Connect with us

Economie

Beelden: Samantha Steenwijk op heterdaad betrapt met Lil Kleine!

Samantha Steenwijk was gisteren op het eerste feest van Tino Martin, waar ook Lil Kleine te gast bleek te zijn. Mediacourant heeft veel gezegd over de hypocrisie die erin verborgen zit. De zanger en rapper werden gefotografeerd terwijl ze elkaar omhelsden. Dit komt omdat Tino en Samantha zich eerder dit jaar krachtig uitten tegen het misbruik van Jaimie Vaes.

Om het plaatje compleet te maken was Glennis Grace ook aanwezig met twee eigen vrienden van Jaimie Vaes. Yvonne Coldeweijer heeft publiekelijk een video vrijgegeven waarin de rapper zijn vriendin destijds misbruikte. Het bevrijdde Jaimie van een giftige relatie, gaf ze toe. Samantha vindt het niet leuk: “Het feit dat er mensen zijn die het lijden van anderen waarderen en zo met onszelf omgaan in onze samenleving, ziet ons als de meest pijnlijke.” Dat is echter niet het vreemdste.

Samantha Steenwijk en Lil Kleine gearresteerd!

Ook Tino veroordeelde de rapper: “Ik heb thuis geleerd: je moet vrouwen niet benaderen. Ik zat met mijn vriendin naar deze foto’s te kijken en ik zei: wat een l*l. Dit kun je niet doorbreken. De rapper lijkt zijn aanwezigheid echter gemakkelijk te vergeven. Shownieuws vroeg gisteren naar de opkomst van de rapper. Tino antwoordde: “Mooi, niet? Ja, dit komt eraan. Trouwens: vrienden, collega’s, familie, alles was aanwezig vanavond. Ja, je hebt de foto’s laten zien. Kijk, ik denk niet dat ik zoveel hoef toe te voegen. “Evert Sankrediets zei: ‘We vroegen wanneer hij zijn verhaal zou vertellen over alles wat er is gebeurd. Hij gaf toen aan dat hij een kind had en dat ‘Hij het verhaal pas zal vertellen als er een vonnis is. Foto’s hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending