Connect with us

Nieuwste

Dochter André Hazes sr. al 4 maanden in de cel

Nathalie, de oudste dochter van André Hazes, en haar man Remco verblijven al vier maanden in een Spaanse cel, verklaart vriend en zanger Mick Harren aan Story. ‘Er gaan veel indianenverhalen, maar ik geloof in hun onschuld…’

Nog altijd zouden Nathalie (48) en haar man Remco Stenzler niet zijn teruggekeerd in hun Spaanse huis in Santa Cristina d’Aro. Story bracht drie weken terug het nieuws dat de oudste dochter van wijlen André Hazes en haar echtgenoot opgepakt zouden zijn bij een politie-inval. De krant El Mundo pakte groots met het nieuws uit. Uit de berichtgeving viel op te maken dat de Mossos d’Esquadra, een Catalaanse politiemacht, negentien mensen had gearresteerd in het kader van een operatie gericht op een netwerk dat zich bezighoudt met drugshandel. Daarbij werden twaalf invallen en huiszoekingen uitgevoerd, waaronder dus in het huis van Nathalie.

Geen greintje kwaad
‘Het klopt,’ bevestigt Mick Harren aan Story. Hij is al jaren een goede bekende van de familie. ‘Nathalie en haar man zitten allebei vast in een Spaanse gevangenis. Het is verschrikkelijk. Tot mei dit jaar had ik altijd veel contact met ze. Ik heb ook gezongen op de verjaardag van hun zoon Duncan, die overigens in Nederland woont. Maar het is nu heel stil… Waarom ze vastzitten? Geen idee. Er gaan veel indianenverhalen, maar daar luister ik niet naar. Ik weet hoe het is wanneer er allerlei onzin over je wordt verteld. Daar ga ik niet aan meedoen. Zelfs al zou het om drugs gaan. De wetten in Spanje zijn zo anders dan in Nederland. Stel dat je twee wietplanten in Spanje hebt, dan is de straf wel vijf keer hoger dan in ons land. Ik vind het ook vreemd dat ze je in Spanje zomaar vier maanden kunnen vasthouden. Dat is hier niet mogelijk. Maar ik geloof in hun onschuld. Ik denk dat ze op het verkeerde moment, op de verkeerde plek met wellicht de verkeerde mensen gezien zijn. Maar in hen zit geen greintje kwaad!’

Verkeerde mensen
Ook Caroline van Batenburg, die als de vrouwelijke Andrea Hazes optreedt, blijkt bekend met het nieuws dat de oudste dochter van haar idool al tijden vastzit. ‘Ik heb veel contact met André’s broer Arie Hazes en neef Stanley Hazes,’ vertelt Caroline aan Story. ‘Vaststaat dat we weten dat Nathalie en Remco vastzitten, maar iedereen doet heel vaag over wat daar aan voorafgegaan is. Er gaan geruchten dat Remco zich met de verkeerde mensen heeft ingelaten. En dat ze daarom ook Nathalie opgepakt hebben. Dat lijkt mij niet vreemd. Als mijn man iets gedaan zou hebben, zouden ze mij ook verhoren. Om erachter te komen wat ik weet. Maar ik wil niet op geruchten afgaan. Ik hoop dat het voor iedereen snel duidelijk wordt wat er is gebeurd.’

Lees verder

Economie

Broertje van Nikkie Plessen overleden: “Hij kon niet meer zelf ademen”

Nikkie Plessen (36 jaar) was onlangs te gast in de podcastserie “Podnataal” waar ze vertelt over haar zwangerschappen. Zo vertelde de modeontwerpster dat ze tijdens haar eerste zwangerschap beter in de gaten werd gehouden omdat haar broer was overleden.

Nikkie zegt echter niet iemand te zijn die zich “veel zorgen maakt over de gevaren en wat er kan gebeuren”.

