Connect with us

Nieuwste

Bejaarden krijgen per ongeluk wietbrownies: Ze begonnen opeens te twerken en gedroegen zich als gangsters

Tip: mocht je ooit spacecake bakken, berg het goed op. Of label het in ieder geval, zodat iemand anders het niet kan uitdelen aan omaatjes en opaatjes tijdens een avondje kaarten in het lokale buurthuis.

Wietbrownies
Dat is namelijk precies wat er is gebeurd in de Amerikaanse staat South Dakota. Op 4 januari voerde een 73-jarige vrouw daar een hele lading brownies aan haar mede-oudjes bij de lokale buurtvereniging. De versnaperingen bevatten naast dikke klompen chocolade echter ook een flinke lading thc, de werkzame stof in cannabis.

De 73-jarige vrouw was hier naar eigen zeggen niet van op de hoogte. Ze had de brownies nietsvermoedend van huis meegenomen, nadat haar zoon een middagje in de keuken had staan kokkerellen. Zoonlief hield blijkbaar wel van brownies met een bonus. Het deeg had hij dan ook vol gemieterd met thc-boter.

‘Voedselvergiftiging’
En dat hebben de bejaarden geweten. Tijdens het avondje kaarten smikkelde een deel van de senioren van de brownies, waarna enkele van hen begonnen te ‘spacen’. De vrouwen probeerden te twerken en de mannen gedroegen zich als gangsters.

Kort daarop werden de hulpdiensten ingeschakeld omdat de aanwezigen dachten dat er sprake was van voedselvergiftiging. De bejaarden bleken echter gewoon zo high als een papegaai.

Mogelijk de cel in
Hoewel geen van de ouderen iets overhield aan het avontuurtje, is de zoon van de 73-jarige vrouw aangeklaagd voor drugsbezit. Er hangt de banketbakker met groene vingers maximaal vijf jaar cel boven het hoofd.

In veel Amerikaanse staten is het bezit en gebruik van cannabis inmiddels legaal. Dat geldt alleen (nog) niet voor South Dakota.

Lees verder

Holland

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder
Advertisement

Trending