappelen om het podium op te gaan’, schreef ze eind juni alweer op haar Instagram-account. Ook begon gisteren haar show Barock!, waarmee ze het hele land doorgaat. ‘Het is niet leuk, maar als er een behandelplan komt dan is het ook klaar. Dan ga ik meteen weer aan het werk. Ik zie niet het nut ervan in om te gaan zitten sikkeneuren’, legt ze haar snelle comeback uit. ‘Ik word er eigenlijk heel positief en blij van, want je denkt: nou, dat heb ik weer mooi doorstaan.’ Ellen blijft ook niet stilstaan bij het feit dat de kanker misschien ooit nog wel eens terugkomt. Dat ziet de zangeres ‘dan wel weer’. Wel blijft ze jaarlijks op controle gaan.

Lees verder

Economie

Broertje van Nikkie Plessen overleden: “Hij kon niet meer zelf ademen”

Nikkie Plessen (36 jaar) was onlangs te gast in de podcastserie “Podnataal” waar ze vertelt over haar zwangerschappen. Zo vertelde de modeontwerpster dat ze tijdens haar eerste zwangerschap beter in de gaten werd gehouden omdat haar broer was overleden.

Nikkie zegt echter niet iemand te zijn die zich “veel zorgen maakt over de gevaren en wat er kan gebeuren”.

“Ik laat alles op me afkomen”

De modeontwerper heeft bijvoorbeeld geen lessen over zwangerschap gevolgd en heeft er ook niet echt over gelezen. “Natuurlijk, de eerste keer dat je websites bekijkt die vooral gaan over de ontwikkeling van je kind, hoe ze eruit zien en hoe je je nu zou moeten voelen, heb ik dat allemaal gedaan”, zegt ze over haar eerste zwangerschap. “Ik ben nog steeds de persoon die ik mezelf zie. Ik laat dingen met me gebeuren. De hele wereld kan het, dus ik moet op de een of andere manier echt succesvol zijn.

Broer is ernstig gehandicapt

Nikkie moet echter iets vaker gecontroleerd worden dan normale zwangere vrouwen. Het ging allemaal om zijn overleden broer. “Hij was erg ziek, dus ik maakte een schetsmatig medisch dossier zodat alles onder controle was. (…) Hij had een omgekeerd chromosoom. Hij kon niet zelfstandig ademen en kon niets doen. Toen zei Nikkie’s vriend: ” ga naar een fabriek omdat het een familieding is.” Dan zien ze hoe gezond een kind is. U bevindt zich momenteel in de gezondheidsmodus. Ik ben dus niet een van die mensen die zich grote zorgen maakt over de gevaren en wat er zou kunnen gebeuren. “

Lees verder

Economie

“André Hazes jr. vecht tegen vervelende ziekte”

André Hazes zit nog in de mand. De zanger is emotioneel uitgeput.

Haze Jr. is een Nederlandstalige zangeres. Hij is de zoon van wijlen André Hazes. Zijn bekendste nummer is “Live”. Niet iedereen is er echter zo zeker van. Het gerucht gaat dat Andre Hazes nog niet uitgeput is.

Sommige bronnen zeiden dat de mannelijke zanger een “verslaving” moet hebben, aldus Gia Dinh TV. “Ja, hij moet deze gewoonte doorbreken.

Vandaag zegt het management van André dat dat niet waar is. André is in de kliniek omdat hij uitgeput is. De directie zegt hierover het volgende.

Hazes heeft de afgelopen maanden een tumultueuze tijd doorgemaakt. Zijn slechte vorm, de precaire toestand van de coronapandemie en de ontwikkeling van zijn persoonlijke leven hebben hem enorm geraakt.

André is een druk leven gewend. Maar door de coronacrisis en veranderingen in haar leven veranderde alles ineens. Hij ging echter door met het uitvoeren van de plannen. Nu is het tijd voor hem om te vertragen en weer volledig fit te worden.

“André wil haar gezondheid herstellen nadat ze zichzelf veel schade heeft toegebracht. Hij begrijpt het en wil weer de beste versie van zichzelf zijn.

Lees verder

Economie

Zo ziet de Turkse vrouw van PVV-leider Geert Wilders eruit

Geert Wilders is al jaren een bekend gezicht in de Nederlandse politiek. Het is niet altijd makkelijk geweest voor zijn vrouw Krisztina, met wie hij 28 jaar getrouwd is. Samen met twee katten Snoetje en Pluisje is zij zijn steunpilaar.

De vrouw van Geert Wilders, Krisztina, is een Hongaarse diplomaat van Turkse afkomst. Ze ontmoetten elkaar in een café in Den Haag. Twee jaar later trouwde het stel in Boedapest, nu 28 jaar geleden: “Ik herinner me dat het 41 graden Celsius was, sommige mensen hadden last van de hitte, maar het kon me niet warm genoeg zijn! “, hij zegt.

GEERT WILDERS OVER KRISZTINA’S HORLOGE

Al bijna dertien jaar worden wilde soorten dag en nacht beschermd. De twee zijn nooit alleen, maar volgens de politica gaat ze er goed mee om: “Ze moet enorm veel van me hebben gehouden. Anders was ze meer dan twaalf jaar geleden overleden.” Hij noemde haar ook een heel zachtaardige vrouw, maar ook heel sterk.

Bron: Libelle | Beeld: YouTube

Lees verder

Trending