“Ik laat alles op me afkomen”

De modeontwerper heeft bijvoorbeeld geen lessen over zwangerschap gevolgd en heeft er ook niet echt over gelezen. “Natuurlijk, de eerste keer dat je websites bekijkt die vooral gaan over de ontwikkeling van je kind, hoe ze eruit zien en hoe je je nu zou moeten voelen, heb ik dat allemaal gedaan”, zegt ze over haar eerste zwangerschap. “Ik ben nog steeds de persoon die ik mezelf zie. Ik laat dingen met me gebeuren. De hele wereld kan het, dus ik moet op de een of andere manier echt succesvol zijn.

Broer is ernstig gehandicapt

Nikkie moet echter iets vaker gecontroleerd worden dan normale zwangere vrouwen. Het ging allemaal om zijn overleden broer. “Hij was erg ziek, dus ik maakte een schetsmatig medisch dossier zodat alles onder controle was. (…) Hij had een omgekeerd chromosoom. Hij kon niet zelfstandig ademen en kon niets doen. Toen zei Nikkie’s vriend: ” ga naar een fabriek omdat het een familieding is.” Dan zien ze hoe gezond een kind is. U bevindt zich momenteel in de gezondheidsmodus. Ik ben dus niet een van die mensen die zich grote zorgen maakt over de gevaren en wat er zou kunnen gebeuren. “

Lees verder

Economie

“André Hazes jr. vecht tegen vervelende ziekte”

André Hazes zit nog in de mand. De zanger is emotioneel uitgeput.

Haze Jr. is een Nederlandstalige zangeres. Hij is de zoon van wijlen André Hazes. Zijn bekendste nummer is “Live”. Niet iedereen is er echter zo zeker van. Het gerucht gaat dat Andre Hazes nog niet uitgeput is.

Sommige bronnen zeiden dat de mannelijke zanger een “verslaving” moet hebben, aldus Gia Dinh TV. “Ja, hij moet deze gewoonte doorbreken.

Vandaag zegt het management van André dat dat niet waar is. André is in de kliniek omdat hij uitgeput is. De directie zegt hierover het volgende.

Hazes heeft de afgelopen maanden een tumultueuze tijd doorgemaakt. Zijn slechte vorm, de precaire toestand van de coronapandemie en de ontwikkeling van zijn persoonlijke leven hebben hem enorm geraakt.

André is een druk leven gewend. Maar door de coronacrisis en veranderingen in haar leven veranderde alles ineens. Hij ging echter door met het uitvoeren van de plannen. Nu is het tijd voor hem om te vertragen en weer volledig fit te worden.

“André wil haar gezondheid herstellen nadat ze zichzelf veel schade heeft toegebracht. Hij begrijpt het en wil weer de beste versie van zichzelf zijn.

Lees verder

Nieuwste

Dochter Constantijn en Laurentien in grootste geheim uit Nederland vertrokken

De jongste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, gravin Leonore, is in het grootste geheim naar het buitenland vertrokken. Ze verblijft momenteel in Wales waar ze middelbaar onderwijs volgt aan het UWC Atlantic College. Dat is dezelfde school als haar nichtje prinses Alexia.

Volgens de traditie is de gravin door de tweedejaars ontvangen met gejoel, geklater op pannen en muziek. Ook prinses Alexia was aanwezig.

Het was te verwachten dat het nieuws toch zou uitlekken. Constantijn en Laurentien willen niets kwijt over de keuze van hun dochter om in het buitenland te gaan studeren. “Hierover doet de Rijksvoorlichtingsdienst geen mededelingen”, laat de Rijksvoorlichtingsdienst weten.

Wellicht houden ze de lippen stijf omdat de studie voor twee jaar maar liefst 95.000 euro kost. Dat is natuurlijk alleen maar weggelegd voor de superrijken. Ook broer Claus-Casimir maakte zijn studie af in het buitenland. Gravin Eloise is de enige die in Nederland studeerde.

 

Lees verder

Trending