Connect with us

Economie

DJ Martin Garrix aan de schandpaal: “Hij is verslaafd!”

Martin Garrix, ofwel Martijn Garritsen, viel afgelopen zomer al ten prooi aan de juicewereld. Hij zou kampen met een s$ksverslaving en dus al meerdere keren zijn vreemdgegaan tijdens zijn relatie toentertijd. Juicechannel schreef destijds: “De bron vertelt ons namelijk dat @martingarrix mega s$ks verslaafd is. Zo wordt er standaard voor een optreden een escort geregeld die hem bevr$digt, want anders kan hij niet optreden.

Tijdens zijn relatie met @charelleschriek ging hij dus standaard vreemd, omdat dit per sé moest gebeuren voor een optreden.” En daar bleef het niet bij. Ook zou hij avontuurtjes hebben beleefd met onder andere Dua Lipa en Paris Hilton. Vandaag de dag heeft roddeltante Yvonne Coldeweijer een oproep eruit gegooid: “Wie heeft er wel es gedate met een BN’er (echte date of one-night-stand?)” En raadt eens wie weer op de radar verschijnt? Jawel, Martijn Garritsen!

Martin Garrix aan de schandpaal bij Yvonne Coldeweijer!

Wij weten nog niet helemaal wat we vinden van de oproep van Yvonne. Maar verrast zijn we wel door wat één van de volgers van Coldeweijer deelt over de DJ. Volgens deze volger is hij namelijk inderdaad verslaafd. Dit blijkt uit de manier waarop hij s@ks probeert te krijgen én uit zijn reactie wanneer hem dit niet lukt. Yvonne Coldeweijer deelt een screenshot van het gesprek: “Ze heeft gedate met hem in 2020. Hij heeft inderdaad een soort van verslaving. Ze werd op random tijden gebeld voor een bootycal en als ze niet kon, werd hij boos en negeerde hij haar totdat hij weer behoefte had. En hij is blijkbaar niet echt spannend in bed en nogal dominant.” Of dit allemaal echt waar is, weten we natuurlijk niet. Aangezien zo’n oproep natuurlijk alleen maar bedoeld is voor sensatie en iedereen daar tegenwoordig graag (anoniem) onderdeel van wil zijn…

Lees verder

Economie

Broertje van Nikkie Plessen overleden: “Hij kon niet meer zelf ademen”

Nikkie Plessen (36 jaar) was onlangs te gast in de podcastserie “Podnataal” waar ze vertelt over haar zwangerschappen. Zo vertelde de modeontwerpster dat ze tijdens haar eerste zwangerschap beter in de gaten werd gehouden omdat haar broer was overleden.

Nikkie zegt echter niet iemand te zijn die zich “veel zorgen maakt over de gevaren en wat er kan gebeuren”.

“Ik laat alles op me afkomen”

De modeontwerper heeft bijvoorbeeld geen lessen over zwangerschap gevolgd en heeft er ook niet echt over gelezen. “Natuurlijk, de eerste keer dat je websites bekijkt die vooral gaan over de ontwikkeling van je kind, hoe ze eruit zien en hoe je je nu zou moeten voelen, heb ik dat allemaal gedaan”, zegt ze over haar eerste zwangerschap. “Ik ben nog steeds de persoon die ik mezelf zie. Ik laat dingen met me gebeuren. De hele wereld kan het, dus ik moet op de een of andere manier echt succesvol zijn.

Broer is ernstig gehandicapt

Nikkie moet echter iets vaker gecontroleerd worden dan normale zwangere vrouwen. Het ging allemaal om zijn overleden broer. “Hij was erg ziek, dus ik maakte een schetsmatig medisch dossier zodat alles onder controle was. (…) Hij had een omgekeerd chromosoom. Hij kon niet zelfstandig ademen en kon niets doen. Toen zei Nikkie’s vriend: ” ga naar een fabriek omdat het een familieding is.” Dan zien ze hoe gezond een kind is. U bevindt zich momenteel in de gezondheidsmodus. Ik ben dus niet een van die mensen die zich grote zorgen maakt over de gevaren en wat er zou kunnen gebeuren. “

Lees verder

Economie

“André Hazes jr. vecht tegen vervelende ziekte”

André Hazes zit nog in de mand. De zanger is emotioneel uitgeput.

Haze Jr. is een Nederlandstalige zangeres. Hij is de zoon van wijlen André Hazes. Zijn bekendste nummer is “Live”. Niet iedereen is er echter zo zeker van. Het gerucht gaat dat Andre Hazes nog niet uitgeput is.

Sommige bronnen zeiden dat de mannelijke zanger een “verslaving” moet hebben, aldus Gia Dinh TV. “Ja, hij moet deze gewoonte doorbreken.

Vandaag zegt het management van André dat dat niet waar is. André is in de kliniek omdat hij uitgeput is. De directie zegt hierover het volgende.

Hazes heeft de afgelopen maanden een tumultueuze tijd doorgemaakt. Zijn slechte vorm, de precaire toestand van de coronapandemie en de ontwikkeling van zijn persoonlijke leven hebben hem enorm geraakt.

André is een druk leven gewend. Maar door de coronacrisis en veranderingen in haar leven veranderde alles ineens. Hij ging echter door met het uitvoeren van de plannen. Nu is het tijd voor hem om te vertragen en weer volledig fit te worden.

“André wil haar gezondheid herstellen nadat ze zichzelf veel schade heeft toegebracht. Hij begrijpt het en wil weer de beste versie van zichzelf zijn.

Lees verder

Economie

Zo ziet de Turkse vrouw van PVV-leider Geert Wilders eruit

Geert Wilders is al jaren een bekend gezicht in de Nederlandse politiek. Het is niet altijd makkelijk geweest voor zijn vrouw Krisztina, met wie hij 28 jaar getrouwd is. Samen met twee katten Snoetje en Pluisje is zij zijn steunpilaar.

De vrouw van Geert Wilders, Krisztina, is een Hongaarse diplomaat van Turkse afkomst. Ze ontmoetten elkaar in een café in Den Haag. Twee jaar later trouwde het stel in Boedapest, nu 28 jaar geleden: “Ik herinner me dat het 41 graden Celsius was, sommige mensen hadden last van de hitte, maar het kon me niet warm genoeg zijn! “, hij zegt.

GEERT WILDERS OVER KRISZTINA’S HORLOGE

Al bijna dertien jaar worden wilde soorten dag en nacht beschermd. De twee zijn nooit alleen, maar volgens de politica gaat ze er goed mee om: “Ze moet enorm veel van me hebben gehouden. Anders was ze meer dan twaalf jaar geleden overleden.” Hij noemde haar ook een heel zachtaardige vrouw, maar ook heel sterk.

Bron: Libelle | Beeld: YouTube

Lees verder

Trending