Connect with us

Economie

Bizarre date met Ali B: ‘We moesten telefoons inleveren’

Het was een tijdje stil over Ali B en zijn verleden. Totdat een ‘spion’ van Yvonne Coldeweijer wordt aangewakkerd om haar ervaring te delen over haar date met de rapper…

,,Wie heeft er weleens gedate met een BN’er?”, vraagt Yvonne Coldeweijer op haar Instagram juice-kanaal. ,,Wij willen het weten! Spill de juice”, schrijft ze erbij. Veel vooral grappige verhalen komen voorbij. Eentje is érg uitgebreid en gaat over Ali B dat ergens in 2015/2016 plaats heeft gevonden…

,,Samen met een vriendin liep ik op het Leidseplein en rond een uur of 23u liep Ali daar ook”, begint de anonieme bron. De twee meiden werden uitgenodigd op een huisfeestje en stemden in om mee te gaan. Ali had eerst nog andere afspraken maar beloofde snel naar het huisfeestje te komen.

Konijn?
,,In het huis waren ongeveer 4 meiden, 8 jongens en een enorm konijn aanwezig”, vertelt het meisje aan Yvonne. De twee werden gevraagd hun telefoons in te leveren die vervolgens in een kluis zou worden gestopt. Want ‘er mochten geen foto’s gemaakt worden’.

,,Over de eettafel lagen er een stuk of 10 horloges verspreid, het konijn huppelde rond, in één van de kamers werd opeens gesekst en de sfeer was echt heel apart”. Het moment dat Ali aan de mannen had aangegeven onderweg te zijn, moest iedereen het huisfeestje verlaten zodat alleen de twee dames overbleven. De rapper was uit op seks, vertelt de bron aan het juice-kanaal. De eigenaar van het huisfeestje besloot de meiden te helpen. Hij deed de deuren op slot, de lichten uit en als Ali B aanbelde, deed er niemand open.

Crimineel
,,Ali gaf gewoon een aantal keer aan dat hij ons daar echt binnen had gebracht om seks te hebben met ons en dat ‘naam van de huiseigenaar is geblurd’ zijn avond helemaal verkloot had”, aldus de bron. Yvonne zegt de naam van dit persoon geblurd te hebben omdat het een crimineel is.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder

Economie

Voormalig manager neemt keiharde wraak: ‘Familie Meiland liegt’

Valérie Lempereur, de voormalige manager van Meilandjes, wordt genoemd in de biografie van Martien, maar niet op een positieve manier. Hoewel Valerie een tv-contract voor de familie kreeg waardoor ze miljonair werd, liet Meilandjes haar hard in de steek. Nu neemt ze wraak.
Met Valérie’s zakelijk inzicht was het Valérie die ervoor zorgde dat Meilandjes een televisiecontract binnenhaalde waardoor ze miljonair werd. Ze stelde zich ook voor hoe Martien haar sjaal droeg om nog meer op te vallen.

“Ik heb ze geholpen”

Zonder zijn bijdrage zou Château Meiland niet hebben bestaan. “Ze zijn er al jaren mee bezig, maar het is niet gelukt”, zegt Valérie in Weekly Stories. “Daarna hielp ik ze op weg. Zonder mij hadden ze nooit directe toegang tot John de Mol gehad. Ik heb destijds zelfs hun contractonderhandelingen gevoerd. Ik haal er bijna niets uit.

Ze hielp Martien ook om bekender te worden. “Destijds adviseerde ik Martien eigenlijk om zijn kenmerkende sjaals te dragen als vorm van herkenning, zoals hij ook in zijn boek zegt”, zegt Valérie. “Het zou stijlvoller zijn als hij wat zuiniger met me om zou gaan, als je ziet wat hij en zijn familie me daarna verschuldigd zijn.”

“Ze gooiden me opzij”

Daarna liet Meilandjes haar zwaar in de steek. ,,Ze hebben me eruit geschopt met hulp van Vincent ter Voert, van Vincent TV Productions. Hij voelt zich bedreigd omdat ik hem goed ken. Ik kende deze tv-wereld, Meilandjes destijds niet. Vincent TV wilde dat Meilandjes voor een appel en een ei zou verschijnen in de realityshow. Ik begrijp. ”

Wraak

Daarna gebeurde er volgens Valérie het een en ander. ,,Ik verwacht dat Meilandjes eerlijk genoeg zijn om dit in hun boek te schrijven. Dat deden ze niet. »

In het tweede deel van haar autobiografie, dat over een jaar verschijnt, zal ze wraak nemen en haar verhaal vertellen. “Ik denk dat Meilandje niet altijd eerlijk was.”

Lees verder
Advertisement

Trending