Connect with us

Economie

Eiland in Expeditie Robinson blijkt géén onbewoond eiland: Zie hier foto’s!

Dit artikel bevat spoilers. Expeditie Robinson is natuurlijk de natte droom van elke avonturier. Wekenlang op een onbewoond eiland wonen zonder de luxe van het normale leven in Nederland. Geen bed, geen keuken, geen badkamer, zelfs geen toilet. De tests van het programma zijn nu leesbaar. De show bewees dat je geen Rambo of Tarzan hoeft te zijn om te overleven en zelfs dit spel te winnen. Hoe je in de groep zit en hoe je speelt is ook belangrijk. Als je de laatste aflevering van de show nog niet hebt gezien, moet je deze overslaan. In de laatste aflevering van de show mocht acteur Harry Piekema het opnemen tegen Mike Weerts en Thijs Boermans. Deelnemers moesten zware tassen over hun hoofd houden. In de struiken was echter iets bijzonders te merken.

Spyglasses in Expeditie Robinson!

We hebben in de vorige editie van het programma al gezien dat de Kroatische eilanden niet zo onbewoond zijn als we dachten. Dugi Otok was bijvoorbeeld een eiland met een bevolking van ongeveer 3.000 mensen. Maar het nummer twee “verbrande eiland” is Korcula, waar ongeveer 17.000 mensen wonen. Zoals we jullie al vertelden, werd er tijdens het commentaar van Rick Brandsteder in de laatste aflevering een bijzonder tafereel in de struiken gespot.

Tijdens deze test merkten journalist Dennis Jansen en collega Marcus den Blanken mensen op die zich vrij discreet positioneerden. Jansen schrijft op Twitter: “Kijkers? Teamleden? Andere kandidaten? Marcus College vond spionnen in de bosjes! Wie heeft dit proces bekeken?” Jansen’s bericht en volledige afbeelding hieronder. Correspondentietoets onderaan het artikel:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl)

Lees verder

Economie

Diepe rouw na tragisch verlies Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen heeft een verdrietig bericht gedeeld in zijn meest recente column. De schrijver laat weten dat zijn moeder is overleden. De vrouw, Paula van Roosmalen-Breekelmans, is 91 jaar geworden.

”Omringd door foto’s van ouders, kinderen en kleinkinderen is ze dan eindelijk ingeslapen”, zo schrijft Marcel vandaag. ”Haar laatste woorden sprak ze enkele weken geleden tussen twee lepels pap: ‘Het hoeft niet meer’. De dood was voor haar inmiddels een vriend die om de haverklap z’n bezoek aankondigt, maar er kwam altijd wat tussen.”

‘Opgelucht’

Van Roosmalen ‘gunde’ zijn moeder, die aan Alzheimer leed, de dood. ”Ik geloof dat ik opgelucht was toen ik het nieuws vernam.” Desondanks heeft het gemis hem overvallen, zo schrijft hij.

We wensen de familie Van Roosmalen veel sterkte met het verlies.

Lees verder

Economie

21-jarige vrouw komt om het leven bij ongeluk met vrachtwagens

ZWOLLE – Bij een ongeluk tussen twee vrachtwagens en een auto op de A28 bij Zwolle-Zuid is een 21-jarige vrouw uit Epe om het leven gekomen. Een vrouw (59), eveneens uit Epe, is zwaargewond geraakt. Zij was de bestuurder van de auto, het overleden slachtoffer was een bijrijder in het voertuig.

Het zwaargewonde slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Een politiewoordvoerder meldde eerder dat een traumahelikopter op de weg landde.

De weg is even voor 13.00 uur weer opengegaan. Dat is eerder dan verwacht, zegt Rijkswaterstaat.

Foto boven: Hugo Janssen

Lees verder

Economie

Nicolette van Dam is kapot van verdriet: ‘bijna dood’

Laatst liet Bas Smit de man van Nicolette van Dam op zijn Instagram account weten dat hij in Spanje op het nippertje aan de dood is ontsnapt.

Bas en Nicolette waren in Marbella in Spanje op vakantie en Bas besloot even in zijn eentje de omgeving op de fiets te verkennen terwijl Nicolette in het hotel bleef.

Dat had hij beter niet kunnen doen, want onderweg op een heel rustig stuk in the middle of nowhere komt er opeens een hele grote hond woest achter Bas aanrenen.

Bas pakt gelijk zijn telefoon om het te filmen. Terwijl hij zich eigenlijk beter alleen had kunnen focussen op het wegkomen en flink doortrappen, maar Bas dacht als ik dit overleef dan staat het in ieder geval op beeld anders geloofd niemand me.

Gelukkig had Bas het overleefd en kon hij deze grote hond voorblijven op de fiets, maar Nicolette heeft minder geluk.

Op haar Instagram account laat ze namelijk weten dat ze last heeft van de huidaandoening vitiligo. Hierbij verdwijnt het pigment en krijg je witte vlekken op je huid. Normaal wordt ze er niet zo mee geconfronteerd, maar ze was op een glow in de dark feestje en daar zag ze duidelijk alle plekken op haar gezicht en dat deed haar veel verdriet.

Ze plaatste de onderstaande foto met het volgende emotionele bericht.

‘Zo dit was weer ff een nieuwe confrontatie met m’n vriend Viti Ligo. Opzich vallen m’n witte vlekken altijd wel mee, vind ik zelf, maar tijdens het Glow in the Dark feestje van Lola werd ik weer ff met m’n neus op de feiten gedrukt Is wat het is, natuurlijk wel jammer, maar waar gaat t over. En eerlijk, als die meiden dan zeggen ‘We vinden het cool dat witte om je ogen!’, ben ik helemaal gerustgesteld’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Lees verder
Advertisement

Trending