Connect with us

Economie

Bridget Maasland over bed-avonturen met Johnny de Mol: “Heel stout!”

Bridget Maasland had nog een gastoptreden op HLF8, een programma dat oorspronkelijk werd gepresenteerd door Johnny de Mol. Leonie ter Braak zat onlangs samen met Hélène Hendriks in haar stoel om de voorstelling vast te leggen. Gisteren kreeg het programma zoals gebruikelijk een nogal dramatische score in de ratinglijst.

Een plek in de Top 25 van het dagblad is al lang uit in Kijkonderzoek. Toen Bridget gisteren op tafel lag, trok de show niet meer dan 210.000 kijkers, dat was destijds slechts 5,1% van de kijkers. Dus Bridget ging aan tafel zitten met heel weinig te doen, behalve om de Marilyn Monroe-film te bespreken die sinds gisteren op Netflix staat. Bridget mocht echter weer de JA/NEE-stoel innemen, zoals het geval was toen mijn voormalige dierenvriend Johnny nog in de presentatiestoel zat. En natuurlijk was het weer Johnny.

Bridget Maasland begint weer bedavonturen met Johnny de Mol!

Aan het einde van Leonie’s show: “Nu is het moment van de waarheid, Bridget. We spelen samen een ja/nee-spel.” Bridget was verrast: “Alweer?! Moet ik dit nog een keer doen?! O mijn God!” Voordat de hele vragenronde begon, was het meest “interessante” deel van het spel al voorbij. Leonie antwoordt: “Ja, je zit daar. En weet je, je deed het de vorige keer bij Johnny, nu zit je met mij te rotzooien.” Reactie van Bridget, die volgens sommige kijkers misschien te veel bier heeft gedronken: “Ja, dat heb ik eerder met Johnny gedaan.” Leonie daarentegen: “Ja, dat heb je al gedaan met Johnny! Bridget Maasland, je bent zo gemeen hè?” Bekijk hier de volledige aflevering:

 

Lees verder

Economie

Chantal Janzen verrast fans en volgers met gewaagde foto in strak pakje

Tegenwoordig kun je geen tv programma meer aanzetten of je ziet Chantal Janzen. Ze is in het weekend voornamelijk te zien in het avondprogramma. En dat vinden wij als man natuurlijk helemaal niet erg. Chantal kun je best omschrijven als een mooie, grappige vrouw met een prachtig figuur.

Je zou dan ook niet zeggen dat ze alweer 43 jaar is en langzaam aan het 50e jaar alweer in zicht is. Wij tekenen ervoor dat we er nog zo goed uit zien op haar leeftijd! Gelukkig is dat nog helemaal niet te zien aan haar. Zo droeg ze onlangs een acrobatisch pakje waarin ze goed laat zien wat ze in huis heeft!

Verhouding

Eerder deze maand kwam vooral de man van Chantal Janzen in opspraak, omdat hij een verhouding zou hebben (volgens de juicekanalen). Wij kunnen er met ons pet niet bij hoe iemand niet genoeg zou kunnen hebben aan ons Chantalleke, maar goed.

Sportieve reactie

De actrice/ presentatrice liet na deze geruchten niets anders zien dan dat ze klasse heeft. Zo nu dus ook weer met de foto van haar in een stak pakje. Iets wat de tongen nogal losmaakte bij zowel fans als volgers. Kijk zelf maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

Lees verder

Economie

Oeh la la! Vriendin van Max Verstappen gaat volledig uit de kleren

Kelly Piquet is de knappe vriendin van Max Verstappen. Het koppel ontmoette elkaar eind 2020 en zijn sindsdien onafscheidelijk. Leuk om te weten: de inmiddels 33-jarige Piquet is de dochter van Nelson Piquet, drievoudig wereldkampioen Formule 1.

Denk nu niet dat je Kelly Piquet weg kan zetten als voetbalvrouwtje, want door de jaren heen heeft het model aardig aan haar eigen weggetje getimmerd. Zo heeft ze in New York internationale betrekkingen, politieke wetenschappen en economie gestudeerd. Ze heeft onder andere voor de Latijns-Amerikaanse Vogue, Bergdorf Goodman en Marie Claire gewerkt. Kortom: deze beauty heeft een hele hoop brains. Niet gek dus dat onze Max als een blok voor haar gevallen is. Zeker als je de volgende foto’s bekijkt.

Cartier

De foto’s zijn gemaakt voor een shoot voor Cartier en hebben het internet op zijn kop gezet. Haar volgers zijn dan ook lyrisch in de reacties. ‘Prachtige, mooi en geweldig,’ is slechts maar een kleine greep op wat er over Piquet wordt gezegd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Ouder dan Max

Hoewel Piquet zeker 9 jaar ouder is dan Max Verstappen, vinden wij het een prachtig koppel. Volgens insiders zou het stel ook verloofd zijn, maar dit gerucht is nooit bevestigd. Dit geldt overigens niet voor de zwangerschapsaankondiging van eerder dit jaar. Kelly Piquet bleek op dat moment gehackt door iemand die dit nieuws op haar pagina plaatste. Triest!

Bron: Instagram

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Trending