Connect with us

Holland

Bron beweert stellig: ‘Prinses Beatrix is ernstig ziek’

Verontrustende berichten uit Duitsland over prinses Beatrix: volgens media daar zou de voormalige vorstin de laatste tijd worden gekweld door depressies! Een bron heeft aan het magazine Freizeit Vergnügen verteld dat de prinses de lol in het leven behoorlijk kwijt is geraakt. Zelfs haar grootste passies, zoals kunst en de hippische sport, zouden Beatrix (84) nauwelijks meer kunnen beroeren.

Volgens het genoemde Duitse blad zijn de kennelijk zware sombere buien waar Beatrix nu onder gebukt zou gaan, het gevolg van gevoelens van eenzaamheid. Het leven in de bossen van Lage Vuursche op kasteel Drakensteyn zou de prinses steeds zwaarder vallen. Juist op de plek waar ze met Claus en hun zoons ooit het gelukkigst was, zou de eenzaamheid Beatrix steeds vaker naar de keel grijpen.

Eenzaamheidsvirus

Berichten over vermeende eenzaamheid bij de voormalige koningin kwamen overigens al eerder naar buiten. Haar zoon Willem-Alexander vertelde in het bijzijn van Story dat hij zo vaak als hij kon – dat was in coronatijd – bij zijn moeder langsging ‘om daar het eenzaamheidsvirus te bestrijden’. Maar ook Beatrix zelf vertelde iets opmerkelijks, waaruit blijkt hoe eenzaam het leven voor haar af en toe aanvoelt. Dat deed ze tijdens een onderonsje met voormalig Blauw Bloed-presentator Jeroen Snel, vorig jaar november, toen ze op Curaçao was. Zij wist dat Jeroen op dat moment met zijn allerlaatste uitzending als presentator van het programma bezig was. Beatrix zei tegen hem: ‘Meneer Snel, ik heb alle afleveringen van uw programma gezien. Het was de enige manier om mijn kinderen te zien, soms…’

Lees verder

Holland

‘Koningin Máxima met grote spoed opgenomen in ziekenhuis na val’

Koningin Máxima brak afgelopen zomer haar arm. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) donderdag bevestigd nadat de koningin tijdens een werkbezoek aan Amsterdam een ​​beugel op haar arm had gezien.

Máxima blesseerde zich afgelopen zomer aan zijn hand, aldus RVD. De koningin bleef toen klagen en ging daarom zelf naar de dokter. Hij ontdekte dat er een kleine snee was in de koninklijke hand. Omdat ze nu haar arm moet laten rusten, draagt ​​ze een spalk. Hoe de koningin de breuk precies heeft overleefd, moet nog worden onthuld.

De fanhand van Máxima werd donderdag voor het eerst gesignaleerd bij de feestelijke opening van de nationale supercomputer Snellius in Amsterdam. De koningin bezocht woensdag Hoogezand in Groningen, maar had niets te bieden. Het is daarom zeer waarschijnlijk dat Máxima op de laatste dag bij de dokter is geweest.

Lees verder

Holland

Pikante foto’s in strakke lingerie: Rebelse prinses Alexia wéér in opspraak

Prinses Alexia (16) ging ook naar UWC Atlantic University in Wales om wat anoniemer te leven. Tot nu toe is er nog maar weinig gebeurd! In ieder geval voor de prinses zelf. Ten eerste de zeer provocerende foto’s van Alexia in een “knuffelkatje”, die ze droeg naar een themafeest op school, deze week is het weer zover.

Alexia sloot zich aan bij andere studenten in een processie om aandacht te vragen voor klimaatkwesties. Harde taal mag niet worden vermeden! Op de uitgelekte video is te zien hoe Alexia een kartonnen protestbord in haar hand houdt. Interessant detail: alle leerlingen dragen gele veiligheidshesjes om goed te kunnen zien in het verkeer. Behalve Alexia, is ze oranje.

Doelwit

Een onschuldig toeval. Men vraagt ​​zich echter af of het koningshuis even enthousiast zal zijn over de verhuizing. Haar ouders Willem-Alexander en Máxima waarderen het zeker dat Alexia iets doet wat haar nauw aan het hart ligt. Maar ze realiseerden zich ook dat ze zichzelf met deze daad op het oog had.

Lees verder

Holland

Koninklijke familie woedend om gelekte foto van een dronken prinses Amalia

Na een jaar sabbatical zette Amalia haar opleiding voort. Daar hoort ook het studentenleven bij, waar gefeest en gedronken wordt. Maar hoeveel intimiteit heeft Amalia eigenlijk?
De sapketens besteden hier weinig aandacht aan.

Studententijd

Na een jaar sabbatical begon onze prinses te studeren. Ze gaat Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE) studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Goed verhaal

Maar hoeveel privacy heeft Amalia in Amsterdam? Gossip Talk’s Dennis Schouten zei: “Misschien heeft Amalia haar roem niet gekozen, maar ik vind het absurd dat ze anders moet worden behandeld dan welke beroemdheid dan ook. “Als ze uit een bar zou komen en we hadden een foto, zou ik geen seconde aarzelen en het delen. Daarna had ze een geweldige avond en we hadden een praatje. Geweldige dingen, niets om je zorgen over te maken.”

Grens

Natuurlijk zijn er grenzen. “Voor zover wij weten, is de grens als ze bijvoorbeeld op een nare manier wordt benaderd door iemand op straat, of als er een andere gebeurtenis is die ze als traumatisch zou kunnen ervaren. Dat doen we natuurlijk niet posten, net zoals we met niemand anders zouden posten.”

Mediacode

Media die deze regel respecteren worden uitgenodigd op mediamomenten rondom het Koninklijk Huis in het besloten gedeelte. Deze komen bijvoorbeeld regelmatig voor tijdens de vakanties.
Van de media wordt dan verwacht dat ze de privacy van leden van het Koninklijk Huis respecteren. Met andere woorden, ze kunnen erop vertrouwen dat ze niet worden bekeken door camera’s of anderszins wanneer ze niet handelen vanuit hun officiële taak. Dit geldt in het bijzonder voor minderjarige leden van het Koninklijk Huis, tot en met scholing en eventuele andere opleidingen. De foto van Amalia die dronken wordt, had nooit gemaakt en vrijgegeven mogen worden.

Lees verder

Trending